Παρασκευή, Απριλίου 04, 2008

Τα Σχόλια για τον Τρουμαν και η Παγκόσμια ημέρα

Έχω δει σε άλλα μπλογκς που κάνουνε ένα ποστ και απαντάνε στα κόμεντς του προηγούμενου. Δηλαδή ερχονται στο σημείο που πλεον δεν μπορουν να τη βολέψουν με τα κλασικά @ και ας πουμε δημιουργείται η ανάγκη για νέο ποστ ή έχει προκύψει καποια καλή συζήτηση που πιστεύουν πως αξίζει να συνεχιστεί.
Γιαυτό κι εγώ θα απαντήσω εδώ στα σχόλια για τους εφιάλτες του Τρούμαν. (εντάξει βασικά το μόνο που ήθελα ήταν να βάλω το βίντεο σε λινκ γιατί μου λένε οτι με embed δε μετράει τα views και προβληματίζομαι)
Λοιπον,

Ο David Santos είπε
I loved this post, have a good day και μετά διάφορα δικά του.

Χαίρομαι πολύ που ακόμα κι αυτός ο διάσημος Πορτογάλος βρήκε το βίντεο αξιόλογο.

Η Τανίλα πετάχτηκε, εκεί να πει την εξυπνάδα της
Fight are you sure you are human?

Επειδή ισχυρίστηκα πως ειμαι human στην ερωτηση του Σαντος αν ειμαι human. E ναι λοιπον Τανιλα, ειμαι human.

O Lazinio ειπε πως ο τρούμαν φαίνεται να απολαμβάνει τους εφιάλτες του. Μάλλον είναι emo.

Αγαπητέ λαζίνιο, ενας emo δε θα απολάμβανε ουτε καν τα καλύτερα όνειρα του, και ναι, εννοώ αυτά με την Evangeline Lilly γυμνή να του κάνει αυτό που νομίζεις 4, 8, 15, 16, 23, 42 φορές. Επίσης δεν τον είδα να το πολυαπολαμβάνει τον εφιάλτη εκεί που τρώει τη σακούλα στη μάπα και ο άλλος του φωνάζει τα ντούι ρε μαλάκα.

Η gogo ειπε tres bien le vido, le meteo. Κι εγώ τώρα πρέπει να υποκριθώ πως γνωρίζω γαλλικά και να της απαντήσω κάτι όχι πολύ άσχετο. Θα της πω μονο πως μετα απο εναμιση χρόνο μπλογκιν, ειναι ευχάριστο να σου σχολιάζουν αυτοι που ήξερες απο την αρχή.

Ο Παλαιών Πατρών που αλλάζει κάθε φορά όνομα και με μπερδεύει αναρωτήθηκε αν ο Σαντος όντως είδε το βίντεο ή αν κάνει κόπι πέηστ τα σχόλια. Προφανώς κάνει το δεύτερο και γιαυτό τον αγαπάμε κιόλας.

Μα καλά, κανεις δεν έχει διαβάσει το καταστατικό της Δεηβιδ Σαν Τος επε?

Και φτάνουμε στο απόλυτο RESPECT του μπλόγκ τον/την ανώνυμο/η.

se latrepsa pali sa theo se vromiko vomo. de mou les, sto IKEA eixe vatira greg louganis gia vathia pidimata sti xora tou ypnou? de boro allios na pao sto krevati. thelo ormi epitaxinomeni anomala , giati oi valerianas sto tilio me to ypnotiko mou den kanei douleia.

Στην ΙΚΕΑ ειχε ενα εργαλείο που βάζανε μέσα τα τραπέζια τα κρεβάτια και τις καρέκλες και τις πιέζανε για να δείξουνε την αντοχή τους κι αυτό έκανε κατσσσς κτσσσςςς και όλα τα αντικείμενα δείχνανε εκπληκτική αντοχή. Εδώ όμως να σε δώ. Στη βουτιά με φόρα πάνω στο κρεβάτι αν θα αντέξει ή οχι. Σκέψου πόσο θα είχε εκτεθεί ο Τρούμαν αν είχε σπασει το κρεβατι και αναγκαζόταν να το πληρώσει κι ολας.

episis giati ta hot dog einai gia hobbit? giati oi souidoi theloun na mas metamorfosoun se nanous-skylakia toy kanape? pos tha antistathoume stin anexelegti dynami tis vremmenis soudikis sanidas? kanei gia surf sto tzatziki? ta terastia wok tous psinoyn kala to giganti kalamari toy atlantikou? to kartoons poy kanoun boin boing pidontas tis plagies dokimazontai se peiramata kradasmikon fist boing? giati oi synadelfoi mou einai bourouxes?

