Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2006

Κόρνερ σε ευνοϊκή θέση


Βρισκόμαστε στις καθυστερήσεις του αγώνα και παίζουμε με 2 παίκτες παραπάνω. Έχουμε κερδίσει κόρνερ σε ευνοϊκή θεση και είμαι έτοιμος να το εκτελέσω. Ακούω ένα γυναικείο ουρλιαχτό και κάτι ακατάληπτα σε ξένη γλώσσα. Γυρνάω και κοιτάζω και η ξανθιά με το σκούφο μου δείχνει το σκορ του αγώνα. Ήταν 1-1 και με αυτο το σκορ αποκλειόμαστε απο κάθε διοργάνωση για πάντα, υποβιβαζόμαστε 3 κατηγορίες κάτω και χάνουμε και τα σπίτια μας αφού τα είχαμε ποντάρει στο διπλό με απόδοση 1,15.
Έχει κατέβει κι ο τερματοφύλακας μας για κεφαλιά. Στον πάγκο έχουν όλοι γονατίσει και κλαίνε απο αγωνία. Η καρδιά μου χτυπάει στο ρυθμό του deer dance και πριν γεμίσω με δύναμη μέσα στην περιοχή κλείνω τα μάτια.
Γκντουπ.
...

Όταν ξανάνοιξα τα μάτια μου είδα τους συμπαίκτες μου να με μουτζώνουν και τους αντίπαλους να πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα, αφού ήταν ο πρώτος τους ευρωπαικός βαθμός εδώ και 13 χρόνια. Η μπάλα βγήκε εκτός γηπέδου και πήρε την κατηφόρα έξω απο το γήπεδο. Μέσα στη γκρίνια και τα νεύρα κι ενώ πέφτανε και κάτι αγχολυτικά μπουκέτα μεταξύ μας στα αποδυτήρια, μας ενημερώνει ο προπονητής ότι δε θα ταξιδέψουμε πισω για τα σπίτια μας, αλλά θα βγάλουμε το βράδυ εκεί για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί η οικογένεια του ball boy κινήθηκε νομικά εναντίον της ομάδας μας, γιατί ο γιός τους χτυπήθηκε απο αμάξι ενω κυνηγούσε τη μπάλα και πρέπει να λυθεί το θέμα χωρίς να καταλήξουμε στο αυτόφωρο. Δεύτερον γιατί μας ειδοποίησαν ότι πίσω στην πατρίδα την έχουν στήσει 2 χιλιάδες εξαγριωμένοι οπαδοί στο αεροδρόμιο να μας σπάσουν στο ξυλο.
Ήταν για ολους ευκαιρία να επισκεφτούμε την τοπική μπυραρία που δούλευαν οι αντίπαλοι μας. Ο μπάρμαν που ήταν και δεξί μπακ μας πρότεινε μπύρα και ρούμι κι εμεις κάτσαμε σε ένα τραπεζάκι γύρω γύρω σαν πρωτοετείς φοιτητές και κλαίγαμε για αδικοχαμένες γκόμενες. Αποφύγαμε όλοι να μιλήσουμε για τη διαφαινόμενη διαγραφή μας απο τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Κάθε τόσο μας πειράζανε για την ισοπαλία τα χαφ – γκαρσόνια αλλά εμείς πίναμε όλοι τα ποτά μας σκεπτικοί. Η μεγάλη αγωνία μου ηταν να μάθω άμα πρόλαβε η μάνα μου να βάλει υποθήκη και να ρίξει στο στοίχημα και το χωράφι με τις ελιές στο χωριό. Το τηλέφωνο δεν έπιανε όμως. Μόνο κάτι μηνύματα «καληνύχτα» λάμβανα απο τον Ευαγγελάτο. Τελικά έπιασε. Ναί, είχε προλάβει και το είχε παίξει και μάλιστα είχαν ήδη πάει στο σπιτι για έξωση και κατάσχεση. Με ρώτησε τί να προλάβει να σώσει. Της είπα να προλάβει οπωσδήποτε το cd “The best of Beethoven” που ήταν πάντα το αγαπημένο μου γιατί έχει όλα τα χιτάκια απο συμφωνίες, κουαρτέτα και σονέτα. Κουφός, αλλά έγραφε..

