Τρίτη, Φεβρουαρίου 24, 2009

"Μεγάλοι Έλληνες" για παράφρονες


Στα πλαίσια της πρόσφατης αναστάτωσης του ελληνικού λαού για το ποιοί είναι πραγματικά οι μεγαλύτεροι Έλληνες, το Ευ Ζειν για παράφρονες θα παρουσιάσει σε μια υπερπαραγωγή - σειρά απο εντυπωσιακά (αντικειμενικά μιλώντας) ποστ, τους επικρατέστερους 100 Έλληνες όπως ψηφίστηκαν απο αντιπροσωπευτικό δείγμα παράφρονων.

Η ψηφοφορία έλαβε χώρα την προηγούμενη βδομάδα με τη μέθοδο των τηλεφωνικών δημοσκοπήσεων, των αιφνιδιαστικών εφόδων σε ψυχιατρικές κλινικές και τους ξυλοδαρμούς και βασανισμούς υπαλλήλων της εφορίας Νέας Χαλκηδόνας.

Μέθοδος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων

Αρχικά θα παρουσιαστούν συνοπτικά οι 100 επικρατέστεροι, με μια 20αδα ανα ποστ.

Οι τελευταίοι 10 θα παρατεθούν με αλφαβητική σειρά και θα ακολουθήσει μια παρουσίαση για κάθε έναν. Στο τέλος όλοι θα οι παράφρονες θα μπορούν να ψηφίσουν, ωστε να επιλεγεί ο νο.1 Έλληνας όλων των εποχών.

..Το show μόλις ξεκίνησε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωχ ωχ, προβλέπεται σφαγή

παρεμπιπτοντως στη θεση 50 των 100 μεγάλων Ελληνων ηταν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος. εντυπωσιακό..

Fight Back είπε...

deadend mind δεν εκπλησσομαι. μονο να ψηφισαν οι γεροι που τον νοσταλγουν στα τρολλευ, οταν δε σηκωνονται οι πιτσιρικαδες να παραχωρησουν τις θεσεις, φτανει για 50αδα

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει. Ο κυριος στην φωτογραφια του τιτλου -δε λεω το ονομα του για να μην κατευθυνω το κοινο- θα εβγαινε ουτως ή αλλως πρωτος. Τωρα επιρεαζετε τον κοσμο και θα το παρει με συντριπτικη διαφορα.

Μπενάλντι κυριε φαητ μπακ

Ανώνυμος είπε...

eu zein kai pana8a...

to mono pou mas emeine se auti tin rimadozwi..

natasha hassiotis είπε...

κι εγώ Γεώργιο παπαδόπουλο ψήφισα, τραβάς κανά ζόρι; εσύ είσαι που δε σηκώνεσαι στα τρόλευ; α ρε Γυάρος πυο σου χρειάζεται!

Fight Back είπε...

@ογκουνζοτο φυσικα και ειναι στη δεκαδα. αυτο ελλειπε

@συμπτομ, ας ψηφιζες μπραις μουν για 100αδα.

@highvoltage καλα εσυ φαινοσουν οτι εισαι της "επαναστασης"