Τετάρτη, Αυγούστου 29, 2007

15 λεπτά καθαριότητας

Τη νοικοκυροσύνη την έχεις ή δεν την έχεις. Και αναπαυμένη πάνω στην παραδοχή πως αυτό το χαρακτηριστικό απλά της έλειπε, ζούσε σε συνθήκες απερίγραπτης βρώμας και ακαταστασίας.

Κάποια μέρα την επισκέφτηκαν από μία εκπομπή της τηλεόρασης που σου καθαρίζουν το σπίτι, αφού προηγουμένως επιδείξουν σε παγκόσμια μετάδοση πόσο άθλια ήταν η καθημερινή ζωή σου. Με παρεμβάσεις από τρίτους κανείς ποτέ δεν άλλαξε και όλοι το ξέρανε όταν τρίβανε τη χοντρή βρωμιά από τα πλακάκια πως χαλάγαν το σαπούνι τους. Τα φώτα της τηλεόρασης σβήσανε και το σπίτι της επέστρεψε σταδιακά στην προηγούμενη του κατάσταση.

Βέβαια αυτή της η ιδιαιτερότητα, της είχε εξασφαλίσει 15 λεπτά δημοσιότητας κι αυτό το εξέλαβε ως κάποια ανταμοιβή. Και διαπίστωσε πως από τη βρωμιά της υπήρχε περιθώριο να κερδίσει πολλά, απλά έπρεπε να το δουλέψει περισσότερο.

7 σχόλια:

Κολοκύθι είπε...

Φαιτ μπακ αυτή η βδομάδα εξελίσετε σε βδομάδα δημιουργηκής σου κορυφωσης.
Σοβαρα τωρα.

Ανώνυμος είπε...

ποπο τελικα εισαι βαρετος( με την καλη εννοια ε) ρε Κωστα απο το μπραχαμι!

Ναυαγός είπε...

Κάποιοι τα λένε στα ίσια και κινδυνεύουν να πουν κοτσάνες, κάποιοι δεν λένε τίποτα και κινδυνεύουν να τους πουν κοτσάνες... εσύ τα λες με τέτοιο τρόπο που μπορεί και να ξυπνήσεις τις συνειδήσεις μας. Είσαι επικίνδυνος και περιθωριακός, να το ξέρεις. Εύχομαι να σε ανακαλύψει κάποτε η πολιτική ορθότης και να σε κυνηγήσει.

david santos είπε...

Hello, my friend!

Thelw na synodeysw ston pono elliniko ston koinotiko ola gia tin adifago kai anekselegkti pyrkagia aftis tis teleftaias Paraskevis sta ypostirigmata tis Peloponnisou, sto notiodytiko simeio tis Athinas, pou stoixisan tin zwi se 63 synanthrwpous sas.

David Santos

Fight Back είπε...

@κολοκυθι θενκς

@ειδημων δε ξερω κανενα κωστα, αρνουμαι τα παντα οπως και το χαρακτηρισμο βαρετος.
γκρρρ

@ναυαγε νομιζω οτι οι συνειδησεις πατανε αυτο το κουμπι στο ξυπνητηρι που ξαναχτυπαει μετα απο λιγο.

@david εισαι ψυχουλα ρε, θενκς

mc είπε...

Ε τωρα αστειευεσαι;
Θα εχουμε και ελληνικα κομεντς από δαύτον;;
Τα ποστ σου τα σπανε οντως αυτη τη βδομαδα. Εισαι ωραιος.

Ανώνυμος είπε...

david psyxoula xaaxxaaxxaa gelaw pollh wra! axaxaxaxaxaxaxxaa