Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007

Η αναγκαιότητα απόψυξης του Γουόλτ Ντίσνεϋ

Με το ένα μου αυτί μόνιμα να αφουγκράζεται τις ανησυχίες της κοινωνίας, παρατήρησα πως υπάρχει έντονα αυτό τον καιρό παγκοσμίως συζήτηση σχετικά με την απόψυξη ή μη του Γουόλτ Ντίσνει. Ο πασίγνωστος κομίστας / σκηνοθέτης / συγγραφέας βρίσκεται σε κρυογονική ψύξη από το 1966, ύστερα από συναίνεση του με επιστήμονες και μέχρι να βρεθεί ίαση για τον καρκίνο του πνεύμονα από τον οποίο έπασχε.

Δεκάδες σαιτς στην αμερική ασχολούνται με το πολύ σημαντικό απο πολλές απόψεις θέμα. Χαρακτηριστικό το σάιτ: UNFREEZE WALT DISNEY

καθώς και το σκληροπυρηνικό μπλογκ DO NOT UNFREEZE WALT DISNEY, LOSERS!!
απο το οποίο και αντιγράφω ενδεικτικά τα παρακάτω:


“FUCK YOU PEOPLE!! WHO ARE YOU TO MESS WITH OTHER PEOPLE'S WILL TO LIVE IN CRYONIC CONDITION?? YOU ASSHOLES! WHAT IF SOMEONE CAME IN YOUR HOUSE AND TOOK YOU OFF YOUR ICE CUBE??”

Τι έχει αλήθεια συμβεί στα χρόνια που ο Γουόλτ Ντίσνει βρίσκεται στον πάγο? Για ποιους λόγους χρειάζεται στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία η πανίσχυρη παρουσία του πνευματικού αυτού τιτάνα?

Ας δούμε αρχικά την ανθρώπινη πτυχή της υπόθεσης. Ήσυχος, γιατί κατάφερε και δημιούργησε όσα ονειρεύτηκε καλλιτεχνικά και επιχειρηματικά, μα συνάμα και με το φόβο του ανθρώπου απέναντι στο θάνατο ή στην προκειμένη απέναντι και στο άγνωστο, γδύθηκε, έκανε την απαραίτητη ολική αποτρίχωση και μπήκε στον πάγο. Απο την ψύξη του και μετά, η εταιρεια Walt Disney Company γιγαντώθηκε, επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς του σύγχρονου θεάματος και αποτελεί οικονομικό κολοσσό με τεράστια έσοδα.

Ευχάριστες ταινίες με φαντασματάκια, πειρατές, χαριτωμένα ζωάκια κάθε λογής σπάνε τα ταμεία, όμως τρίζει ο πάγος που σκεπάζει τον Γουόλτ. Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου. Τελευταίο καμάρι της εταιρείας ο «Ρατατούης», ένα ποντίκι σεφ


Αποτέλεσμα σήμερα είναι η ντισνεοποίηση της κοινωνίας, η ωραιοποίηση των πάντων, η αφαίρεση όλων των δυσάρεστων παραγόντων απο την πραγματικότητα, η ψευδαίσθηση ενός παραμυθένιου κόσμου όπου όλα έχουν happy end και όλα τα χάπι έντ μπορούν να τυπωθούν σε μπλουζάκια, σχολικές τσάντες και καπελάκια. Οι βρωμεροί αρουραίοι των μαγειρίων γίνανε άσοι της γαλλικής κουζίνας.

Παρομοίως τα σημερινά παραμύθια βγαίνουν σε σόφτ έκδοση. Ο κακός λύκος στην politically correct έκδοση της κοκκινοσκουφίτσας, αντιλαμβάνεται πως έβλαψε τον ψυχισμό του κοριτσιού, συμμορφώνεται και κάθεται και χορεύουν όλοι μαζί στο πανηγυρικό φινάλε της ξενέρωτης ευτυχίας, που δε βρίσκει κανέναν ξεκοιλιασμένο να κρατάει τα έντερα του ή έστω να τινάζει τα μυαλά του στον αέρα.

Και την ίδια ώρα που ο Ρατατούλης αποθεώνεται απο τους κριτικούς, ο κατήφορος του Μίκι Μάους δεν έχει τέλος. Στα τελευταία τεύχη του εβδομαδιαίου περιοδικού «Μίκι Μάους» τον βρίσκουμε να ψωνίζεται για 20 δολάρια με ναύτες στη Λιμνούπολη.




Αποθέωση όλων: το άλλο μεγάλο δημιούργημα του Ντίσνευ, η Ντίσνευλαντ, έχει εξελιχθεί σε χώρο ακραίων σεξουαλικών δραστηριοτήτων και gay επετειακών συγκεντρώσεων.

Αναλυτικό πρόγραμμα λειτουργίας της Ντίσνευλαντ:
2007 Gay Day At Disney World!



