Παρασκευή, Νοεμβρίου 10, 2006

Σαμανθα

Απαραίτητη η γονική συναίνεση

Η καυτή Σαμάνθα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της, ολόγυμνη, απολάμβανε την αγαπημένη της συνήθεια. Έφτιαχνε μικρές μπαλίτσες από αλουμινόχαρτο και τις μασαγε. Τρελαινόταν να τρίζει τα δόντια της μπουκωμένη με αλουμινόχαρτο και δε χορταινε να ακούει τον ήχο. Αυτή η ανατριχίλα που της ξυπνούσε όλες τις αισθήσεις, της πρόσφερε μια ατελείωτη και ασύγκριτη ηδονή. Ένα μικρό ασυνήθιστο βίτσιο που μπορείς να της το συγχωρίσεις.
Δυο μικρά ελαττώματα μόνο είχε αυτή η κατά τ' άλλα άψογη γκομενάρα. Το πρώτο μόλις σας το περιέγραψα. Το δεύτερο ήταν η νεκροφιλία. Δίπλα της στο κρεβάτι βρισκόταν ο κατακρεουργημένος της ξάδερφος, χτυπημένος από υπερβολική δόση μεταθανάτιου σεξ. Τώρα που το σκέφτομαι βάλε κι άλλο ελάττωμα, την αιμομιξία, κάτσε μη βάλεις και συνεργεία σε δολοφονίες συγγενών.
Σκεφτόταν η Σαμάνθα τι θα έκανε με τα πτώματα και μονολογούσε
« Και καλά, νταξ, με τη γριά τα βγάζω πέρα ναούμ, ληστές δολοφονία κιέτς. Με το ξαδερφάκι τι να κανς?»
Μαγκάκι στο βάθος η Σαμάνθα. Αναγκαζόταν για να ικανοποιήσει το πάθος της για αίμα, να φοράει το προσωπείο της αφελούς ξανθιάς γκόμενας.
«Τι να κανς, νταξ ναούμ όλα έχουν το τίμημα τους κιέτς» έλεγε συχνά στον εαυτό της.
Πώς είναι η Σαρλίζ Θέρον στην ταινία Monster? Που είναι πόρνη που έχει σκοτώσει μια ντουζίνα άντρες για να ζήσει τη γκόμενα της? Και που είναι στην πραγματικότητα ένας κόματος και έχει μεταμορφωθεί σε άσχημη μουράχαβη νταλικέρισα?
Ε, εντελώς άσχετο.

Λοιπόν, το σαμανθάκι αποφάσισε να μην το σκέφτεται πολύ και φόρτωσε τα κομμάτια του ξάδερφου σε σακούλες σκουπιδιών. Τέλος πάντων, δεν αποκαλύπτω και πολλές λεπτομέρειες για να μη σας μπαίνουν και ιδέες. Γιατί το φόνο πες θόλωσες και τον κάνεις, μετά πως γλυτώνεις? Σιγά μη σας πω. Να σαπίσετε στη φυλακή ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!
Μέσα στη δυνατή βροχή οδήγησε μέχρι το βουνό με συντροφιά το σκυλάκο της και πέταξε τις σακούλες στο γκρεμό. Ο ξάδερφος κατρακύλησε στις πέτρες. Μέσα στις καθημερινές έγνοιες του, στις ρουτίνες, στις διεστραμένες σκέψεις του έχασε τη θέληση να ΖΗΣΕΙ κι έτσι το σύμπαν δε μπόρεσε να συνωμοτήσει και να τον βοηθήσει.
«Rust in peace ναουμ» ψέλισε η ζουμερή ξαδέρφη και γύρισε την πλάτη της στο έγκλημα.