Με ενα εβρο, αγορασα χοτ ντογκ χομπιτ, παγωτο μηχανής και ειχα δωρεαν καφε – προσβαση στο μπαρ οπου ηπια το golum. Και ακομα και αν κυριαρχησουν οι Σουηδοι οπως λες, πιθανοτατα θα πνιγουν το αμεσως επόμενο καλοκαιρι μεσα στο τζατζικι του πιτογυρου. Τώρα όσον αφορά όλα τα υπόλοιπα που ρώτησες, για τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ άλμπατρος και κορμοράνων, για τη χειρουργική επέμβαση του Σάκη Ρουβά του Πειραιά και για την ξανθιά των Mazoo and the zoo, δυστυχώς δε μπορώ να σου απαντήσω.

Και καταλήγω στο οτι
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΟΜΕΝΤΣ, διάολε.

Παρακαλείσθε όπως επισκεφθείτε τα αγαπημένα σας και μη μπλογκς και τα πλημμυρίσετε με άφθονα κομμεντς. Η ποιότητα δεν έχει σημασία. Η ποσότητα είναι αυτη που μετράει αυτή τη μέρα. Δώστε κόμμεντς στον κόσμο. Κάντε τον απλό καθημερινό μπλόγκερ να νιώσει δημοφιλές*

Πέρυσι τη χρονιά τίμησαν απ όσο θυμάμαι οι

Downhill
Satya
Pieta
Κολοκυθι
Αγγελος Σπυρου
Misirlou Oubliez
Yo!Reekas
Pascal
Kwlogria
Oneiroghteyths
Argyrenia
Alicia
Tanila
Grafikos
Mosbros
Ampot
Kabamaru
Διαφοροι ανώνυμοι
Lex luthor
Gogo
Mantalena Parianos
Tsoula
Bloggoios
Switters
MAthilde
Bitch Girl
Novalis
Για την Αρλετα
Dr Stein
Symptom
Eteroxronismenos
Finally Connected
David santos (φυσικα)
Numb
Katerina
billzouk
Chris
Kyriakos o xasapis
Peeping Tom
Tasos
boywalkinginthewoods
confused
crucilla
Και βάζω μόνο αυτούς που απ οτι είδα κάνανε σε μένα και τη misirlou oubliez, όχι τους 4,500 χιλιάδες που τους έκανα εγώ.

Σκίστε τα όλα. Ελεύθερα.


*επίτηδες λάθος

208 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 208 από 208
Gogo είπε...

ντομου ντομου ντομου το φιλιτσου
τελο τελο ναμαι ο εραστητσου
μλεν νικλακ κατέλ!

χαχαααααα

θεος απλα

Ανώνυμος είπε...

Καλά, πάμε για Νοέμβρη τις εξετάσεις.
Μπορώ να έχω κι εγώ λίγη Μπρίτνευ, περικαλώ? Μετά τη θυσία, αν το θυμηθείτε, φυλάχτε μου ένα κομματάκι. Βολεύομαι και με μικρό.

Kwlogria είπε...

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Σχόλιο δε θα κάνω εγώ σε σένα;; Ένα μόνο;

Kwlogria είπε...

Δύο νομίζεις;

Kwlogria είπε...

Τρία ή..

Kwlogria είπε...

..τέσσερα;

Kwlogria είπε...

Πέντε είναι καλά γιατί πεινάω και θέλω να μπω και σε άλλους τώρα που βρήκα καιρό. Αν θες όμως κι άλλα, πες το άρχοντα μεγάλε τρανέ υπέροχε αγαπημένε!

Fight Back είπε...

@deadend mind καθε σπαμ καλοδεχουμενο

@lee ευχαριστουμε που μας δωσατε τα τρια
(κομεντς)

@bitch girl, εμ εσυ θα ελειπες?
ενταξει τον πετυχαμε το στοχο σταματα τωρα

@gogo κατελης = θεος?
για προβληματισου λιγο για το που οδευεις κοπελα μου

@theorema
θα σου κρατησουμε λιγο κυταριτιδα μπριτνει

@kwlogria αργησες.
αλλα ενταξει τι να κανουμε, θα σε δεχτουμε. thanks

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 208 από 208   Νεότερο› Νεότερο»