Τρίτη, Ιουλίου 15, 2008

0/4 - Ξύλο στο γαμπρό

«Τούτος είναι ρε?»

«Όχι»

«Τι όχι ρε, αυτός είναι ο γαμπρός, αφού φοράει κουστούμι και έχει δίπλα και μια νύφη και τους πετάνε όλοι ρύζια. Φύγαμε όπως είμαστε να τον δείρουμε, αρπάζω εγώ αυτό το μαδέρι και θα του το φέρω στο κεφάλι του παλιοπ…»

«Μπεν, συγκρατήσου! Όταν λέγαμε να δείρουμε το γαμπρό, εννοούσαμε το γαμπρό του μάγειρα! Δηλαδή αυτόν που παντρεύτηκε την αδερφή του, όχι άιντε άιντε ένα γαμπρό που βρήκαμε στην εκκλησία..»

«Σωστά μωρέ. Άλλωστε αφού είναι παντρεμένος με την αδερφή του μάγειρα, τι δουλειά είχε να παντρεύεται άλλη νύφη τώρα? Πωπω τι σκεφτόμουν? Θα την έτρωγε στην κεφάλα άδικα ο φουκαράς. ..

Και δε μου λες ρε Οράτιε αγόρι μου. Κι εμείς δηλαδή για θύμισε μου, τι δουλειά έχουμε τώρα στην εκκλησία?»

«ρε μαλάκα μπεν! Τι σκατά έκανες όταν μας τα ‘λεγε ο Φώντας? Μετά από αυτό το γάμο που γίνεται τώρα, ο δικός μας βαφτίζει την κόρη του. Δηλαδή την ανιψιά του μάγειρα. Ε, εμείς θα φροντίσουμε να πάρει ένα καλό μήνυμα σχετικά με το μαγαζί.»

«έννοια σου και θα το πάρει το μήνυμα για τα καλά. Δεν ήξερε που έμπλεκε όταν έπαιρνε το μαγαζάκι του φίλου μας. Τώρα θα δει πως είναι η εκδίκηση. Θα του κάνω τα μούτρα κρέας του παλιοπ…»

«ΜΠΕΝ! Προς θεού. Δε συμφωνήσαμε ΟΧΙ στο πρόσωπο? Μόνο στο σώμα ρίχνε»

«ρε συ ορατιε, για να σου πω λιγάκι. Τώρα μη με βρίσεις αλλά μπορείς να μου δείξεις λίγο πάλι το σχεδιάγραμμα γιατί ούτε που θυμάμαι τι πρέπει να κάνουμε και αγχώνομαι ..»

«μπεν, με κούρασες και βλέπω το γαμπρό να έρχεται. Πάρτο και κάνε ότι νομίζεις, εγώ έφυγα»



Ο Οράτιος ξεπρόβαλε βιαστικά πίσω από τους θάμνους και πήρε το δρομάκι πίσω από την εκκλησία ανεβαίνοντας τρία τρία τα σκαλιά. Φορούσε ένα μαύρο κουστούμι κι είχε ένα ροζ μαντήλι στο πέτο και παρότι το φρεσκοξυρισμένο κεφάλι του ήταν αταίριαστο με το προσεγμένο του ντύσιμο, ήταν αξιοπρεπέστατος και αρκετά εμφανίσιμος. Πρόλαβε τον γαμπρό την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία.

«Καλημέρα σας κύριε Μπιστωτή, να σας ζήσει η κορούλα, συγχαρητήρια» είπε με ένα πλατύ χαμόγελο αρπάζοντας το χέρι του άναυδου πατέρα που ήταν ήδη τόσο αγχωμένος να είναι όλα σωστά στη βάφτιση της κόρης του που δεν κατάλαβε πως ο καραφλός νεαρός που του έσφιγγε το χέρι, του ήταν άγνωστος.

