Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2009

"Μεγάλοι Έλληνες" για παράφρονες: Θέσεις 100-81

Ήρθε η μεγάλη ώρα της ανακοίνωσης της πρώτης κατοστάδας όπως την ψήφισαν τρόφιμοι των υπαίθριων ψυχιατρείων της επικράτειας καθώς και τρόφιμα μακράς παστερίωσης.

100: Παπαφλέσσας
Η Βίκυ Φλέσσα ντυμένη παπάς νίκησε τον Ιμπραήμ και τα αιγυπτιακά στρατεύματα κοιτώντας τα επίμονα στα μάτια και χαιδεύοντας τα με το πόδι κατω από το τραπεζι.

99 : Τάσος Κάκος
Ο Τάσος ο Κάκος είναι πρωτοπόρος της διαιτησιας καθώς σε αγώνα Ξάνθης-Λεβαδειακού εγκαινίασε σειρά από πολύχρωμες κάρτες, πέρα από τις γνωστές κίτρινη και κόκκινη:

Πράσινη κάρτα: Ο παίκτης υποχρεούται να παίξει 15 λεπτά χωρίς παπούτσια
Μωβ κάρτα: Ο παίκτης υποχρεούται να παίξει με δεμένα χέρια
Κοκκινη κάρτα: Ο παίκτης υποχρεούται να παίξει με τα πόδια μέσα σε τσουβάλι όλο το ματς
Τυρκουάζ κάρτα: Ο παίκτης συνδέεται με παροχή ρεύματος 40.000 βολτ και το μπουτόν δίνεται στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Μαύρη καρτα: Ο παίκτης θάβεται σε λάκο απο τους ώμους και κάτω και επιστρέφει στο παιχνίδι μόλις και αν καταφέρει να ξεθαφτεί.
Πιστωτική κάρτα: Δένεται στο πόδι του παίκτη με σκοινι 12 μέτρων ενα λαμπραντόρ.
Κάρτα Βιζα: Ο παίκτης παίζει ολο το ματς με εναν αγριεμένο πίθηκο στους ώμους.
Τηλεκάρτα: Ο παίκτης δένεται με εικοσάμετρο σχοινί στο δοκάρι της άμυνας του -δυσκολεύοντας την ομάδα του στο τεχνητό οφσάιντ-
Κάρτα πελέ: Ο Πελέ μπαίνει ως δωδέκατος παικτης στην αντίπαλη ομάδα.

98: Φίνος Φιλμ
Μεγάλη προσωπικότητα του ελληνικού κινηματόγραφου, προσήνης και ευπροσήγορος, βραβευθηκε 4 φορες με Όσκαρ καλλιτεχνικής διεύθυνσης για τις ταινίες το Δόλωμα, το Κλωτσοσκούφι, το Χάλι-γκαλι και το Μικροί μεγάλοι εν δρασει

97: Τζόνι Βαβούρας
Ο συνδιασμός καράφλα-μουστάκι που εισήγαγε υπήρξε επαναστατικός και ενέπνευσε μετέπειτα πολλούς μεγάλους άνδρες της πολιτικής και της τέχνης. (ενδεικτικά Ορφέα Περίδη, Χαρίλαο Τρικούπη, Γκράουτσο Μάρξ)

96: Χλαπάτσας
Γλυώδες ανθρωπάριο με τάσεις εκδικητικότητας, λατρεύτηκε γρήγορα απο το νεοέλληνα και ψηφίστηκε στην 96η θέση

95: Τριαντάφυλλος
Με την πρωτοτυπία του άσματος "μη με τρυπάς σαν το τριαντάφυλλο" έκλεψε στο νήμα τη θέση απο την Καλομοίρα (εγώ μωρό μου είμαι η Καλομοίρα)

94: Σπύρος Μισθός
Θεατρικός κυρίως ηθοποιός, εκρηκτικό δίδυμο με την Ελένη Φιλίνη σε πολλές βιντεοταινίες. Καθιέρωσε το Φόρο Μέγαλης Ακίνητης Περιουσίας.

93: Μαρκεζίνης
Πρωθυπουργός που υποτίμησε τη δραχμή και αυτή τον κέρδισε 0-1 με γκολ του Ιωαννίδη. Ανατράπηκε απο τη δικτατορία όμως το ριπλέι έδειξε πως ήταν έξω απο τη μεγάλη περιοχή. Είχε άδοξο τέλος όταν καταπλακώθηκε απο τα παράσημα του.

92: Σκροπολίθας
Καλαθοσφαιριστής που ανακάλυψε πως το drive είναι το ίδιο πράγμα με το μπάσιμο.

91: Κώστας Καρυωτάκης
Καταθλιπτικός ποιητής ξεχώρισε όταν εξέδωσε την συλλογή "Οι εντυπώσεις ενός πνιγμένου". Αγωνίστηκε για να αποδείξει πως το χειρότερο μέρος της Ελλάδος δεν είναι η Πρέβεζα, αλλά η Ερέτρια.

