Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2007

Ευ ζειν για παράφρονες 4. Extreme Sports: Τεμαχισμός σκύλων ή εκταφή νεκρών για ίδια χρήση

Για τεμαχισμό σκύλων πατήστε εδώ.


Εκταφή νεκρών για ίδια χρήση (ρε πούστη μου πάλι το δύσκολο θέμα πήρα)

Πολλά πράγματα πάνε στραβά τελευταία στην κοινωνία μας. Σημειώνω πως την τελευταία εβδομάδα κοντά στον τόπο διαμονής μου ανατινάξανε ένα περίπτερο με τον περιπτερά μέσα, γαζώσανε με ημι-αυτόματα έναν τηλεφωνικό θάλαμο, διακορεύσανε τον συμπαθή πλανόδιο πωλητή χαβλιόδοντων.


Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για αρχή

- Η εκταφή είναι η ακριβώς αντίστροφη διαδικασίας της ταφής
- Στα ελληνικά νεκροταφεία των μεγάλων πόλεων η ασεβής πράξη της εκταφής νομιμοποιείται στα 3 χρόνια
- Το ανθρώπινο σώμα σε αυτό το χρονολογικό σημείο ( ίσως) έχει λιώσει και έχουν απομείνει μόνο τα κόκκαλα. Είμαστε όλοι κόκκαλα και κρέας, διάολε!
- Το μεγαλύτερο ποσοστό εκταφών και βανδαλισμών σε τάφους πραγματοποιείται από οπαδούς της καύσης νεκρών καθότι πιστεύουν πως έτσι θα ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τους κίνδυνους που διατρέχουν οι νεκροί μέσα σε ένα τάφο.

Οι κίνδυνοι αυτοί δεν είναι λίγοι.
1.Γραφικοί συγγενείς.

Η Άντζελα Δημητρίου πχ είπε πως έβαλε ένα τσιγάρο στον τάφο του αδερφού της κι αυτός το τράβηξε μέχρι να πιάσει φίλτρο.

Η Μαρία Ιωαννίδου πηγαίνει στον τάφο του Φρέντι Γερμανού και του διαβάζει.

Πολλές γραφικές γριές όταν φυσάει και τρίζει το τζαμάκι του τάφου θεωρούν πως δεν έφταιγε ο αέρας αλλά ο νεκρός που ήθελε να τους πει πως δεν τον πειράζει να πουλήσουν το οικόπεδο ή να χαρίσουν στον αλβανό εργάτη τη στολή του ’40.

2. Το νέφτι του παπά

Δεν είναι λίγες φορές που ο παπας μεταφέροντας νέφτι για ίδια χρήση, σκοντάφτει αδικαιολόγητα και του πέφτει σε τάφο. Έτσι το νέφτι ποτίζει στο χώμα με βλαβερές συνέπειες για το νεκρό.

3. Σκύλοι

Πολλοί πεινασμένοι σκύλοι, χορτασμένοι όμως από την αδιαφορία και την απονία των ανθρώπων καταφεύγουν σε νεκροταφεία και σκάβοντας με νύχια και δόντια φτάνουν στα κόκκαλα των νεκρών. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να τους τεμαχίζουμε κιολας.

4. Κακής ποιότητας κονιάματα

Τα παλαιά τύπου κονιάματα έχουν ως αποτέλεσμα τάφους κακής κατασκευής που καταρρέουν με τον πρώτο καταστροφικό τυφώνα.




Η εκταφή νεκρών για ίδια χρήση ως ιδανικό εξτρίμ σπορτ.

Το ζητούμενο στα εξτρίμ σπορτς είναι να νιώσεις την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο, να κάνεις κάτι που οι άλλοι δεν τολμούν, που οι άλλοι δε μπορούν, που σε κάνει να καρδιοχτυπάς, που σε αφήνει μετά όχι απαραίτητα αρτιμελή, όμως με ένα αίσθημα μοναδικότητας, με μια έκφραση αρρωστημένης ευτυχίας.

Πολλοί αντιδρούν, άλλοι τα αναζητάνε. Κάποιοι λένε γιατί να μην κάτσω σπίτι να δω τηλεόραση και να τρέχω στα βουνά να πηδάω από λόφους, να πέφτω από αεροπλάνα, να υποβάλλω τον εαυτό μου σε τέτοια καταπόνηση. Είναι ζήτημα τρόπου ζωής.