«Ακολουθήστε με παρακαλώ, υπάρχει ένα θέμα με τις μπομπονιέρες και χρειαζόμαστε την συγκατάθεση σας»

«Τι θέμα? – μισό λεπτό να μιλήσετε με τη γυναίκα μου που τα κανόνισε, γιατί εγώ πρέπει να είμαι μέσα στην εκκλησία» είπε ψάχνοντας στο χώρο να βρει τη σύζυγο

«Όχι δε θα χρειαστεί, ελάτε μια απλή επιβεβαίωση θέλουμε δε θα αργήσετε καθόλου» επέμεινε ο Οράτιος σχεδόν τραβώντας τον γαμπρό προς το δωμάτιο της νεοκόρισσας.

«Ελάτε, μισό λεπτό μόνο θα κάνουμε, από δω» είπε δείχνοντας προς την πόρτα. Ο γαμπρός προχώρησε επιφυλακτικά και είδε στο βάθος του δωματίου πάνω σε ένα τραπέζι στοιβαγμένες τις μπομπονιέρες. Μπήκε λίγο σκυφτός από τη χαμηλή πορτίτσα και δεν είχε κάνει δυο βήματα όταν κάποιος τον χτύπησε δυνατά στην πλάτη με ένα ξύλο. Η πόρτα πίσω του έκλεισε και έφαγε της χρονιάς του.

Τρία άτομα τον πετάξανε κάτω και του ρίχνανε κλωτσιές στην κοιλιά, μπουνιές στο στήθος και στην πλάτη, καρεκλιές στο νεφρί, ξυλιές στο συκώτι και στα μπούτια. Όταν σταμάτησαν για μισό λεπτό κατάφερε να δει ότι δεν ήταν ακριβώς τρεις άντρες, αλλά δύο άντρες κι ένας αρουραίος ο οποίος πλησίαζε απειλητικά με ένα εικόνισμα του Αη Γιώργη καβάλα στ’ άλογο το οποίο και το προσγείωσε στο κεφάλι του.

«Όχι στο κεφάλι είπαμε ρε, όχι στο κεφάλι» τους έκανε πέρα ο πιο ψηλός που φαινόταν να είναι ο αρχηγός.

«Εσύ πήγαινε έξω και ειδοποίησε με όταν έχουμε παραλαβές, εσύ Μπεν κάτσε εδώ» έδωσε εντολές ο Φώντας και ύστερα πήρε την καρέκλα και την έστησε μπροστά του ανάποδα όπως στις ταινίες για να ανακρίνει τον γαμπρό του αλλαντοπώλη που σερνόταν στο πάτωμα ξυλοκοπημένος

«Πως πάνε οι δουλειές βαγγελάκι? Καλά ?»

«ποιος είσαι»

«το μαγαζί καλά πάει, πουλάμε πουλάμε? Έχουμε κέρδη?»

«τι θέλετε ρε, με το μαγαζί έχει να κάνει?»

«βαφτίζεις την κορούλα σου έμαθα έ? Όμορφη είναι? Θες να την ξαναδείς?»


ο γαμπρός άρχισε να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Δεν μπορούσε να διανοηθεί όμως που το πήγαιναν και τι ζητούσαν από αυτόν

«τι θέλετε»

«θέλουμε το μαγαζί. Θα επιστρέψεις το μαγαζί»

«τι να επιστρέψω ρε? Το μαγαζί μου?»

«πως το πήρες το μαγαζί?»


«τι πως το πήρα ρε, με τα λεφτά μου το πήρα τι θέλετε»

Η πόρτα χτύπησε συνθηματικά και ξαναμπήκε ο Οράτιος. «ήρθαν οι πραγματικες μπομπονιέρες και τις φορτώσαμε στο φορτηγάκι»

«Μπράβο μικρέ, περίμενε και τα υπόλοιπα». Ο Φώντας γύρισε προς τις μπομπονιέρες και άνοιξε μια ξετυλίγοντας την κορδέλα
«Μπέν, θες να δοκιμάσεις ένα κουφετάκι»
«όχι ευχαριστώ δεν τρώγω το αμύγδαλο, μου χώνεται μέσα στην κουφάλα και δε βγαίνει μετά.»