11 AM - LesBiGay Youth Meet & Greet

Συνάντηση για τα πρώτα κοκτέιλ και για καλύτερη γνωριμία,

δημόσιο σεξ με ανταλλαγή συντρόφων και διαγωνισμός γλωσσόφιλου
κάτω απο το κάστρο της Μάτζικα ντε σπελ.


12:45 PM LESBIAN MEET & GREET



Μάχες μεταξύ γυμνών γυναικών σε λάσπη, μονομαχίες ανδρών μεταμφιεσμένων σε Χιονάτες με φαλλικά σύμβολα και γεύμα με πιάτα - ομοιόματα γεννητικών οργάνων. Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ μας, περπατήστε ανάμεσα σε αγαπημένους ήρωες των κομικς, συμπληρωστε την αίτηση για βομβαρδισμό της Βόρειας Κορέας.






1 PM LESBIAN EXPRESS


Παρακολουθείστε το θεατρικό έργο - παρωδία της μικροαστικής ετεροσεξουαλικότητας διάρκειας 1.40' που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.


Το έργο που πραγματεύεται την αγωνία ενός άνδρα να ικανοποιήσει τις γυναίκες με το μόλις 7 εκατοστών μόριο του και γνωρίζει την άρνηση, έχει κερδίσει 4 βραβεία στο διαγωνισμό φίλμ "μικρού μήκους"




3 PM - Magical Moments Parade



Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμένατε. Η παρέλαση όπου όλοι θα είναι γυμνοί.





ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Φωτογραφικό ντοκουμέντο Χωρίς σχόλιο:





Προτού παραθέσω τους λόγους για την αναγκαιότητα της απόψυξης του Γουόλτ Ντίσνευ, σκέφτηκα να ζητήσω τη γνώμη του Κυριάκου του Χασάπη, κατα κόσμον Αντώνη Βαβαγιάννη δημιουργού μεταξύ άλλων του μπεστ σέλλερ κόμικ "Φωτογράφος" ως πιο αρμόδιου για το θέμα


-ΠΟια η θεση σου Κυριακο Χασαπη σχετικα με την αποψυξη η μή του Walt Disney?

"-Ντίσνεϋ, ο άνθρωπος που έβαλε το "Ντισνευ" στη φράση " θες να γίνουμε πριγκήπισσες ντίσνεϊ;". Οι φήμες για το πρόσωπό του δίνουν και παίρνουν. Γνωστός κτηνοβάτης, διατηρούσε σχέσεις με τις περισσότερες στάρλετ του στούντιό του: Μίνι, Κλάραμπελ, Γιαγιά ντακ (η γριά πάπια έχει το ζουμί) ενώ είχε ανάμειξη σε σκάνδαλο παράνομης εμπορίας δαχτύλων (κοιτώντας προσεκτικά τις ταινίες του θα δείτε οτι κανείς ήρωάς του δεν έχει και τα πέντε του δάχτυλα)

Γιατί λοιπόν να τον βγάλουμε από την κατάψυξη μετά από 50 χρόνια;
Η θεραπεία για τον καρκίνο δεν έχει ανακαλυφθεί, αλλά γιατί να μην τον ξεπαγώνουμε 1-2 φορές τη δεκαετία να ξεπιάνεται λίγο ο άνθρωπος;
Ένας άλλος λόγος είναι για να φτιάξουμε Γουόλτ Ντίσνεϋ με μαρόν γλασέ στα κάρβουνα

ΥΛΙΚΑ:
1 Γουόλτ Ντίσνεϋ (κατεψυγμένος)
4 Μαρόν γλασέ (μέτρια)
2

ΠΡΟΣΟΧΗ στο πως θα αποψύξετε τον Γουολτ Ντίσνεϋ φίλες μου...
Πολλές κυρίες θα τον άφηναν έξω στον ήλιο για 2 ώρες, αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα και τον δικό μας Γουόλτ Ντίσνεϋ θα τον περάσουμε ένα χέρι σπορέλαιο και θα τον βάζουμε λίγο λίγο μέσα σ'ένα κατσαρολάκι με ζεστό νερό αλλά προσοχή να μην πάρει βράση.

Όταν αρχίσει να κινείται προσπαθούμε να μη γελάσουμε αν χρησιμοποιήσει το μόντεμ μας σαν τηλέτυπο ή μας ρωτήσει που μπαίνουν οι λυχνίες στην TFT οθόνη.

Του δίνουμε ένα χαρτί να ζωγραφίσει. Αν τα σχέδιά του μας φανούν ψυχρά και τα αστεία του λίγο κρύα δεν του κάνουμε παρατήρηση αλλά προσπαθούμε να σπάσουμε τον πάγο με μερικές ερωτήσεις (χοχοχο καλό το λογοπαίγνιο έτσι;)

Ταυτόχρονα καρβουνίζουμε τα μαρόν γλασέ στο γκριλ και ετοιμάζουμε το αλυσοπρίονο. Σερβίρουμε σε μεγάλες μπριζόλες πασπαλισμένες με ζάχαρη άχνη.