Κομμάτια ο ξάδερφος

Η θολή ύπαρξη formerly known as σκυλος περίμενε ενστικτωδως ανήσυχη μέσα στο αμάξι, κάτι μύριζε οτι θα πάει στραβά και όντως το αμάξι δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα. Είχαν ανάψει όλα τα λαμπάκια στο ταμπλό κι η Σαμάνθα που δεν είχε ιδέα τι να κάνει, άρχισε να απελπίζεται. Κι εκεί που φάνηκε οτι όλα τέλειωσαν και πάνω που είχαν αρχίσει να χάνουν την υπομονή ακούστηκε ο ήχος ενος αυτοκινήτου να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα.
Με τις πόρτες βγήκε απο την κατηφορική δεξιά στροφή με τα χίλια ένα κωλοφτιαγμένο χαμηλωμένο Peugeot 206 για να φρενάρει εντυπωσιακά ακριβώς μπροστά στη Σαμάνθα. Τη γέμισε λασπόνερα απο πάνω μέχρι κάτω, αλλα έλα που τονε χρειαζόταν. Το παράθυρο κατέβηκε.
«Υπέροχο αυτοκίνητο, μπορείτε να μας πάτε μέχρι τα σπιτάκια πιο κάτω?» ρώτησε η Σαμ ενώ ήθελε να πει «ωραία κούρσα δικέ μου, θα ξηγηθείς καβάτζα μέχρι το κωλοχώρι?»
«Μπες, αλλά πες στο θολόσκυλο να μην μου θολώσει τα τζάμια, χαχα, wooooooord!!!»
«Χα, αστείο. Έχεις πολύ χιούμορ πώς λέγεσαι?» η ξανθιά καλλονή διέκρινε ένα υποψήφιο θύμα.
«Κούρσα θέλεις ή κουβέντα» απάντησε ο μυστηριώδης οδηγός που ξαφνικά λούμωσε και συνέχισε να απαντάει κοφτά και λακωνικά σε όλες τις ερωτήσεις μέχρι που φτάσανε. Μα να του λέει για τον καιρό που είναι χάλια, μ’ αρέσει ο χειμώνας έλεγε αυτός. Μα θόλωσε ο σκύλος μου να λέει, κανείς δεν είναι τέλειος να απαντά αυτός. Μα αποκλείστηκε η Αεκ απο το κύπελλο, συμβαίνει κι αυτό να λεει. Ούτε το κολλημένο μπλουζάκι πάνω στα μεγάλα στήθη της Σαμάνθας του κίνησε το ενδιαφέρον. Ούτε που συνεχώς χαιδευόταν και καλά προσπαθώντας να στεγνώσει. Βράχος ηθικής.
Αυτό την έκαιγε την ξανθιά αιθέρια ύπαρξη. Δε δεχόταν την απόρριψη, κάτι την έτρωγε μέσα της. Έπαιξε το τελευταίο και πιο δυνατό χαρτί της, λίγο πριν βγει απο το αμάξι.
«Άμα δεν είσαι βιαστικός, μπορείς να ανέβεις να ακούσουμε λίγο epic metal στο δωμάτιο μου»
Το μάτι του έλαμψε.
«Να σου πω την αλήθεια επειδή σε συμπάθησα, έχω ένα πτώμα στο πορτ-μπαγκάζ και θα το βίαζα τώρα, αλλά για metal τα παρατάω όλα»

Η σαμ είχε βρει την αδελφη ψυχή της. Μια αδελφή του ελέους. Με συνοπτικές διαδικασίες παντρευτήκανε και ευτυχίσανε αλλά όλες αυτές οι αηδίες δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kala,to Samantha 2 - The Return ta spaei trella...Me agwnia gia to 3 pleon!!

(mia prwin Adelfi tou Eleous,nun Adelfi Psuxi :D)

Lex_Luthor06 είπε...

Αφού έγραψες όλο αυτό το πράγμα μετά απο τον αποκλεισμό της ΑΕΚ και τόσο σύντομα μάλιστα, ποιος ξέρει τι άλλο θα έκανες χθες το βράδυ από το σοκ.
ΔΟΛΟΦΟΝΕ!

Gogo είπε...

Poli kalo to 2o SAM. Eidika oi bales apo alouminoxarto... Brrrrrr!

Κολοκύθι είπε...

Είσαι παλαβός. Ο θολωμένος σκύλος τι ράτσα ήταν?

Fight Back είπε...

@symptom αδερφαρα (με την καλη εννοια) τα sequels ειναι ολα αποτυχημενα με μονες εξαιρεσεις το Νονο και το Κουρδιστο πορτοκαλι.

@lex_luthor ποιος μιλαει για μεγεθος κειμενου και για φονικα. ας γελασω.χα χα αχ.

@gogo μην πας ρε και δοκιμασεις τωρα να τρως μπαλες απο αλουμινοχαρτο (σιγα που δε θα πας)

@κολοκυθι thanks, αλλα μην εισαι ρατσιστρια

Ψαρωσατε με το σικουελ κουρδιστο πορτοκαλι? Δε σας χαλασε-evil laugh!!

Ανώνυμος είπε...

Kai to Empire Strikes back re c FightBack!

Epic Metal is the Law!

reginarosasamat είπε...

Και τις Κυριακές αντι για ψητο του φούρνου τρώγανε κεφαλάκι σούπα;;

Fight Back είπε...

@mithrandir κουφαλα παλιομεταλο

@regina αυτα τα παιδια "θα το φανε το κεφαλι τους". κυριολεκτικα.

Ανώνυμος είπε...

"αλλά όλες αυτές οι αηδίες δεν ενδιαφέρουν κανέναν" ... XAXAXA!!Ενδιαφέρουν εμένα ... τον αδερφό ψυχάκια!!! :) Το είπες και το έκανες ρε άτομο!!!!

Αν είναι δυνατόν! Τέλειο !! Περιμένω εναγωνίως το Νο3...

Το πτώμα στο πορτμπγκάζ σε ποιόν ανήκει?? Στην άλλη πρωταγωνίστρια??

EPIC METAL RULES!!!!

τώρα μετά το RAMBO II, ALIENS II, NONOΣ II και η SAMANTHA II RULES.... εξελίσσεται σε κάτι ... epic και ας μήν είναι metal!! ;)