Τετάρτη, Απριλίου 01, 2009

Οι 10 "Μεγαλύτεροι Έλληνες" για παράφρονες.

Για τους μεγάλους έλληνες για παράφρονες δεν εργάστηκα μόνο εγώ. Κάποια κείμενα επιμελήθηκαν και οι Misirlou Oubliez, LexLuthor06, άλλα τα διαμόρφωσαν έν αγνοία τους οι Symptom, Γεροντόπαιδο, Καρδινάλιος της Ουαλίας, Κυριος L.Α.son, Ρίκα Διαλυνά, φοτεκο, ο Κύριος με τα σου. Πολλές ιδέες εκλάπησαν και πολλά πνευματικά δικαιώματα καταπατήθηκαν, με μοναδικό όμως σκοπό να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη μελέτη, χρήσιμη για όλους μας, οι Μεγάλοι Έλληνες για παράφρονες.Πάνω απ όλους όμως, τη λίστα διαμόρφωσατε εσείς με την ψήφο σας (yeah, right).

10: Λάκης Γαβαλάς
Λαμπρή προσωπικότητα της μόδας, ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τα φουλάρια για σκύλους, δημιουργώντας φοβερό εκνευρισμό στους παράφρονες και δίνοντας εν αγνοία του μεγάλη ώθηση στον τεμαχισμό των συμπαθών τετράποδων.

9 : Βλάσσης Μπονάτσος
Πηρε στον τάφο μαζί του το μυστικό ποιος ήταν ο Γαρύφαλλος. Κανεις μας δεν ξέρει ποιος είναι.

8: Αλέξης Κουγιας
Μήνυσε τον σύλλογο υψηλόσωμων ανθρώπων (πάνω από 1,98) ως υπευθύνους για την παγκόσμια συνωμοσία πίσω από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την άνοδο της στάθμης της θάλασσας, που έχει απώτερο σκοπό να μην πατώνουμε όλοι οι υπόλοιποι.

7: Αστυνόμος Θεοχάρης
Πειθαρχημένος, πειθήνιος, προσήνης και ευπροσήγορος, πορεύτηκε στη ζωή του με αρχές. Δεν είχε κομοδίνο εκ πεποιθήσεως, φορούσε πάντα ζεστά γάντια, δεν αγόραζε στη μονόπολι την εταιρεία υδάτων και είχε πάντοτε στην τσέπη του μια μπομπίνα σπάγκο.

6: Γκοτζαμάνης ή Κοτζαμπάσης
Αμφιλεγόμενη προσωπικότητα. Πρώτα πρώτα δε ξέρουμε αν λέγεται Γκοτζαμάνης ή Κοτζαμπάσης. Στη συνέχεια εξετάζεται αν είναι τυχαία η εξίσωση Γκ-οτζαμάνης, Γκ-ουζ-γκ-ούνης-Γκ-α-γκ-άτσης-Καρα-γκ-ούνης. Πολλά έχουν ειπωθεί για το μυστηριώδη ρόλο του στην υπόθεση Λαμπράκη. Ήταν ατύχημα ή δολοφονία?

5: Λουδοβίκος των Ανωγείων
Κάποτε η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να αντικαταστήσει τον εθνικό ύμνο που έκλεινε το βραδυνό πρόγραμμα της, με τραγούδια του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Οι πάντες αποκοιμήθηκαν και καθώς τα τραγούδια συνέχισαν και έπαιζαν μέχρι το επόμενο πρωί, η κρατική μηχανή έμεινε σβηστή και όλη η Ελλάδα δε λειτούργησε για μια ολόκληρη μέρα.
Η εξοικονόμηση ενέργειας βέβαια δεν άφησε ασυγκίνητη την Greenday που προσκάλεσε το Λουδοβίκο των Ανωγείων να τραγουδήσει στο επόμενο Earth hour (μάλλον earth week) ενώ έχει θέσει και σε λειτουργία το πρόγραμμα καντάδας σε αρκούδες που δυσκολεύονται να πέσουν σε χειμερία νάρκη.


