Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2007

Ευ ζειν για παράφρονες 5. Ανατινάξεις: Βαρελάκια ή Παύλος Παπαδημητρίου

Για βαρελάκια σκύλων Αγ. Βερνάρδου πατήστε εδώ


Είναι μικρές οι προσωπικές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας ξεχωριστή, μικρές οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, μικρά πραγματάκια είναι ικανά για να μας εκνευρίσουν και να μας χαλάσουν τη διάθεση και είναι μικρή η ποσότητα ΤΝΤ που χρειαζόμαστε για να τα ανατινάξουμε.

Οι αναίτιες ανατινάξεις είναι πολύ συνηθισμένη διασκέδαση για τους παράφρονες. Πολύ συχνά ακούμε να ανατινάζονται διακοσμητικοί νάνοι σε κήπους εξοχικών, τροχονόμοι σε κομβικές διασταυρώσεις της Αθήνας, βαλσαμωμένα ζώα με παγιδευμένους χαβλιόδοντες, καρτ ποστάλ με σάτυρους σε περίπτερα, ενώ αίσθηση στον ανερχόμενο χώρο των μπλόγκερς έκανε και η πρόσφατη ανατίναξη του Πρέζα TV. Η ανατίναξη κονσέρβας στα χέρια της νοικοκυράς είναι παρωχημένη και δεν προτείνεται από το ευ ζειν για παράφρονες.
Ανατίναξη Παύλου Παπαδημητρίου

Για χρόνια το βραδινό άκουσμα της μουσικής των τίτλων της Αθλητικής Κυριακής λειτουργεί ως ένα προειδοποιητικό ξυπνητήρι λίγες ώρες πριν την επιστροφή στις δουλειές και τα σχολεία. Σημαίνει την ώρα που πρέπει να ξεκινήσεις να διαβάζεις για το τεστ ή να ετοιμάζεις χαριτωμένες ατάκες για να απαντήσεις στα μπινελίκια του διευθυντή. Χαρακτηριστικό είναι πως μερικοί αφελείς που χρησιμοποίησαν τη μελωδία αυτή ως ringtone στο κινητό τους, το είδαν να ανατινάζεται μόνο του με το πρώτο χτύπημα.

Φανταστείτε πόσο υπέροχο θα ήταν στα πρώτα λεπτά κιόλας της Αθλητικής Κυριακής, με το που τελειώνει η Αννα Καραμανλή με τα αποτελέσματα, τις βαθμολογίες και τους σκόρερς και παίρνει το λόγο ο Παύλος Παπαδημητρίου και ξεκινάει να γκαζώνει στην ομιλία, εκείνη τη στιγμή γουρλώνοντας τα μάτια με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ανατινάζεται ξαφνικά δημιουργώντας αμηχανία στους συμπαρουσιαστές του.

Εναλλακτικές μέθοδοι ανατίναξης παύλου παπαδημητρίου
Α. Χρησιμοποίηση σωσία

Με ειδικό εφέ καπνού και τέλειο συγχρονισμό κινήσεων ο Παύλος θα εξαφανιστεί με αστραπιαίες κινήσεις και στη θέση του θα μπει αλγερινός σωσίας του που θα πάρει φωτιά και θα τρέχει μέσα στο στούντιο. Ο σωσίας θα πρέπει να είναι φιμωμένος με μονωτική ταινία στο χρώμα του δέρματος και ο Παύλος Παπαδημητρίου θα πρέπει να αποσυρθεί από τη δημοσιότητα για πάνω από 3 μήνες.

Β.Τhe insider
Για την ανατίναξη του παύλου παπαδημητρίου θα χρησιμοποιηθεί άνθρωπος από μέσα από την παραγωγή ζωσμένος με εκρηκτικά. Πιθανότατα το ρόλο αυτό θα αναλάβει ο Χρήστος Κωστής, η ύπαρξη του οποίου στη ζωή κρίνεται αναίτια. Την ώρα λοιπόν που όλοι θα κοιτάνε αν ήταν πέναλτι το χέρι του Τζιμπούρ, ο Κωστής με ένα συνεχές ουρλιαχτό θα σκορπίσει το θάνατο πέφτωντας πάνω στον Παύλο.

