Δευτέρα, Οκτωβρίου 30, 2006

Αίμα, σεξ, rock and roll.

Απαραίτητη η γονική συναίνεση

Ο δολοφόνος με το τσεκούρι πάτησε το υγρό χώμα με τα πανάκριβα asics nimbus του και τα κάλυψε με λάσπες. Δεν τον ένοιαζε. Σκεφτόταν μόνο τη σφαγή που θα ακολουθούσε.
Στο άλλο του χέρι κρατούσε ένα μικρό φανάρι που του άνοιγε το δρόμο μέσα στο πηχτό σκοτάδι. Έβρεχε επι πέντε συνεχόμενες μέρες και ο δολοφόνος με σταθερά βήματα έφτασε στην κορυφή του λόφου απο όπου φαινόταν πια ο προορισμός του. Το σπίτι της θείας του της Σάρλοτ.

Ήδη απο το πρωί είχε αποφασίσει να την κόψει σε κομμάτια. Του μπήκε η ιδέα καθώς δούλευε στο γραφείο του, ανάμεσα σε στατιστικά διαγράμματα και spreadsheets, συνέχισε όμως κανονικά τη δουλειά του μέχρι το απόγευμα, μετά κοιμήθηκε 2 ώρες και είδε τηλεπαιχνίδια και ριάλιτιζ στην τηλεόραση. Με το που ησύχασε η γειτονιά, ανέβηκε στο πατάρι και πήρε το τσεκούρι. Δεν ήταν πρωτάρης στα φονικά, αλλά ήταν η πρώτη φορά που θα σκότωνε συγγενή και είχε μια μικρή νευρικότητα.

Όταν έφτασε έξω απο το μικρό απόμερο σπιτάκι, η πόρτα άνοιξε σα να τον περίμεναν. Πάνω του χύμηξε ένας μεγάλος σκύλος που ήθελε παιχνίδια. Είχε κρεμάσει τη γλώσσα του έξω, κουνούσε την ουρίτσα του και σούφρωνε τη μυτούλα. Δεν ήξερε οτι σε λίγο θα έβρισκε φρικιαστικό θάνατο.
«Όχι, δεν πρέπει να βγεις έξω, οχι καλέ πάνω στον άνθρωπο» φώναξε μια ξανθιά πανύψηλη γκόμενα που έτρεχε πίσω απο το σκύλο, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα. Καθώς έφτασε στην πόρτα, σκόνταψε εντελώς τυχαία και ανέμελα για να καταλήξει στην αγκαλιά του δολοφόνου. Το πράσινο κολλητό της μπλουζάκι καταβράχηκε και κόλλησε πάνω στα μεγάλα και στητά στήθη της. Αφού τρίφτηκε για λίγο πάνω στο δολοφόνο, στη συνέχεια τον αναγνώρισε.
«Αχ, εσυ είσαι ξάδερφε, πόσο καιρό έχω να σε δω. Τι καλά που ήρθες. Ενιωθα τόοοοσο μόνη απόψε το βραδυ. Θα μου κάνεις εσύ παρέα;» she asked him knowingly. Ο δολοφόνος δεν είχε υπολογίσει την ξαδέρφη του τη Σαμάνθα, την οποία είχε χρόνια να δει. Και στη θέα της οποίας έχασε εντελώς τα λόγια του.
«Πρέπει να σε βγάλω οπωσδήποτε απο αυτά τα βρεγμένα ρούχα» είπε η Σαμάνθα και άρχισε να κατεβάζει το παλτό του δολοφόνου, έχοντας πάντα κολλημένα τα σφιχτά στήθη της πάνω του. Στη συνέχεια γονάτισε και του έλυσε με αργές κινήσεις τη ζώνη.
«Δε θέλω να μου πάθεις τίποτα βρογχικά, σε θέλω γερό αγόρι» δήλωσε κατεβάζοντας του το παντελόνι. Ο δολοφόνος είχε ξεχάσει το σκοπό της επίσκεψης στο συγγενικό και πολύ φιλόξενο σπίτι. Το θυμήθηκε απότομα,
«Δώσε μου να βάλω κάπου το τσεκούρι και τη λάμπα, να μην τα κρατας» είπε η Σαμάνθα.
«Πάρε τη λάμπα και άσε μου το τσεκούρι, θα το χρειαστώ» ομολόγησε ο δολοφόνος.
«Όπως νομίζεις. Άμα θες τη θεία είναι στο σαλόνι. Όταν τελειώσεις μαζί της θα σε περιμένω στο δωμάτιο μου.» είπε παθιάρικα το καυτό μωρό Σαμάνθα δίνοντας φιλιά όλο υποσχέσεις.

Γυμνός στην εξώπορτα με το τσεκούρι στο χέρι, ο θολωμένος απο ερωτικό πάθος δολοφόνος, είχε χάσει την ψύχραιμη και καθαρή σκέψη του, ξέχασε το σχέδιο του και το μόνο που ήθελε ήταν να βγάλει την υποχρέωση του φόνου για να ανέβει στο δωμάτιο της μικρής. Αποφασισμένος να σκοτώσει, ο δολοφόνος έριξε μια ματιά στο σκύλο που τον είχε ακολουθήσει. Στην αρχή νόμιζε οτι θόλωσαν τα γυαλιά του. Τα καθάρισε και ξανακοίταξε. Μήπως πάθανε κάτι τα μάτια του. Τα ανοιγόκλεισε μερικές φορές και κοίταξε γεμάτος περιέργεια. Ο σκύλος ήταν θολός. Στεκόταν γεμάτος χαρά, παιχνιδίζοντας αλλά είχε θολό περίγραμμα. Δεν πειράζει, σκέφτηκε ο δολοφόνος, έτσι κι αλλιώς σε λίγο θα τον απαλλάξω απο τη μίζερη ζωούλα του.
Προχώρησε γρήγορα προς το σαλόνι και είδε τη θεία του να κάθεται στην πολυθρόνα της με το λάπτοπ στα πόδια της. Έκανε μερικά αποφασιστικά βήματα, πήρε βαθιά ανάσα και πριν καλά καλά προλάβει η θεία να γυρίσει να τον κοιτάξει, σήκωσε το τσεκούρι ψηλά και έβαλε όση δύναμη είχε στο δεξί του χέρι.

