Κυριακή, Φεβρουαρίου 18, 2007

Πριν το τέλος

Μέσα απο υδρατμούς και ήχους νερού που κυλάει σε γυμνό σώμα, ξεπρόβαλε η ξανθιά καλλονή Σαμάνθα, παραμερίζοντας την κουρτίνα του μπάνιου και τυλίγοντας μια πετσέτα γύρω απο το κορμί της. Βρεγμένη ακόμα και προχωρώντας με χάρη ξυπόλητη, στις μύτες των ποδιών, σκούπισε με το χέρι της το θολό καθρέφτη και αποκαλύφθηκε το είδωλο της. «Α μωρή Σαμάνθα» είπε στον εαυτό της προσπαθώντας μάταια για άλλη μια φορά να κρατήσει την ισορροπία μεταξύ τέλειας εμφάνισης και εσωτερικής διαστροφής.

Απ' όταν κατάλαβε, μόλις ενηλικιώθηκε, τη δύναμη που έχει η ομορφιά της, έκρυβε τον πραγματικό εαυτό της και έπαιζε το ρόλο της μοιραίας γυναίκας, του πόθου κάθε άντρα, ελαφρώς αφηρημένη και αφελής, έτοιμη να παρασυρθεί με τις κατάλληλες δόσεις γοητείας και επίδειξης ισχύος. Η άλλη Σαμάνθα, ο ζόρικος μάγκας, ο ζοχαδιασμένος και διαστροφικός δολοφόνος έμενε περιορισμένος σε κλειστούς τοίχους και μοναχικές στιγμές. Όσοι ατυχούσαν να την ανακαλύψουν βρίσκανε επίπονο θάνατο. Ένα παιχνίδι εναλλαγής ρόλων που πίστευε οτι το κατάφερνε βολικά, μέχρι που γνώρισε εκείνον.

Μ’αυτόν οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Αυτός αγαπούσε την αλήτισσα Σαμάνθα. Πήδαγε δυνατά το τέλειο κορμί της μα οι ηδονές της ψυχής ήταν μεγαλύτερες. Ζητούσε το διεστραμμένο και καταπιεσμένο αγρίμι που κρυβόταν κάτω απο το χυμώδες κορμί. Ο έρωτας τους ήταν κοινή δίψα για πόνο και αλληλοκαταστροφή. Ο αίμα του ενός ήταν η απόλαυση του άλλου, δυνατά χτυπήματα και μαχαιριές – ένα παιχνίδι πάνω στη γραμμή της ζωής.
Και κάπου εκεί η Σαμάνθα έμπλεξε τους ρόλους.

Το κουδούνι της πόρτας τη βρήκε να μην προλαβαίνει να σκουπιστεί και το κούριερ που αντίκρυσε την ημίγυμνη Σαμάνθα και της παρέδωσε με χέρια που τρέμαν απο νευρικότητα το φάκελο, έσπασε τη μύτη του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν πέρασε μέσα απο την κλειστή τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας.

Με βρεγμένα μαλλιά που αφήναν σταγόνες πάνω στους γυμνούς της ώμους, κάθισε στον καναπέ με κουλουριασμένα πόδια, άνοιξε το φάκελο και ξεκίνησε να διαβάζει. Πέρασε βιαστικά τις πρώτες σελίδες μέχρι εκεί που κατάλαβε ότι ξεκινάει ο ρόλος της:

Ο παρουσιαστής πατάει το κουμπί της κλήρωσης και εμφανίζεται ο αριθμός 46. Η παίκτρια σηκώνει τα χέρια και αγκαλιάζει τους δικούς της ενθουσιασμένη. Κατεβαίνοντας τα σκαλιά το ψηλό της τακούνι σκαλώνει και σταματάει σαστισμένη. Ο παρουσιαστής λέει «να βοηθήσουμε την παίκτρια μας» και της δίνει το χέρι και τη συνοδεύει στο κέντρο του πλατό.

«Μάγκα μου τόση λεπτομέρεια. Γαμώ το παιχνιδακι τους γαμω.»

Την προσοχή της απέσπασε απο το διάβασμα ένα μήνυμα που έφτασε στο κινητό της και αμέσως κατάλαβε οτι ήταν απο κείνον.

«Min paikseis Saman8a, se parakalo –den exeis tipota na kerdiseis»

Πήγε στα αποθηκευμένα μηνύματα και βρήκε αυτό που του είχε ξαναστείλει δεκάδες φορές ξανά

«Σταματα να με ενοχλεις – δε μου εισαι τιποτα πια»

Γύρισε πάλι στις αρχικές οδηγίες.
Ιδιαίτερη σημασία έχει η σειρά των κουτιών που θα επιλεγούν. Αυτή τη σειρά πρέπει να την έχετε αποστηθίσει αλλά θα είναι και διακριτικά γραμμένη στην κούπα του καφέ που θα έχετε μπροστά σας. Η θερμή συμμετοχή στα τραγούδια και στην εναλλαγή συναισθημάτων είναι πολύ σημαντική.