4: Μάρκος Λεζές
Δέχτηκε επι μήνες πολύ σκληρό πρέσινγκ από αμερικάνους παραγωγούς να δεχτεί το ρόλο του Benjamin Linus στην σειρά Lost, θεωρούνταν ιδανικός, όμως τελικά απέρριψε την πρόταση. Όσοι βλέπουν Lost πάντως, καταλαβαίνουν πως ο ρόλος είχε σχεδιαστεί πάνω στις ερμηνευτικές δεξιότητες του Μάρκου Λεζέ. Είναι ο δεύτερος ηθοποιός της ταινίας «the Κοπανοι» που ψηφίστηκε στην τελική δεκάδα των Μεγάλων Ελλήνων, κάτι που ανακηρύσσει την ταινία ως το απόλυτο must see, την ελληνική «Καζαμπλάνκα».


3: Νίκος Αλέφαντος
Ιδιόρυθμος προπονητής που κατέχει το ρεκόρ ελάχιστης παραμονής σε ομάδα προτού απολυθεί, μόλις 2 ώρες. Απαιτεί από τους εργοδότες του να πληρώνεται σε ρούβλια καθώς τα θεωρεί γερό νόμισμα.

2: Ρούλα Κορομηλά
Επι χρόνια δέσποζε στην ελληνική τηλεόραση με τηλεθεάσεις πάνω από 70%. Πολλοί τη λέγανε αυτοκράτειρα του θεάματος, κάποιοι άλλοι κόμισσα της TV, μερικοί αυταρχική δασκάλα του κυριακάτικου show, ένας την έλεγε πομφόλυγα. Το μεγαλύτερο της όνειρο το οποίο και εκπλήρωσε ήταν να φέρει στην Ελλάδα το Ζορντί, πριν αυτός πεθάνει.
Το όραμα της για μια τηλεοπτική εκπομπή με μασίστες που θα σκίζουν τηλεφωνικούς καταλόγους την οδήγησε στη χρεωκοπία. Αγόρασε 400,000 καταλόγους βρήκε όμως μόνο ένα μασίστα εν ζωή - το Σαμψών και η διάρκεια της εκπομπής υπολογίστηκε στις 4.500 ώρες και λογικά κόπηκε από όλα τα κανάλια.

1: Δημήτρης Βασματζής
Ο μεγαλύτερος Έλληνας για παράφρονες. Απλά. Ετσιθελικά. Νταβατζιλίκι, πώς το λενε ρε παιδάκι μου. Βασικά η όλη η διαδικασία ήταν προσχηματική, μόνο και μόνο για να βγει νούμερο 1 ο Βασματζής.

Ζήτω η Ελλάδα.

21 σχόλια:

JD είπε...

κορυφη!κορυφη και κορυφη!!!!!!!

ευχαριστω πολυ!η ζωη μου εγινε πιο ευκολη τωρα πια και η μια merenda που ειχε ληξει μολις αποφασισε να δωσει παραταση για 2(δυο) χρονια!

Να'σαι καλα Carnation!

ΠΕΤΕΦΡΗΣ είπε...

Ολη η σειρά, η πυραμίδα και η διαδικασία ορθότατα υπό πλήρη, στέρεη και χυμώδη παραφροσύνη. Φιχτμπάχιε, είσαι άξιος της πατρίδας μας, ήτοι του γνωστού πλοίου με το δέντρο αντί κατάρτι. Εύγελα!

German είπε...

Ο Ζορντί ΔΕΝ πέθανε.

(Βιολογικά τουλάχιστον)

German είπε...

ο Βασματζης και ο Λεζες επαιξαν μαζι σε 3 ταινίες πιθανολογώ οτι μια απο αυτες ειναι η ταινία ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ

Βιβλιογραφία
http://90lepta.com/sa1370.html

Ανώνυμος είπε...