Στο σημείο αυτό να πούμε λίγα λόγια για το προφίλ του δράστη. Είναι 31 ετών, ύψος 1.76, καρκίνος, αγαπημένη του ομάδα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και έχει σπουδάσει Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Λατρεύει το ψάρεμα και αγαπημένο του βιβλίο είναι ο Αλχημιστής γιατι λέει οτι άμα θες κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το καταφέρεις.

Το κοφτερό τσεκούρι βρήκε το κεφάλι της θείας διαγώνια κόβοντας μύτη και στόμα. Ακολούθησαν και άλλα δυνατά χτυπήματα. Το σαλόνι γέμισε αίμα. Ο δολοφόνος λαχανιασμένος στάθηκε για λίγο και εξέταξε το χώρο τριγύρω του. Αυτη τη στιγμή την αποκαλούσε «κοίτα τί έκανες». Ο θολός σκύλος έτρεχε γύρω γύρω χαρούμενος και άνοιγε τρύπες στο πάτωμα για να καβατζώσει μέσα κανα κοκκαλάκι της θείας. Ο δολοφόνος έψαξε για μια πετσέτα να σκουπίσει τα πολλά πριν ανέβει στο δωμάτιο της Σαμάνθας. Έριξε και ένα σφύριγμα να τον ακολουθήσει και ο θολός σκυλάκος.



Η αισθησιακή Σαμάνθα είχε βάλει στο στερεο-φονικό ΗΙΜ και χόρευε σαν επαγγελματίας στριπτιτζού. Άρπαξε το δολοφόνο και τον πέταξε στο κρεβάτι. Άρχισε να γδύνεται. Κατέβασε τη φουστίτσα της και αποκαλύφθηκε στο μηρό ένα ταττού DIO.
«Πάντα ήθελα να πηδήξω μια θεούσα» είπε ο δολοφόνος, κλασική ασχετίλα απο ροκ εντ ρολ, νομίζοντας οτι Dio σήμαινε θεός. Η Σαμάνθα αγνόησε το ατυχές σχόλιο και έβγαλε και τη μπλούζα. Δίπλα απο το κρεβάτι ο θολός κύων τρύπαγε τρύπες στο πάτωμα, σούφρωνε τη μυτούλα και κούναγε τα αυτιά.
«Γιατί είναι θολός ο σκύλος» ρώτησε ο δολοφόνος καταστρέφοντας την ερωτική ατμόσφαιρα
«Είναι μια ζωγραφιά» απάντησε η Σαμάνθα, «και δεν έπρεπε να βγει έξω να βραχεί».
Πριν προλάβει να ρωτήσει κάτι άλλο ο πολυλογάς δολοφόνος, η Σαμάνθα έβαλε το δάχτυλο στο στόμα της, έκανε νόημα σσσσσς για να σωπάσει και έβγαλε και το στριγκάκι της.

Του πήρε το τσεκούρι απο τα χέρια και του πέταξε τα μάτια έξω.

12 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

χεχεχε

κι αλλοοοο
κι αλλοοοο
κι αλλοοοο

Κολοκύθι είπε...

Είσαι μεγάλος σταρ ρε συ. Μόνο η εικόνα ενός τύπου τσιτσίδι με όρθια πουλί + τσεκούρι να σημαδεύει μια γριά είναι ξεκαρδιστική.

Κολοκύθι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Fight Back είπε...

@lex_luthor06 κι αλλο σεξ? κι αλλο αιμα? κι αλλο ροκεντρολ?

@κολοκυθι εχω κι αλλα τετοια σουρεαλ σκηνικα στο ρεπερτοριο μου

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, ή γράφεις και sequel ή βρίσκω την διεύθυνσή σου και θα τα πείς με το τσεκούρι μου!! ΧΑΧΑ!! Άψογο...
Ο Δολοφόνος έχει στοιχεία απο εσένα ή μου φαίνεται???

Ανώνυμος είπε...

telika i apaithsi mou na baleis aima kai sex sto blog itan akrws epityx(y)meni!!
synexise etsi kai 8a gineis poly diasimos...
xoxo

Ανώνυμος είπε...

Akura ola twra kai ta blogs kai ta fora. FightBack, enas paroligon biopalaistis!
Ektos kai an...

Gogo είπε...

Mipws vlepeis polles tainiesssss?
Plaka kanw, wraio to keimenaki!

YO!Reeka's είπε...

α ε ο
σουρεάλ, δεν μπορώ να πω
για να διαβάσω και πιο πίσω...

Fight Back είπε...

@downhill το μονο κοινο με το δολοφονο ειναι η κοινη μας αγαπη για τον Αλχημιστη

@worm διεστραμμενο σκουλικι, αφιερωμενο

@mithrandir ακυρα ολα τωρα με τη δουλεια

@gogo πολυ ταινια οντως. το κειμενο ειναι κολαζ με κλεμενες εικονες απο ταινιες

@gelial thanks.

Trilian είπε...

ερωτηση : τα μάτια του τα πέταξε έξω με το τσεκούρι; χιχι...

Fight Back είπε...

@trilian ασε και λιγο μυστηριο στην υποθεση..