90: Νίκος Τσιαντάκης
Ο θεός της αριστερή σέντρας και της σεξουαλικής κόμης. Η φωτογραφία του κοσμεί τα σαλόνια του Βιντάλ Σασούν στο Παρίσι. Ο άνθρωπος που μαζι με τον Νίκο Αναστόπουλο έκανε το μουστάκι φετίχ.

89: Χρήστος Τσαγανέας
Ο άνθρωπος που συγκίνησε το πανελλήνιο όταν πέθανε απο δέσμη χαρτονομισμάτων που του πέταξε στη μούρη γνωστός ζεν πρεμιέ του σινεμά - επειδή το σενάριο το απαιτούσε. Η τελευταία φράση που άκουσε ήταν '' δεν τα θέλω τα λεφτά σου Καρνέζη. Τόσα αξίζει η κόρη σου;"

88: Κατερίνα Γιουλάκη
Το ζευγος κυρίας Κατερίνας - Φαρμακοτρίφτη εγκαταστήθηκε με τις επαναλήψεις του Ρετιρέ στο dna μας και πλέον η εικόνα του ζευγαριού κάνει πάντα την εμφάνιση της στις σεξουαλικές φαντασιώσεις κάθε Έλληνα


87: Σάββας Ξηρός
Ο άνθρωπος που έβγαλε τους συνειρμούς της λέξης "μπόμπα" απο τα διπλά του Ιωνικού στο Χαριλάου και τους επανέφερε στις πραγματικές τους διαστάσεις.
Επίσης έχει ένα χέρι.

86: Άννα Φόνσου
Μονίμως χαμένη στους ημιτελικούς των οντισιόν για πρωταγωνιστικούς ρόλους. Συνήθως έπαιζε στο μικρό τελικό με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου ή την Ελένη Ανουσάκη. Την ψηφίσατε γιατί είστε λάτρεις των σοφτ πορνό.

85: Σταμάτης Μαλέλλης
Θετός γιος του Βύρων Πολύδωρα και εφευρέτης του σκαρπέλου. Στο όνομα του πίνουν νερό εκατομμύρια ξυλουργοί ανα την υφήλιο

84: Στυλιανός Πατακός
Γνωστος δικτακτωρ και μπον βιβερ της εποχης του. Εζησε ως πλευ μπου κατακτοντας τις καρδιες χιλιαδων γυναικων κρατοντας παραλληλα ηγετικο ρολο στην επαναστσις του 67.

83: Στράτος Τζώρτζογλου
Η ερμηνεία του στην ταινία "η Φανελα με το 9" απέφερε υποψηφιότητα για χρυσό Μινώταυρο στην μπάλα, τα γκολποστ, και στο σημαιάκι του κόρνερ.

82: Ντένη Μαρκορά
Η 23η άντερκάβερ περσόνα του Ζήση Κουφοντίνα (a.k.a. φαρμακοχέρης) την οποια χρησιμοποίησε στη δολοφονια του Ιωνος Δραγούμη.

81: Τζινα Βαρώνη
Η γυναίκα που έβαλε το μασαζοκορσέ στην καθημερινότητα της Ελληνίδας, φιλοτέχνησε το άγαλμα του άγνωστου στρατιώτη και συγκίνησε το πανελλήνιο με τη σχέση της με τον Αμαέκι Ότιτζι.
προσεχώς : οι θέσεις 80-61

10 σχόλια:

natasha hassiotis είπε...

η συλλογή από κάρτες; τι να πω, genial. όλο το ποστ, φτου σου (χλέπα) παληκάρι μου!

Ανώνυμος είπε...

μετά απ αυτό σας αγαπώ για πάντα, με πάθος βύκης λέανδρος.

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια

Spy είπε...

Θα το γυρίσετε και σε ντοκυμαντέρ;
(ρωτάω για να μην κάθομαι και διαβάζω τζάμπα...)

Tanila είπε...

Eίσαι γλισχρός

natasha hassiotis είπε...

εγώ σε ποιά θέση είμαι; άντε προχώρα το, ανυπομονώ.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Fight Back είπε...

@hvp εμ φτυνεις εμ θεση και θεση στην 100αδα. ποιος να σε ψηφισει ρεεεε?

@spinachvatican μεινε στη συχνοτητα του ευ ζειν λοιπον

@σπάι, μας δινει 4 εκατομυρια το ABC για να το μεταδωσει στην αστορια prime time. δε ξερω, θα δω

@τανιλα στα μουτρα σου

mahler76 είπε...

ΘΕΟΣ!!!! τι να πρωτοσχολιάσω? χαχαχα έχω πέσει ξερός και είμαι μόνο στους 20 πρώτους χοχοχοοχο

Fight Back είπε...

καλη συνεχεια, ευχομαι παρακατω να βρεις αυτους που ποθεις και λαχταρας, να αγαλιασεις στην πληροτητα της ευτυχιας