«Κύριε Μπιστωτή μας, να σας κεράσω ένα από τα κουφετάκια που διαλέξαμε για σας?» Ο Φώντας έσπασε με τα χέρια του το κουφέτο κι από μέσα άρχισε να κουνιέται μια κατάμαυρη κατσαρίδα η οποία έπεσε ζαλισμένη, αλλά ζωντανή ακόμα στο πάτωμα.

«Οι καλεσμένοι θα ξετρελαθούν, έχετε προσέξει πως οι σημερινές κατσαρίδες πετάνε κιόλας ε, έχουν εξελιχθεί. Και τι τραγανιστό ήχο έχουν, τι απόλαυση καθώς θα τις μασάνε.»

«τι είναι αυτά τα πράγματα, δε θα τα ανεβάσετε στη βάφτιση μου, έτσι?»

«σας έχουμε ετοιμάσει πολλές όμορφες εκπλήξεις. Κρίμα που δε θα είστε στη βάφτιση να τις δείτε. Κρίμα που δε θα έχετε και φωτογράφο να απαθανατίσει τις στιγμές. Τον διώξαμε πριν λίγο»

«τον διώξατε? Τον είχα πληρώσει 3,000 ευρώ για ψηφιακό άλμπουμ!!»

«μην σε ανησυχούν τα έξοδα βαγγελάκι, έχεις σημαντικότερα πράγματα να ανησυχείς.. το μαγαζί που θα μας δώσεις για παράδειγμα και το αν θα ξαναδείς την κορούλα σου.»

Ο Μπεν με ένα γνέψιμο του Φώντα κατάλαβε πως ήρθε η ώρα για την ατάκα του:
«αφεντικό δεν του ρίχνουμε μια δεύτερη γύρα να του τα πει μετά κι ο ίδιος?»

«ποιος είναι ο ίδιος» πετάχτηκε ο γαμπρός. Αυτό τον ανησύχησε τρομάρα του. Ο δεύτερος γύρος ξύλου δεν τον άγχωσε.
Οι κλωτσιές που πέσανε δεν είχανε προηγούμενο, με προσοχή όμως να μην πέσουν στο κεφάλι – ήταν σαφής η εντολή το πρόσωπο να παραμείνει άθικτο, ήταν σημαντικό αν αποφάσιζε ο γαμπρός να δώσει το μαγαζί, να μην καταλάβει κανείς ότι έφαγε και ξύλο για να ενδώσει.

Η στιγμή που σταματάς να τρως το ξύλο παίζει να είναι και χειρότερη από το ίδιο το ξύλο. Όταν το τρως έχεις ας πούμε την ανησυχία πού θα πέσει η επόμενη. Σου ρίχνουν στο κεφάλι και λες κάτσε να σφίξω το στομάχι τώρα και όταν την τρως τελικά εκεί, νιώθεις μια μικρή επιβεβαίωση που μάντεψες σωστά. Μετά το ξύλο όμως, αρχίζουν όλα σου τα όργανα και διαμαρτύρονται, ο πόνος πολλαπλασιάζεται.

Όταν ο Βαγγέλης κατάφερε να κοντρολάρει τον πόνο του σώματος του και είχε εξακριβώσει ότι πονάει στα εξής σημεία:
ΣΕ ΟΛΑ,
κατάλαβε ότι κάποιος στεκόταν όρθιος από πάνω του. Ήταν ο γαμπρός του. Είχε να τον δει πάνω από 7 χρόνια. «Βρε Παντελή…. Γιατί μου το κάνεις αυτό ρε.. βαφτίζω την κορούλα μου..»

Ο αλλαντοπώλης είχε τόσα πολλά να πει που είχε μαζέψει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια και δεν ήξερε που να αρχίσει. Ζητούσε εκδίκηση που του πήρανε το μαγαζί με πανούργο τρόπο, που τον ξεκόψανε από το μαγαζί και τους μισούσε πραγματικά κι αυτόν και την ίδια του την αδερφή.