Παρόλαυτα φτάνουμε σε κορεσμό των ανθρώπινων απολαύσεων. Όλα έγιναν από κάποιους άλλους, όλα τα είπαν άλλοι πριν από εμάς, όλα τα δικά μας πρωτόγνωρα είναι τα υπολείματα κάποιων άλλων πιο έμπειρων. Ο πλανήτης καταστρέφεται, δεν απομένει χρόνος, δεν υπάρχει τόπος για συναισθηματισμούς.
Τα extreme sports της νέας εποχής είναι στυγνά και ανελέητα.

Προσοχή. Εδώ δε μιλάμε για τυχαίους βανδαλισμούς, όπου έφηβοι φορούν χάρτινες σακούλες μανάβη στο κεφάλι και τρέχουν στα νεκροταφεία, γελάνε και σπάνε τάφους. Αυτά είναι ανωριμότητες, που οκ, τα κάναμε κι εμείς, αλλά οι εποχές αυτές περάσανε νομίζω για όλους μας ανεπιστρεπτί.

Ο παράφρων εκταφέας τα κάνει όλα με απόλυτη σιωπή και αφοσίωση. Μια θορυβώδης και πληθωρική εκταφή σε κεντρικό νεκροταφείο θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Γιαυτό επιλέγετε ήσυχα επαρχιακά νεκροταφεία ή ιδιωτικούς τάφους σε αυλές σπιτιών.

Αν έχετε αθόρυβο τρυπάνι laser, μια εγκάρσια τομή στο μάρμαρο μήκους 40 εκατοστών θα είναι αρκετή για να προχωρήσετε. Αν επιθυμείτε να αυξήσετε τον κίνδυνο να σας ανακαλύψουν, χρησιμοποιείστε ματσακόνι, σφυρί και σκαλιστήρι. Το κάθε χτύπημα στο μάρμαρο θα πρέπει να συγχρονιστεί και να επισκιάζεται από το κρώξιμο της κουκουβάγιας, δηλαδή ένα χτύπημα ανα λεπτό περίπου. Αν στην περιοχή δεν υπάρχει τακτική κουκουβάγια, η διαδικασία ίσως διαρκέσει και ένα μήνα. Ένα πριόνι θα σας βοηθήσει να δουλέψετε το ξύλο και φυσικά θα χρειαστείτε και ανθεκτικό σάκο μεταφοράς.

Η πιθανότητα θανάτου από φάρσες από επιτήδειους στο νεκροταφείο ή από μόλυνση στην επαφή με τα κόκκαλα αγγίζει το 14%. Αυτή ελαχιστοποιείται με μια σειρά από εμβόλια και παρακολούθηση πολλών θρίλερ που μειώνουν σημαντικά τα καρδιακά επεισόδια από ξαφνιάσματα.

Η αυστηρή κοινωνική κατακραυγή των εκταφέων είναι ένα μείζον πρόβλημα για την άσκηση αυτού του σπορ. Για να μην ανακαλυφθεί άμεσα η εκταφή, σημαντικό είναι ο τάφος να μείνει άθικτος, όσο πιο κοντά στην αρχική του κατάσταση. Για αρχάριους υπάρχει στην αγορά το «Εύχρηστο Σετ γρήγορης αποκατάστασης τάφων» που δεν κοστίζει πάνω από 199 ευρώ.

Όπως έλεγε ο αγαπημένος αρκετών παράφρονων Όσκαρ Ουάιλντ, αυτά που κάνεις στην μυστική σου κάμαρα, μια μέρα θα κληθείς να τα φωνάξεις από το μπαλκόνι του σπιτιού σου. Έτσι «η ίδια χρήση» του προϊόντος της εκταφής έχετε υπόψη πως αργά η γρήγορα θα μαθευτεί.

Μέχρι τότε διασκεδάστε το, ζήστε στο έπακρο, ετοιμάστε όμως και την απολογία σας.
Και μελετάτε τας γραφάς


Τι θα ωφελήσει τον άνθρωπο να κερδίσει τον κόσμον όλον και να ζημιωθεί την ψυχήν του; Ή τι αντάλλαγμα είναι δυνατόν να δώσει ο άνθρωπος δια την ψυχήν του;
(Κατά Μάρκον 8:36-37)

16 σχόλια:

Tanila είπε...

15/20
Δεν αναλύεις την ιδία χρήση.
Τι τον κάνεις τον νεκρό μετά:
α) αν είναι άλιωτος;
β) αν έχει λιώσει;

Fight Back είπε...

τανιλα μου το αφηνω στη διακριτικη σου ευχερεια μετα αυτο. βαλε τη φαντασια σου να δολεψει

natasha hassiotis είπε...