Τι να πρωτοσώσεις ρε μάνα. Δε γινόταν να τραβήξεις ενα save εκεί που τραβάω εγώ το κόρνερ, και να ξαναπαίζουμε το σωσμένο μέχρι να μπει το γκολ?

*Loading…
Ξαναέκανα τη σέντρα στη φαντασία μου υποδειγματικά και κάναμε το 1-2. Ήταν όλα φανταστικά. To ball boy μεγάλωσε και έγινε δολοφόνος με τσεκούρι.

9 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

ρε φίλε έχεις ξεφύγει εντελώς.

Εχω καταντήσει βαρετός να το λέω αλλά οπτε σε διαβάζω γαμιεμαι στα γελια.

Φοβερος.

Ανώνυμος είπε...

mporei oi alloi na se gleifoun alla egw 8a to pw kai 8a to xanapw!!
exeis arxisei na ginesai baretos baretos baretos!!!
bale kai ligo sex mesa!!
estw kai me tin xoufta sou!!
oi pelates 8eloun na doun gamisi!!!

Fight Back είπε...

@lex thanks φιλος, ειναι καλο να ξερω οτι υπαρχει καποιος που γελαει με την κατασταση μου.

@worm ελεεινο σκουληκι θα προσπαθησω να σε ικανοποιησω εστω και αν χρειαστει να αυτοικανοποιηθω εγω πρωτα.

Ανώνυμος είπε...

worm mporeis mipws na glupseis emena ligaki? katse na gurisw plati...nai... ligo pio xamila...ekei!

Pws sou fanike skoulikaki?

Misirlou Oubliez είπε...

Λοιπον fight back, επειδη εισαι φιλος και θελω να βοηθησω.
Πατησε και κρατησε L1 και τριγωνο και μετα πατησε δεξια, δεξια, αριστερα, πανω, πανω, πανω, πανω, κατω, αριστερα, τετραγωνο, στο κεντικο μενου.
Με αυτον το τροπο ξεκλειδωνει η διακοπη παιχνιδιου και ο αποκλεισμος αντιπαλης ομαδας λογω επεισοδιων, επειδη αρχιζουν να πεφτουν στον αγωνιστικο χωρο ρουμανικα μπουκαλακια νερο dorna και ουγγρικοι αναπτηρες. Οσο πιο πολυ πατας το L1 τοσο πιο πολυ επιταχυνεται η ριψη αντικειμενων.
Αυτο το cheat πιανει στο fifa street οποτε μπορει να κανει και για την ομαδα σου που εχει παρει αμπαριζα και διαπρέπει σε ολα τα γηπεδα του πρωην ανατολικου μπλοκ, τα οποια στην καλυτερη περιπτωση ειναι στρωμενα με ασφαλτο.

Επισης σταματηστε να μιλατε για γλυψιματα ή καλέστε κι εμενα να λαβω μερος.

Fight Back είπε...

@mithrandir πρεπει να πεσεις πολυ χαμηλα και να συρθεις για να φτασεις στο επιπεδο του worm εστω και για ενα απλο γλυψιμο

@misirlou εσυ εχεις περασει σε αλλο επιπεδο. Ευχαριστω για τη συμβουλη σου, θα μου χρειαστει οντως στο ανατολιγκο μπλοκ οφ φλατς

Ανώνυμος είπε...

Kai gamw ta gelia...Egrapses pali! "xaf-gkarsonia", kai h gkomena pou elege to skor ala Fernando Navas...:D

To "korner se eunoiki thesi" itan ataka Mauromati se kapoio Mundial,swsta??

Ανώνυμος είπε...

egw imoun prin

Fight Back είπε...

@symptom σωστα τα λες, πρεπει να ειναι μανολο αθανατος