έχει και 51 μετοχές στον πολυμετοχικό

πηγή: http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=70&artId=3939&catId=75&catCase=1

natasha hassiotis είπε...

εξακολουθώ να έχω αντιρρήσεις: ο Λεζές έπρεπε να είναι πρώτος, αλλά πάει στα κομμάτια. πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στις εφημερίδες και τα μήντια; βιβλία θα βγάλεις;

Ανώνυμος είπε...

Άξιος! Άξιος! Αν γινόταν διαγωνισμός για τους 100 μεγάλους παράφρονες (για Έλληνες), η πρώτη θέση δικαιωματικά σου ανήκει.

Υποψιάζομαι βέβαια ότι ο Λουδοβίκος των ισογείων πρέπει να μπήκε στη λίστα με βύσμα...

mahler76 είπε...

ο Βασματζής ποιός είναι?

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, αυτός ο Fight Back που λέτε συνέχεια ποιος είναι?

symptom είπε...

giati o allos?

Dawkinson είπε...

εμένα μου λείπει από τη λίστα ο εθνικός σταρ.

Iliaxtida είπε...

χαχαχαχα...τελειος..!!αλλα θα συμφωνησω με τον Dawkinsos :P

Ανώνυμος είπε...

Nice Posting
Gay Events 2009

Fight Back είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ!!

@JD χαιρομαι που συμβαλω θετικα σε τοσο ζωτικα ζητηματα της καθημερινοτητας σου

@πετεφρη, σε αυτο το πλοιο που ολοι πιστευουν οτι μπορουν να το κουμανταρουν με ευκολια (βλεποντας δεντρο), εγω μαλλον ειμαι ο βοηθος μαγειρα που ξεφλουδιζει τα ακτινιδια

@γερμανε, δεν καταλαβαινω την εμμονη καποιοων ανθρωπων να προσπαθουν να κρατησουν με το ζορι στη ζωη το Ζορντι. παρτε το χαμπαρι.

@γερμανε, εισαι βαθης γνωστης του κινηματογραφου του νεορεαλισμου. ευγε

@παπαμητσο, χα!

@highvoltage ας μην το κανουμε θεμα. το ευ ζειν ηταν παντα για λιγους και καλους

@νεφελικα, το οτι γραφουμε για παραρονες δε μας συνιστα και τους ιδιους παραφρονες. παρακαλω οπως αναθεωρησατε. :D

@mahler, ο εικονιζομενος παραπανω

@ανωνυμε, ειναι ο ετσι

@συμπτομ, ποιον λες τον αδερφο χαιτιδη?

@dawkinson, ενταξει ας μην κανουμε εντελως τρας το διαγωνισμο (μιλαει αυτος που εβαλε νο1 το βασμαντζη)

@ηλιαχτιδα, σιγα μη βαλομε και το μιστερ γλουτους

@smadraji, we ll all be there

παντως, να ομολογησω οτι ενω ξεκινησα με ενθουσιασμο και βοηθεια και απο 2-3 αλλους στα κειμενα, μετα το ολο ιβεντ εγινε ψυχαναγκαστικο. ελπιζω να σας αρεσε, απο βδομαδα παμε για αλλα

natasha hassiotis είπε...

τι θα πει πελόμα μποκιού;

Ανώνυμος είπε...

Πελόμα μποκιού θα πει ευρυμαθής.

natasha hassiotis είπε...

α, είσαι πολύ πελόμα μποκιού papamitso@
υ.γ. στα σουαχίλι, η πελόμα μποκιού λέγεται "μασάηκτασίκαταραμά".

Ανώνυμος είπε...

και Ζήτω ο βοηθός μάγειρα!

natasha hassiotis είπε...

πήρες το Δημήτρη Βασματζή να του ανακοινώσεις τα αποτελέσματα;

Ανώνυμος είπε...

Οι στίχοι του Γαρύφαλλου δεν είναι του Μπονάτσου

symptom είπε...

nai alla oute esu ksereis poios einai profanws..