Πέμπτη, Οκτωβρίου 12, 2006

Παροιμιώδεις κυρίες των γραμμάτων

Οι κυρίες παίρναν το τσάι τους αυτό το απόγευμα στο σπίτι της κυρίας Ε, στη σκιά κάτω απο την πέργκολα. Αναπόφευκτα κάποια στιγμή η συζήτηση ήρθε στο καταπληκτικό φυσικό πράσινο χρώμα του γκαζόν για το οποίο όλες συμφώνησαν πως έχει εξαιρετικό τόνο. Η κυρία Ω τότε, σύζυγος του δικηγόρου Ψ και γειτόνισσα της Ε γέλασε σαρκαστικά και ανακοίνωσε στις λοιπές κυρίες πως μια φορά το μήνα στα βαθιά χαράματα, εργάτες αθόρυβα ψεκάζουν το γκαζόν της κυρίας Ε με χρώμα Lawn Green no 956033. Για να μην υπάρξουν αμφιβολίες παρουσίασε σειρά απο αποδεικτικά όπως φωτογραφικό υλικό, πεταμένα κουτιά, απομαγνητοφωνημένα κείμενα παραγγελιών και παραστατικά αγοράς. Η κυρία Χ άρχισε να γελάει τρανταχτά. Η κυρία Ξ πήρε την κόρη της κσ και φύγανε άρον άρον προσβεβλημένες. Οι κυρίες Λ και Ρ φεύγοντας πέσανε στην πισίνα και καταβραχήκανε. Η κυρία Κ. είχε περισσότερο να νοιαστεί για τη σύλληψη τους άντρα της, Γιοζεφ. Η κυρία F και η αδελφή της F# δεν κατάλαβαν τίποτα γιατί ηταν ξένες, μόνο έμειναν να χαμογελούν ανυποψίαστες.

Η κυρία Ω έκανε μεγαλειώδη αποχώρηση παροτρύνοντας και τις άλλες να συνεχίσουν στο σπίτι της ενώ η κυρία Ε έκλαψε και έτρεξε στο δωμάτιο της μονολογώντας «Όχι, δε θα με κάνουν κι εμένα σαν την Κυρία Γ Τ (Γάματαφ)»
Μετά απο ώρες οδυρμού προσπάθησε ατυχώς να την καθησυχάσει η πιστή της υπηρέτρια 12 λέγοντας της «Ελάτε κυρία Ε, άλλωστε το ξέρατε οτι το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στον κήπο του γείτονα» για να λάβει την απάντηση «Τί μιλάς εσύ ρε νούμερο».

4 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

χαχαχα

άπαικτο

:-D

Κολοκύθι είπε...

Ξέχασες να βάψεις τη κυρία Ξ με καφέ.

Ανώνυμος είπε...

Den to katalaba!

Fight Back είπε...

lex_luthor06 να σαι καλα
κολοκυθι οντως μαλλον προς το μπορντω ειναι το χρωματακι της κυριας Ξ.
Κυριε Καψη χαιρομαι που διαβαζετε το blog μου με το ψευδωνυμο mithrandir.
Για περισσοτερες εξηγησεις περι χρωματων στο http://www.bugspray.com/catalog/products/page1446.html