«H ekdikisi den ofelei pote se tipota. Kanto gia MENA – to ksero oti me agapas akoma»

Και ξανά
«Σταματα να με ενοχλεις – δε μου εισαι τιποτα πια»

Η μητέρα της παίκτριας θα σηκωθεί μετά απο το 9ο κουτί και θα σταθεί δίπλα της ..

Η μητέρα της παίκτριας.. Η Σαμάνθα είχε ξεχάσει να επιβεβαιώσει στον Κότζακ οτι θα χρειαστεί 3 άτομα για να τη συνοδεύσουν. Πήρε το τηλέφωνο και κάλεσε τον αριθμό ελπίζοντας οτι ο τζακοου θα είχε φροντίσει γιαυτην

«Έλα φιλος, ολα κομπλέ με τη γριά και τους άλλους δύο?»
«Δε μου λες, πόσο μαλακισμένη είσαι?»
«Έλα ρε κότζακ, γάμησε μας τωρα, αφου σου πα ναουμ να βρεις 3 και τους βρήκες, γιατί το παίζεις ιστορία τώρα?»
«Ρε κοίτα που ξύπνησε και το ξανθό μπαζάκι και μας μιλάει μόρτικα»
«Τους εχεις ρε πούστη ή όχι. Αν δεν τους έχεις μη μας ζαλίζεις άλλο» είπε η Σαμάνθα παίζοντας στα όρια, γνωρίζοντας πως άμα πήγαινε στο τηλεπαιχνίδι χωρίς την “οικογένεια” της, οι όροι λέγανε οτι θα έπαιζε η αντικαταστάτρια.
«Θα στους στείλω αύριο το πρωί μαζί με ένα δικό μου να πάρει τα φράγκα. Αλλά απο κει και πέρα να μή μου ξαναζητήσεις τίποτα μωρή σκύλα. Αν σε ξαναδώ θα σε φτύσω»
«Μην ξηγιέσαι ετσι ρε μάγκα, θα τα βρούμε, νταξ»

Όταν έκλεισε, είδε πως ένα sms ακόμα ειχε φτάσει στο κινητό της. Ξεφυσώντας το κοίταξε

«Den exeis oikogeneia, den exeis kanenan, mono emena exeis kai 8a me xaseis oristika an to kaneis ki ayto to la8os»

Η Σαμάνθα σαστισμένη θυμήθηκε τη δολοφονία της μητέρας της. Την είχε παρακολουθήσει απο τα σκαλιά με μία αίθηση αγωνίας μπλεγμένης με λύπη και ηδονή. Η δίψα της για φόνο και αίμα δεν της επέτρεψε να σταματήσει εκείνο το έγκλημα. Το να προστατέψει μια γυναίκα, ακόμα κι αν αυτή ήταν η μητέρα της, δε θα ήταν δίκαιο προς τον εαυτό της, ούτε προς όλους αυτούς που είχε σκοτώσει αυτή. Άλλωστε ο δολοφόνος της μητέρας της θα έπαιζε το ρόλο του και θα έβρισκε μετά απο λιγο το θάνατο απο τα δικά της χτυπήματα με το τσεκούρι.

Αντί να απαντήσει το ίδιο αποθηκευμένο μήνυμα, έγραψε ένα άλλο.

«Αυτο θελω ρε μαλακα, να μη με ξαναενοχλησεις ποτε»


Η συμμετοχή σας σε αυτό το εορταστικό ζωντανό παιχνίδι στο οποίο θα είστε η πρώτη παίκτρια που θα κερδίσει τα 500.000 ευρώ θα ανταμειφθεί με το ποσό των 85,000 ευρώ σε μετρητά. Επίσης θα συμμετέχετε ως καλεσμένη αποκλειστικά σε τηλεοπτικά προγράμματα του ομίλου και σε διαφημίσεις τις οποίες ο όμιλος θα κανονίσει για εσάς. Ο όμιλος θα έχει κάθε αποκλειστικό δικαίωμα για τη χρήσης της εικόνας και του ονόματος σας για 3 χρόνια και οποιαδήποτε συμμετοχή σας σε τηλεοπτικές παραγωγές θα πρέπει να έχει την έγκριση του ομίλου. Όλα τα παραπάνω τα έχετε αποδεχθεί σύμφωνα με το συμβόλαιο συνεργασίας που υπογράψατε στα γραφεία του ομίλου.

Δεν την ενδιέφεραν όλα αυτά. Θα έπαιζε με τους όρους τους, μα θα έκανε κι αυτό που είχε αποφασίσει. Η Σαμάνθα έλυσε την πετσέτα απο τη μέση της και στάθηκε ολόγυμνη μπροστά στον καθρέφτη. Στα πολλά της tattoo είχε προστεθεί πρόσφατα άλλο ένα στην κοιλιά της. Μια λέξη γραμμένη ανάποδα, ώστε μόνο στον καθρέφτη να μπορεί να τη διαβάσει κανείς. Μια λέξη που ήταν όλα όσα ήθελε πια απο τη ζωή της και αυτό για το οποίο είχε ορκιστεί.

REVENGE
( συνεχίζεται)

15 σχόλια:

mc είπε...

Θα φας και τον Φερεντίνο μετά;;;
Η σειρά των κουτιών στην κούπα τα σπάει..