«είναι πράγματα αυτά βρε παντελή, με ξύλο? Έτσι θα λύσεις τα προβλήματα σου, σκοτώνοντας μας στο ξύλο?» ψέλλισε μυξοκλαίγοντας ο γαμπρός αφού τον είδε μπόσικο τον αλλαντοπώλη και αφού τον ήξερε πως είναι φουκαράς και τον ξεγελάς αν τον πιάσεις στο φιλότιμο.

«και λίγες έφαγες. Σου αξίζει και περισσότερο ξύλο και θα το φας σε λίγο. Θέλω πίσω το μαγαζί μου. Θα το δώσεις?»

Ο γαμπρός πεσμένος στο πάτωμα συνέχισε να ψευτόκλαιει και να ρουφάει τη μύτη του κάθε τόσο, προσποιούμενος πονεμένο λυγμό. Ύστερα γύρισε δήθεν αποφασισμένος
«Θα το δώσω το μαγαζί – μόνο αφήστε με να βαφτίσω την κόρη μου. Και να κάνω και το τραπέζι. Κι από αύριο πείτε μου που να βρεθούμε και το δίνω το μαγαζί. Με χαρτιά και συμβόλαια κι απ’ όλα. Θα το αναλάβεις πάλι εσύ αν θες ή αν θες πούλα το, οι δουλειές πάνε μια χαρά… δικό σου ήταν το μαγαζάκι έτσι κι αλλιώς – εγώ να δω το παιδάκι μου μόνο θέλω… άφησε με σε παρακαλώ»

Ο αλλαντοπώλης δε συμφωνούσε εξ’ αρχής με το ξύλο, ιδίως μετά το ότι συνέβη με το στρατηγό. Δεν ήθελε να του ξεψυχήσει στα χέρια και δεύτερος άνθρωπος και ήξερε πια πως ο Φώντας δε θα δίσταζε να φτάσει στα άκρα. Και τι διάολο δεν ήθελε να αφήσει την την αδερφή του χήρα και συμφώνησε όταν τελειώσει η βάφτιση να τον αφήσει να φύγει. Τα ουρλιαχτά πανικού που ακούστηκαν από την εκκλησία πρέπει να ήταν μετά τη μοιρασιά των κουφέτων άρα το μυστήριο είχε λήξει κι ο Βαγγέλης Μπιστωτής αφέθηκε ελεύθερος.

«Δε στο είπα ρε, είναι φλώρος – θα το δώσει το μαγαζί» είπε ο Μπεν σκουντώντας το μάγειρα καθώς η συμμορία έφευγε με το φορτηγάκι.
«Ρε Φώντα για στάσου λίγο να δω την αδερφή μου και την κόρη της. Ανιψιά μου είναι. Να μη τη ρίξω μια ματιά?»

Το φορτηγάκι φρέναρε και εν μέσω σκηνών αλλοφροσύνης κυριών με τουαλέτες που φτύνανε απ το στόμα τους τις κατσαρίδες, ξεχώριζε μια κοπέλα που κράταγε στα χέρια της ένα κοριτσάκι ντυμένο στα ροζ. Την άφησε κάτω και το κοριτσάκι έκανε μερικά αβέβαια βήματα. Ο αλλαντοπώλης δάκρυσε.

Μαλάκα αλλαντοπώλη με τις ευαισθησίες σου. Στη συνέχεια της ιστορίας θα το φας το κεφαλάκι σου!

23 σχόλια:

Gogo είπε...

Την κασέτα την έστειλες??? Ε????

Tanila είπε...

Σιγά μη το δώσει ο καριόλης.
Συμβόλαια έπρεπε να φέρετε ατάκα κι επιτόπου να υπογράψει και ΜΕΤΑ η βάφτιση.
Έτσι γίνονται οι σωστές δουλειές.
Αύριο το πουλάκι μπορεί να έχει πετάξει.

Kleine wolke είπε...

Γουστάρω σχεδιάγραμμα λέμε!!!!!!
Φόντας,διαγραμμένο ο και στη θέση του ω.
Δεν παίζεσαι.
Επίσης,συμφωνώ με tanila.
Συμβόλαια επιτόπου γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.

Fight Back είπε...

@gogo μηπως τα προτιμας σε μορφη mp3?

