Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2006

Το καυτό ζήτημα των υιοθεσιών

Όλοι στα χνάρια της μαντόνας και της αντζελίνας τζολί που βρίσκουν μικρά απροστάτευτα μαύρα μωρά και τα απαλλάσουν από μια μικρής διάρκειας ζωή γεμάτη αρρώστιες, πείνα και δυστυχία.

Το μαύρο μωρό της τσικόνε θα ευτυχίσει να μυηθεί από νωρίς στα ναρκωτικά. Θα ζει στο γυάλινο αποστειρωμένο του δωματιάκι και θα μαζεύονται μαζί με άλλα παιδιά διασημοτήτων και θα παίρνουν την υπερσύγχρονη πρέζα τους, ενώ 4 υπηρέτες θα καθαρίζουν αδιάκοπα με κάποιο μελλοντικό betadine ώστε να μην επιζήσει κανένα μικρόβιο.
Θα σπουδάσει στα καλύτερα κολλέγια και θα είναι καταπληκτικός αθλητής. Ενδεικτικά σας παραθέτω κάποια ρεκόρ που θα σημειώσει:
- Ρεκόρ Hampshire 200μ: 18.11”
- Jackass of the year 2025 – για την κατάποση 187 χαπιών σε 20”
- Πρώτος Βρετανός πολίτης (λέμε τώρα) που διέσχισε τον ατλαντικό ωκεανό κολυμπώντας σε 12μ 22ω 22λ.

Καλλιτεχνική φλέβα, θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει στη ροκ όπερα «Jesus Christ Superstar 2 – The Vengeance” ως μαύρος Χριστός, σαφής αναφορά στο βίντεο κλιπ της μάνας του Like a prayer. Ή like a virgin? Δε θυμάμαι, κάποιο από τα δυο. Οι κριτικές θα τονε αποθεώσουν. Θα σαρώσει τα όσκαρς και θα τα στείλει με email σε μορφή pdf.
Θα σπάσει όλα τα ταμπού όταν θα κάνει πρόταση γάμου σε λαρομεταναστη απο το Καζακσταν, gay γάμος που θα γινόταν με λαμπρότητα στο Φανάρι. Είχε ονειρευτεί να υιοθετήσουν και μικρή Νεοζηλανδή, που θα είχε Αμερικανο-Βρετανο-Μαλαουιανο-Καζακστανικό-Νεοζηλανδική υπηκοότητα. Ο καζακστανος αρνήθηκε ευγενικά.
Ο γιός της τσικόνε, χολωμένος από την απόρριψη, αλλά και ανήσυχος για το μέλλον των παιδιών του κόσμου αυτού ως άλλος Τσιαμτσίκας, θα αναλάβει με τα όπλα την εξουσία στη Βρετανία και θα οδηγήσει τη στρατιά του να καταλάβει την Αμερική κολυμπώντας, με σύνθημα της εκστρατίας «You ‘ll never swim alone».
Μέχρι όμως να φτάσουν και οι τελευταίοι βρετανοί κολυμβητές, οι Αμερικάνοι και οι Αμερικανοί θα έχουν φύγει με διαστημόπλοια για τον πλανήτη Πλούτωνα καίγοντας τα πάντα πίσω τους. Όχι ότι θα είναι και πολλά τα Πάντα, 2-3 θα έχουν ζήσει μέχρι τότε. Νομίζω θα καούν και κάποια Κοάλα.

Και πού να σας πω τι θα κάνει ο γιός της αντζελίνας.


Ένα όμορφο πάντα πριν καεί απο τους κακούς Αμερικάνους.

10 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

χαχαχαχα ρε μλκ

χαχαχαχ

Misirlou Oubliez είπε...

Απο το να γραφει μαλακοεκθεσεις, ή μαλλον, απο το να ειναι σκατιφλωρος σπασικλας και να του γραφει η μανα του η Μαντονα μαλακοεκθεσεις, και να τις στελνει στις εφημεριδες, χιλιες φορες προτιμοτερο να τον παιρνει απο τον μικρο γιο του Stelios.

averel είπε...

Ολα ενταξει. Αλλα εκει στον Αρκαδιο Βαζεχα τον οποιο μονο εγω νομιζα πως θυμομουν, δεν αντεξα. Εγραψα και εγω μια εκθεση και την εστειλα στην εσπρεσο.

Fight Back είπε...

@lex_luthor χαχα δε λες τιποτα.

@misirlou_oubliez γιατι ρε, εγω συγκινηθηκα απο την εκθεση. καταγγελια κιετσι.

@averel Αρκαδιος το μελλον του ελληνοπολωνικου ποδοσφαιρου. Μαθαινω πως βελτιωνεται και κατσε μην προβαρει τα πρασινα.
Α, πολυ συγκινητικη η εκθεση σου στην εσπρεσο.

Ανώνυμος είπε...

Kala auti i ekthesi einai teleiws fake!
Dld kai kala 13 xronwn kai olo milaei (pou siga mi milaei etsi 13xronos)gia to poso wraia itan sto parelthon (pou itan agennitos) klp.
Kai an den einai etsi na me kapsei o Theos. KABOOOOOOM!!!

Ti egine me ton gio tis Jollie?
Tou tragoudane: Eisai tis Angelinas giossss (me kaimo kai meraki, se pentatoniki klimaka kai gurismata sto klarino)??

Κολοκύθι είπε...

Κόψτε τον επιτέλους. Δεν αντέχω άλλο.

Fight Back είπε...

@mithrandir τι νομιζεις ρε, τα 13χρονα σημερα τα εχουν κανει ολα. λεγειν δε θα ειχαν αποκτησει?
καλο με της ατζελινας το γιο.χοχο.

@copig εσυ γελαγες? εγω συγκινηθηκα. α το ειπα ηδη δυο φορες ε?

@κολοκυθι να τον κοψουμε απο τη ριζα.

eLeиa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
eLeиa είπε...

xa xa
eisai poly kalos!! apo shmera 8a mpainw ka8e mera sto blog sou.
esy paidi mou "to exeis"
:) cu around

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ... δεν ξέρω τι να πώ!! Έλιωσα!! το μυαλό σου είναι ένας τεράστιος μύλος που αλέθει τα πάντα και τα συγχωνεύει σε ένα υπέροχο BLOG!! ΕΞΟΧΑ!! ΕΞΟΧΑ!!! Η κατάληξη με τα πάντα πραγματικά εκπληκτική!! :)