Γ. Πραγματική ανατίναξη
Η συγκατάβαση του Αντώνη Κατσαρού κρίνεται απαραίτητη. Την κρίσιμη στιγμη που ο Παύλος θα κάνει ερωτήσεις στους καλεσμένους ο Κατσαρός θα πατάει το κουμπί Α του ηλεκτροσόκ κάνοντας τον Παύλο να κουνάει το κεφάλι πάνω κάτω και επαναλαμβάνοντας «ωραίο γκολ ε?, ωραίο γκολ ε?, ωραίο γκολ ε?ε? ε? ε? ε?». Αφού γίνει αυτό 3-4 φορές προσφέροντας γέλιο στους τηλεθεατές, ο Κατσαρός πατάει το κουμπί Β. ανατίναξης του Παύλου. Καλύτερο timing κρίνεται όταν αρχίσει η συζήτηση για το χρώμα γραβάτας του καθηγητή διαιτησίας Βαρούχα. Σε περίπτωση αποτυχίας του πλάνου, το κουμπί Γ θα προσφέρει την σίγουρη κλασική λύση ρίψης βάρους 10 τόνων στην Άννα Καραμανλή.

Δ. Το απόλυτο
Παγίδευση όλου του στούντιο με τεράστια ποσότητα εκρηκτικών και εκπυρσοκρότηση με ένα απλό πάτημα του κουμπιού 2 στο τηλεκοντρόλ σε οποιαδήποτε στιγμή της βραδιάς κρίνει απαραίτητο ο παράφρων.
Δυσκολίες.
Η μοναδικότητα του Παύλου Παπαδημητρίου δημιουργεί φοβερό ανταγωνισμό ανάμεσα στους παράφρονες καθώς μόνο ΕΝΑΣ εκλεκτός μπορεί να έχει τη χαρά να πραγματοποιήσει την ανατίναξη. Αυτό και μόνο το γεγονός ανεβάζει τις πιθανότητες θανάτου κατά την ανατίναξη στο 64% με κυριότερους κινδύνους
-τη δολιοφθορά στα κονιάματα ΤΝΤ από άλλο παράφρονα με αποτέλεσμα αυτό-ανάφλεξη
-την επίθεση από σκύλους φρουρούς στο προαύλιο της ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή
-το λιντσάρισμα από το σκληροπυρηνικό φαν κλαμπ του παρουσιαστή.

Προειδοποίηση
Το Ευ Ζειν για παράφρονες σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζει την ανατίναξη του ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπαδημητρίου της Ξάνθης ή του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxa ta spases (kairo eixa na sou kanw sefte)...

Egw protimw to sxedio D me tin proupothesi sto panel na brisketai ki o Antwnis Minou kai ligo prin tin ekriksi na epanalabei to ammimito "ma kala,pote prolabe na mathei ellinika o N'doye" agnowntas to gegonos oti an o Dellas ithele na ton brisei tha mporouse kallista na pei "Fuck off,you fuckin nigger!!!"

MPAAAAAAMMM!!!

Ανώνυμος είπε...

οκ καλη φαση το μπομπινγκ του παυλου αλλα προσοχη μη παρουν τα σκαγια την Αννα Καραμανλη που μου βγαζει κατι το ....γιου νοου γουατ!

mc είπε...

Κορυφή όπως πάντα...
Μπορούμε να έχουμε έξτρα ΣΧ.Δ. με καλεσμένο όλο το ρόστερ του γαύρου στο στούντιο;;
Ε; Ε, φανταστικέ ταλιμπάν;

angeliki marinou είπε...

Δηλαδή θεωρείς δεδομένο ότι όλοι γνωρίζουμε αυτόν τον Παύλο-πως-τον-λένε και το σκοτεινό ποιόν του.

Δε μας χέζεις, κύριε ελιτιστά. Βαρελάκια και πάλι βαρελάκια.

Fight Back είπε...

@symptom οι τερματοφυλακες εχουν καλα αντανακλαστικα οποτε ο μηνου με εκτιναξη μπορει να αποφυγει το μακελειο. ισως θα πρεπει να χρησιμοποιησουμε αλυσιδες

@ειδημων you pervert

@αμποτ γιατί νομιζεις πως θα τους ξανακαλεσει κανεις? ποιος ασχολειται με τους τριτοτεταρτους?

@ρεντον Παυλο Παπαδημητριου δε γνωριζεις? αν ειναι δυνατον, κανε ενα γκουγκλ, κατι..

YO!Reeka's είπε...

ποιος ειναι ο παπαδημητρίου;;

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxax ta spases

Fight Back είπε...

@yoreeka αυτος που παρουσιαζει την αθλητικη κυριακη, ντε

@mithrandir :D

Ανώνυμος είπε...

Pantws auti i eikona me to ilektroshock kai tin antidrasi (a-la Demetrio) apo Papadimitriou einai gia skini anthologias!

Fight Back είπε...

χαχα ο demetrio κι αν ειναι υποδειγμα για παραφρονες μλκ

Fight Back είπε...

χα ιδιως η φαση που τεμαχιζει οποιον τον κοροιδευει

mithrandir είπε...

Ton eida xtes stin Ermou. Tromaxtikos