@tanila προκειται για ερασιτεχνες, ειναι ξεκαθαρο.
και το πουλακι ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ, καιρος δεν ειναι να αραιωνουμε, τι λετε?

@kleine wolke το σχεδιαγραμμα ειναι ψιλοφριχτο. το επιτοπου συμφωνω θα ελυνε πολλα προβληματα, αλλα δεν ειναι και το πιο εφικτο πραγμα να μεταβιβαστει ενα μαγαζι με μια υπογραφη. ειναι?
δε ξερω.
πρωτη φορα το κανω κι εγω.
να ηταν για καποιο λουτρο αιματος, να εχω περισσοτερες παραστασεις και να σας πω λεπτομερειες

natasha hassiotis είπε...

Συγγνώμην, αλλά αυτός ο Οράτιος δεν είναι ο κοκκινοτρίχης γκέις που πήγαινε με τον Αλβανό που του ΄βρισε τη μάνα και τον σκότωσε; Τι σκατά κάνει εδώ πέρα;

Ανώνυμος είπε...

το σχεδιαγραμμα απλα τα σπαει! ο ορατιος αγαπητε/η highvoltagepress ΕΙΝΑΙ ο κοκκινοτριχης που μετα απο ολα αυτα τα τραυματικα επεισοδια που περιεγραψες κατεληξε μελος αυτης της συμμοριας -επομενο ηταν! ναι εχω διαβασει ΟΛΗ την ιστορια απο την αρχη και τωρα περιμενω την συνεχεια! τα σεβη μου!

Κολοκύθι είπε...

διαβάζοντας τις δύο τελευταίες και μόνο πρότασεις συνηδιτοποιώ ότι είπες μια μεγάλη κουβέντα.

ίσως βέβαια αν απλά ήταν τυροπόλης να μην υπήρχε καν αυτό το πρόβλημα

Gogo είπε...

Αντεεε ας είναι! Για να μη σε ζορίζω πιο πολύ!

natasha hassiotis είπε...

Είμαι κορίτσι, μπορείτε να βάζετε την ανάλογη κατάληξη αγαπητή princessm@, να κι ένας ακόμη που καταλαβαίνει τη (δαιδαλώδη και ομιχλώδη) σκέψη του φάιτμπάκ...highvoltagepress@ τα σέβη και τα δικά μου (τι κυριλέ μπλογκ είν' αυτό καλέ!!!)

Tanila είπε...

Γι'αυτό ερασιτέχνη Φάητ, καλό θα ήταν να μείνει ο Παντελής στη βάφτιση και μετά να επι-μείνει να μείνει η ανεψούδα μερικές μέρες παρεούλα με το θείο τον τσίφτη που θα την πάει εκδρομούλα.
Κι άμα ήθελε ο γαμπρός ας μη μεταβίβαζε.
Θα το φας το κεφαλάκι σου.

Fight Back είπε...

@highvoltagepress σε πρωτη φαση βλεπω πως εχεις κενα στην ιστορια και οφειλω να σε επιπληξω γιατι δεν εισαι επιμελης αναγνωστρια

@princess m ετσι να μαζευομαστε σιγα σιγα οι φανατικοι του 0/4 να κανουμε συνεστιασεις και να γραφουμε τραγουδια για τον ορατιο και να τα τραγουδαμε γυρω απο τη φωτια με κιθαρες και φυσαρμονικες

@κολοκυθι αν πουλαγε τυρια, σιγουρα θα ειχε μπει στον πειρασμο να κανει το πειραμα με την παρμεζανα, το μπαρουτι και το σκορδο

@gogo υπαρχει μεγαλος φορτος εργασιας αυτη τη φορα, το ειδικο συνεργειο μαγνητοφωνισης κειμενων δεν προλαβαινει.
απο οκτωβρη μου λενε θα εισαι ετοιμη

@highvoltagepress τα σεβη μου σε ολους σας.
περαστε στο βαθος για απεριτιφ και επιχορηγησεις

@tanila ο παντελης δεν ηθελε να τον δουν στη βαφτιση, ειναι εξαφανισμενος 7 χρονια.
dont tell me what i cant do

Spy είπε...

