Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2008

Ο νόμος του Εντι Μέρφι

Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει στραβά κι επίσης once you go black, you never go back.

Αν υπάρχει μια εξαίρεση (ε1) για κάθε κανόνα (κ1), τότε σίγουρα η εξαίρεση (ε1) θα γίνει ο κανόνας σου (κ2).

ε1 = κ2

Όμως κι ο κανόνας σου (κ2) θα έχει οπωσδήποτε εξαίρεση (ε2), τον αρχικο κανόνα (κ1)

Ε2 = κ1


Αν μια μέρα γίνεις πρίγκηπας της Ζαμούντα και παίξεις το βασίλειο σου στις κυνομαχίες, πιθανότατα ο σκύλος που πόνταρες θα καταλήξει τεμαχισμένος κι εσύ θα μεταμορφωθείς σε γάιδαρο που μιλάει.

Αν έχεις 48 ώρες για να πιάσεις ένα δολοφόνο, ξεκίνα πλακώνοντας στις σφαλιάρες τον Μπέντζαμιν Λάινους. Κάτι θα ξέρει αυτός.

Αν πάρεις λεωφορείο και πιστεύεις ότι θα κοιμηθείς στη διαδρομή, πιθανότατα θα καθίσεις δίπλα σε ένα τύπο με γουόκμαν που τραγουδάει το Roxanne.

Κάποια φορά ο Έντι Μέρφι σε γυρίσματα ταινίας σε ένα στούνιο ειρωνεύτηκε τον Τσακ Νόρις. Φυσικά έφαγε στριφογυριστή κλωτσιά στο πρόσωπο.

Αν είσαι μπατσος στο Μπέβερλι Χίλς και κυνηγάς το δολοφόνο με κλεμμένο αυτοκίνητο, σίγουρα θα πέσεις σε μποτιλιάρισμα λόγω διαδήλωσης για την αποφοίτηση της Ντόνα Μάρτιν.

Αν εισαι επιτυχημενος executive που γκομενιζει, θα σου φέρουν προϊσταμένη μια γκόμενα που θα σου φερθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην ταινία δε θα παίζει ούτε ένας λευκός.

Αν εισαι πολύ χοντρός επιστήμονας και ψαχνεις τη φόρμουλα για να χασεις βαρος, θα περάσεις πολλές ώρες στο μακιγιάζ γιατί έχεις να πάιξεις και το ρόλο του πατέρα, της μάνας, της γιαγιάς και του αδερφού.

Αν εισαι γιατρος και σου μιλανε ζωα πρέπει να το κοιτάξεις.

Αν εισαι επαγγελματίας μποξερ και πρέπει να βοηθήσεις ένα κατάσκοπο που βρίσκεται σε μυστική υπηρεσία, πιθανότατα στο μισάωρο θα έχουν αλλάξει όλοι το κανάλι και θα βλέπουν το χορό των Τεράτων (Monsters Inc)

Αν γεννήσει παιδί η Χάλι Μπέρι, πιθανότατα είναι του Γουόλτερ Μπέρι.

Αν γεννήσει παιδί κάποια από τις Spice Girls, πιθανότατα είναι δικό σου.

Αν εισαι ζητιανος και αλλαξεις θεσεις με ένα πετυχημένο στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας, μη γελιέσαι – μετά από 10 λεπτά γύρνα πάλι στη γωνίτσα σου. Στην πραγματικότητα θα είναι όλα μέρος ενός στοιχήματος ενός δολαρίου. Δηλαδή ένα δολάριο σε 10 λεπτα..?
Δηλαδή σε μια ώρα 6 δολάρια.
Δηλαδή την ημέρα 140 δολάρια.
Δηλαδη το μήνα 4300, όσα παίρνει ένας Ναύαρχος.
Για κοίτα ρε τον Έντι Μέρφι που θέλει να γίνει και ναύαρχος...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

tyfla naxei to ey zein gia parafrones... ooo mperi mperi

Ανώνυμος είπε...

"once you go black, you never go back" χαχαχαχαχαχα!!!!!πολυ καλο!!!!εγραψε!