Fight Back είπε...

ampot :) δε μπορω να σου πω

Ανώνυμος είπε...

den vlepw sxolia.fygane iloi gia triimero.mono egw se parakalouthw synexeia.....i megali aderfi....

Lex_Luthor06 είπε...

το συνεχιζεται γιατι έχει μεγεθος γραμματοσεορας 1?

Fight Back είπε...

anonymous επιθυμω να αποχωρησω, γιατι με καποιους δεν εχουμε "ερθει κοντα" (κλασικη φραση ριαλιτι)

@lex luthor, ξερεις ξεκινας με ενα κρυφο συνεχιζεται και μετα περνας οτι μηνυμα θες, "πιειτε κοκα κολα", "ο σατανας ειναι ο μοναδικος" και τετοια

satya είπε...

Ρε συ πολυ μου αρέσει αυτή η Σαμάνθα τελικά!!! Λες να ταυτίζομαι??? Το παθαίνω αυτό με τις Σαμάνθες, το έπαθα και με αυτήν από το σεξ εντ δε σιτυ...

Κολοκύθι είπε...

Η Σαμάνθα θα πάρει τα λεφτά, θα αγοράσει αμπέλια και μετά θα πουλάει μούστο σε αυτούς που τις πίνανε το αίμα. Ο δολοφόνος της μητέρας της μετά από πλαστικές επεμβάσεις θα κερδίσει τον έρωτα της , θα της φάει τα λεφτά και μετά θα τη βγάλει στη πιάτσα για να τα οικονομίσει.Αφου την εκμεταλευτεί θα τη παρατήσει στους πέντε δρόμους , ενώ εκείνη εκεί που θα κλαιει στα παγκάκια θα βρει τον πραγματικό έρωτα σε ένα ψηλό γαλανομάτη ( με λεφτά ) και θα ζήσουν ευτυχισμένοι.

Fight Back είπε...

satya κοιτα η ξανθια υπεργκομενα ασυληπτη δολοφονος, ειναι εκ των πραγματων ηρωιδα για να ταυτιστεις. ελπιζω να σ'αρεσει κι η συνεχεια

κολοκυθι παλιο spoiler πανω που εβαζα τις τελευταιες πινελιες στη συνεχεια ερχεσαι και τα αποκαλυπτεις ολα μεχρι τελευταιας λεπτομερειας. σε σου ξανα εμπιστευομαι τιποτα

Downhill.... είπε...

Κατ' αρχας να σου ξεκαθαρίσω οτι έχεις ήδη χάσει την θέση σου οποτε άκυρα όλα...

Τα παρασκήνια του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού της Ελληνικής τηλεόρασης που γεννά ήρωες και γραφικές φιγούρες ξεγυμνώνεται ώς αλληγοριά μπροστά στα μάτια μας...

η γύμνια της κατάξανθης καλονής συμβολίζει το ξεγύμνωμα της αλήθειας που ακολουθεί στη συνέχεια σχετικά με το deal...

what's the deal λοιπον? Θα καταφέρει ο Fight να ολοκληρώσει όλα τα επεισόδια πρίν ο φερεντίνος στείλει τα κομμάντα του να τον "καθαρίσουν"?

Θα τα κάνει όλα πουτάνα η Σαμάνθα??

Ποιός είναι ο μυστηριώδης νεαρός πίσω απο τα μηνύματα?

Ποιά είναι η διεύθυνση της Σαμάνθας?

Οι αναλογίες της?

Το τηλέφωνό της?

Πάντως απο τα πολλά τατού που της προσάρτησες άρχισε να μου θυμίζει τον Max Cady απο το Cape Fear οπότε σιγά σιγά χάνει την αίγλη της ώς γκόμενα!

επίσης φίλε μου ανησυχώ για την ψυχική σου υγέια...δηλαδή...αν σκέφτεσαι τόσο διεστραμένα, αναρωτιέμαι τί να γίνεται μέσα σε εκείνο το κεφάλι?

numb είπε...

Μπερδεύτηκα. Μου αρέσει η σύνδεση που έχεις κάνει με προηγούμενα ποστ.

Fight Back είπε...

downhill δεν ειναι σωστος τροπος αυτος για να μιλας. τι παριστανεις εκει περα?

φοβερες οι αναλυσεις σου οπως παντα, εως γραφικες 8α ελεγα. χαχα γαματο με το cape fear.
και μια δηλωση σημαντικη:
"Δεν ειμαι διεστραμμενος"

numb ξεκαθαριζουν ολα στην επομενη συνεχεια-φιναλε (νομιζω)

kabamaru είπε...

edw teriazei to anamenw me agwnia thn sunexeia ....nomizw oti den exw allo sxolio ...ela mwri samanthaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

Fight Back είπε...

ρε τρελε πραγματικα εδω ταιριαζει γαντι. θα γενεί χαμος στο τελευταιο σου λεω. την πεμπτη μαλλον

Gogo είπε...

Wow! Dinamiki epistrofi!
Deal episode 3 parakalw!

Fight Back είπε...

gogo αυριο θα γενεί χαμος στο deal