Παρακολουθώ σιωπηλός, μα σχεδόν εκστασιασμένος, εδώ και καιρό...

Tο πιο απλό και ειλικρινές που θα μπορούσα να σας πω είναι:
Mην σταματήσετε!

δόΧτωρ απαράδεΧτος είπε...

... επειδή είμαι ιδιαίτερα ανώριμος αναγνώστης έχω κολλήσει σ΄ ένα σημείο και δεν καταφέρνω - παρότι το επιθυμώ σφόδρα - να φτάσω μέχρι το τέλος. πλιζ χελπ

πως τις βάλανε τις κατσαρίδες μέσα στα κουφέτα; και καλά θα μου πεις πως ένας καλός ζαχαροπλάστης που ξέρει από κατσαρίδες, τις καλοπιάνει και τις κλείνει μέσα στη κουφετοφάκα. όμως η φιλοσοφική αναζήτηση που δε μαφήνει να κοιμηθώ έχει σχέση αφενός με την ικανότητα να επιλέξει πετάμενες τερέζες αφετέρου να τις χώσει μέσα ζωντανές. αν υποψιαστώ πως κατάφερε να χωρέσει μέσα στο κουφέτο και τροφή / νερό / οξυγόνο για να τις διατηρήσει, ... θα εντυπωσιαστώ και δε το θέλω.

απ την άλλη σκέφτομαι πως σε αντίθεση με τους ζαχαροπλάστες δεν ξέρω πολλά για κατσαρίδες... οπότε, το φιλοσοφικό ερώτημα φτάνει σε αδιέξοδο.

χωρίς πλάκα όμως, η ιστορία μου άρεσε. πολύ! πάρα πολύ. και μου αρέσει και το στυλ σου γιατί ενώ μοιάζει γνωστό (ή μάλλον οικείο) δε μου θυμίζει τίποτα. κιπ ον φάιτινγ μπακ!

Tanila είπε...

Δόκτωρα μη λες αηδίες , η κατσαρίδα αντέχει σε έλλειψη τροφής/νερού, ακόμα και στην πυρηνική καταστροφή...

Ανώνυμος είπε...

mr fight back μου στο τέλος δάκρυσα κ εγω.. :)Περιμένω με αγωνια την συνέχεια!
καλη σου μέρα!
Ρ.

nkarakasis είπε...

Ούτε εγώ καταλαβαίνω.. ανοίγεις το κουφέτο και βάζεις μέσα την κατσαρίδα. το δύσκολο είναι να ανοίξεις την κατσαρίδα και να βάλεις μέσα το κουφέτο.

Unknown είπε...

την βάζεις απλά να αγκαλιάσει το αμύγδαλο και να πάρει βαθιά εισπνοή με το 3..

Ανώνυμος είπε...

Παίρνετε μία κατσαρίδα,
την ψεκάζετε ελαφρά για να μην κουνιέται και σας σπάει τα νεύρα,
κρατώντας την με τσιμπιδάκι αποτρίχωσης την τοποθετείτε με προσοχή μέσα στο ειδικό καλούπι σε σχήμα κουφέτου,
στη συνέχεια την περιχύνετε με γλάσσο και την αφήνετε να στεγνώσει.

E voila! Το κατσαριδοκουφέτο σας είναι έτοιμο!

Επαναλαμβάνετε χίλιες πεντακόσιες φορές και τοποθετείτε τα κουφέτα σε μπομπονιέρες.

natasha hassiotis είπε...