Δεν κατάλαβα. Θα πρέπει να εκταφίσουμε (sic) τον αδερφό της Άτζελας Δημητρίου και το Φρέντυ Γερμανό; Και τη Μαρία Ιωαννίδου τι θα την κάνουμε; Αυτή ως χήρα που είναι δεν έπρεπε να είχε καεί στην πυρά αφού τόσο τον αγάπαγε τον άνθρωπο με το πιο κρύο χιούμορ στον πλανήτη, όπως οι Ινδές;
Κι άμα βγάλουμε όξω τον αδερφό Δημητρίου, πρέπει να του δώκουμε και σέρτικα Λαμίας να καπνίσει ο πτώμας; Γιατί αλλιώς δηλαδή θα μας κάνει ντα;

maria λεμονατη! είπε...

παντα ελεγα οτι θελω να καω. που να καταληγω νεκρη γυναικα στις ορεξεις καθε extreme sporter. all rights reserved.

Κολοκύθι είπε...

Να , κΝα κάτι τέτοιοι τύποι υπάρχουν και μετά μας βγάζουν το τάβλι βλάχικο σπορ.άτι τ

Fight Back είπε...

@highvoltagepress οχι ας μην μεινουμε σε προσωπα, αλλωστε η αδελφικη και συζυγικη αγαπη συγχωρει τις αδυναμιες.

@μαρια λεμονατη. βλεπω αβαντες στην καυση? αρα σε κοβω για βανδαλιστη ταφων. Ντροπη σου!!

@κολοκυθι ατι τι? τι τι τι ε τι τι?
βλαχαρα μου εμαθες και ταβλι!

angeliki marinou είπε...

Τανίλα, watch this να μαθαίνεις:

http://www.imdb.com/title/tt0093608/

Και οι μολύνσεις απ΄τα κόκκαλα είναι επίσης φήμες.

mc είπε...

Παλεύω από χτες να σχολιάσω αλλά έχω μείνει άφωνη, άυπνη και άταφη ρε συ.

mc είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

wraia wraia!

molis eida omws to link gia to blog toy agaphtoy teleytaioy selida ths eley8erotypias. se plhrwnei kati gia na to exeis edw mesa? an nai, mporw na se plhrwnw ki egw gia na to bgaleis. an oxi bgalto xwris na allaksoyn xeria ta lefta.

gia antikatastash proteinw link gia kapoio aggliko tabloid h o,ti breis apo to google me search "political correctness - vomit"

Fight Back είπε...

@renton ακομα γελαω με το σχολιο σου με τον τρυφων στο λεξ :D

@αμποτ θενκς, αλλα δεν ειναι αυτο λογος να κανεις διπλα σχολια και να τα σβηνεις κιολα μετα

@λεμμυ εφυγε ψηλε μου

Ανώνυμος είπε...

ntaksei,egw diladi pou exw trupani laser kai set koubadaki-ftuaraki gia tin paralia,eimai ok h xreiazomai kai tipote allo?

Ανώνυμος είπε...

re filos, sorry gia to eteroxronismeno sxolio, alla to asteio me ton hasselhoff oti htan epishmos bond se periodo poy de gyristhke tainia einai asteio tomh! anoigei mia oloklhrh nea kathgoria asteiwn. ena neo tropo na skeftomaste asteia! sygxarhthria (poy ebgales ton filo mas apo ta links)

YO!Reeka's είπε...

Θα σχολίαζα κανονικά το μακάβριο κείμενό σου, αλλά σου κρατάω κακία που με είπες άλλα αντί άλλων για το Lost και καθόμουν όλο τον κύκλο και περίμενα με χαρά να πεθάνει ο τζακ.

Fight Back είπε...

@Symptom μια προχειρη λιστα τι χρειαζεσαι:

-ταλέντο στη μουσική
-να μάθεις λίγη μπάλα
-στοιχειώδη ικανότητα στα προγνωστικά στοιχήματος
-να μάθεις τρόπους και να μην τη λες σε όλους σαν κακομαθημένο
-να επισκεφθείς κάποιο ίδρυμα
-να μείνεις εκεί

@lemmy ευχαριστώ που με συνέτισες

@yo!reeka κατα κάποιο τρόπο σου έκανα τη σειρά πιο ενδιαφέρουσα. επισης τί είπαμε? αργά αργά τα επεισόδια να σε φτάσουν μέχρι φεβρουάριο που θα βγουν τα καινούργια..

Fight Back είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.