φαιτμπακ@ με πλήγωσες που με είπες ανεπιμελή αναγνώστρια. Θα το πιάκω απ' την αρχή την ιστορία και να δω αν θα βγάλω άκρη.
Το καρφί για τις επιχορηγήσεις το κατάλαβα αθεόφοβε!!!
Υ.Γ. Σας παρακαλώ μη λέτε για κατσαρίδες, διότι έχω τρομακτικά μεγάλη φοβία με αυτό το ζωντανό -που θα ήθελα να ήταν πεθαμένο. Πάντως μη λέτε αηδίες, ψοφάει με λακ για τα μαλλιά. Έχω σκοτώσει μια έτσι. Μπρρρρρ! Μια ώρα τη σκότωνα τη ρημάδα. Κι όλο πέθαινε κι όλο πέθαινε, τσουρέκια μας τα 'κανε. Εγώ ήμουν επικεφαλής της ομάδας καταπολέμησης του εχθρού. Ένα μπουκάλι λακ μεγάλο ήπιε το ζώον! Σανσίλκ. Έκανε ένα μαλλί, μεταξένιο, αλλά ακαριαίο. Τουλάχιστον πήγε χτενισμένη -στην τρίχα... (Το τι πέρασα για να μεταφράσω τη Μεταμόρφωση, και ήταν και σε κόμιξ, παπαπα! Σιχτίρ για δουλειά.)

Ανώνυμος είπε...

Prosexe re file min exei meinei kammia katsarida pisw ap'tin kourtina..
Brwmoksulo epifulase touto to epeisodio.
Kala to sxediagramma ta spaei ontws (se excell to eftiakses? lolares)

ο αποτέτοιος είπε...

δηλώνω εκστασιασμένος με την ιστορία (και με το μπλογκ) και περιμένω αγωνιωδώς τη συνέχεια

μπράβο σας!

Fight Back είπε...

καλα ρε παιδια πως κανετε ετσι.
θα απαντησω στα σχολια αυριο.

ωχου!

Fight Back είπε...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ

Θα απαντησω στα σχολια προσωπικα και διεξοδικα

@spy παιδια μη μου γραφετε τοσο εγκωμιαστικα και ανεβαστικα σχολια, γιατι το παιρνω πανω μου, θολωνω, παραλληρω και μετα δε ξερω τι αποτελεσμα (αιματηρο) θα εχει αυτο στους ηρωες της ιστοριας

@δρ απαραδεκτε. φιλε μου αν δε ξερεις απο κατσαριδες να μη γινεσαι κριτης της σιγουρης και ασφαλους μεθοδου παγιδευσης κατσαριδας εν κουφετω. :D
θα προσεξες οτι οι κατσαριδες βγηκανε ζαλισμενες απο το κουφετο, αρα ενταξει -ειπαμε πυρηνικη καταστροφη αντεχουν, αλλα την ασφυξια οριακα τη γλυτωσανε.

ευχαριστω παντως για τους επαινους

@tanila καλα τους τα λες.
ετσι σε θελω, να κρατας γερα οσο λειπω

@ενα Ρ και τιποτα παραπανω, να σαι καλα!
τα δακρυα δεν ηταν κροκοδειλια ετσι?

@nkarakasis, που ειναι το δυσκολο?
πολυ ανετα βαζω μεχρι και 4 κουφετα μεσα σε κατσαριδα.

εκτος αν εννοεις οτι η κατσαριδα πρεπει να μεινει ζωντανη και με ολα τα ποδια και το κεφαλι της πανω στο σωμα της

@narita ξερει η κατσαριδα να μετραει ως το 3?

@nefelikas ε, εισαι μαστορας στην κατσαριδοπλαστικη!! ευγε

@highvoltagepress σας αναθετω να μεταφρασετε το 0/4 στα κολομβιανα και να αναλαβετε την παραγωγη και διαθεση του εν λογω προιοντος στη λατινικη αμερικη. νομιζω θα γνωρισουμε εξαιρετικες πωλησεις στη γη του πυρος.
ισως δεν εχω βαλει βεβαια αρκετα αλμπατρος στην ιστορια.. θα δω.
δωρο με καθε τευχος 0/4 ενα λακ μαλλιων και μια παντοφλα αριστερη για καταπολεμηση κατσαριδων

@mithra οχι σε εξελ, σε φυλλο τετραδιου. κατσαριδες πισω απο το παραπετασμα. ωραιος τιτλος

@αποτετοιε (γαμω τα νικ)
εισαι ωραιος, σε παω, να σαι καλα