Η συνταγούλα μας είναι ιδανική για έγκυες μητέρες, μισοχτισμένα τηλεγραφόξυλα, κριούς με οροσκόπο κριό και το Νίκο. "




(βια και σεξ η λύση στα καρτούν ΚΑΙ απο τους Βαβαγιάννη - Δερβενιώτη)


Οι 10 σημαντικότεροι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την απόψυξη του Γουόλτ Ντίσνευ, όπως τους ψήφισαν οι ακροατές του Soho Radio 89.8 :

1. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, ο άνθρωπος Γουόλτ Ντίσνευ έχει δικαίωμα να επέμβει στη βιομηχανία που φέρει το όνομα του και έχει ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ τη δύναμη και την ισχυρή προσωπικότητα να δώσει τις κατευθυντήριες στρατηγικές για την καταπολέμηση των δεινών του πλανήτη, δηλαδή

α)της ομοφυλοφιλίας

β)της πουστιάς

γ)της ερωτικής συνέυρεσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου

2. Στην εποχή του ψυχρού πολέμου, ο Γουόλτ Ντίσνευ με περισσή περηφάνεια και αξιοπρέπεια ονομάτισε τρεις πρώην συναδέλφους του ως κομμουνιστές, συνεισφέροντας στην αξιόλογη προσπάθεια συντριβής του κόκκινου εφιάλτη που πλανήθηκε πάνω απο την Αμερική. Τη σήμερον ημέρα λίγοι άνδρες θα είχαν το θάρρος που απαιτείται για τέτοια πράξη.

3. Η φήμη και μόνο πως ο Γουόλτ Ντίσνευ δρούσε στο Χόλιγουντ ως κατάσκοπος του FBI και διάλεγε τους συνεργάτες του με αντι-σημιτικά κριτήρια είναι απολύτως ανακριβής. Αντιθέτως ισχύει πως είναι δίδυμος αδερφός του Στυλιανού Πατακού και είναι χαρακτηριστική η ομοιότητα τους. Μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει πως μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό.


Διευκρίνηση προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Αριστερά βλέπουμε τον Ντίσνευ και δεξιά τον Πατακό


4. Ένας πολύ σημαντικός λόγος για να αποψυχθεί ο Γουόλτ Ντίσνευ είναι η απεργία πείνας της Αντζελίνας Τζολί. Απο τη στιγμή που έμαθε η σταρ πως κάποιοι ακόμα το εξετάζουν και δεν προχωρούν στην άμεση απόψυξη, δεν έχει φάει απολύτως τίποτα με αποτέλεσμα να ζυγίζει πλέον 22 κιλά.
Η πρέσβειρα καλής θέλησης των Η.Ε και γνωστή για τις ανθρωπιστικές ανησυχίες της Τζολί, δηλώνει αποφασισμένη πως θα φτάσει την υπόθεση στα άκρα, ακόμα κι αν χρειαστεί να χάσει μερικές δεκάδες κιλά ακόμα.



5. Η ΤΕΧΝΗ, τι άλλο. Σε ένα κόσμο που οι καλλιτέχνες μετριούνται στα δάχτυλα των 5 εκατομμυρίων χεριών, όμως η πραγματική τέχνη αναζητάται εναγωνίως και ματαίως, ο γουόλτ ντίσνευ θα μπορούσε να προσφέρει μια ολόφρεσκη ματιά στα πράγματα και να δημιουργήσει έπη, όπως παλιά.
Ποιός αμφισβητεί το μεγαλείο του αριστουργήματος η Χιονάτη και οι επτά νάνοι?

Υποθεση Χιονάτης και εφτά νάνων
Μια πριγκήπισσα χάνεται στο δάσος όπου βρίσκει 7 ενήλικες νάνους που κάνουν μπίζνες με διαμάντια. Η πριγκήπισσα τρώει ένα δηλητηριασμένο μήλο και πέφτει σε νάρκη. Απο την έκρηξη η Χιονάτη χάνει και τα δύο της πόδια και την ακοή της. Οι νάνοι που δε φημίζονται και για την ευφυία τους, πιστεύουν πως η Χιονάτη έχει πεθάνει, παρόλαυτα δεν τη θάβουν αλλά τη βάζουν σε ένα γυάλινο κουτί, για να ικανοποιούν τις διαστροφικές ορέξεις τους. Ένας περαστικός πρίγκηπας γοητεύεται (!!!) απο το όλο σκηνικό και ξυπνάει την Χιονάτη με ένα φιλί.

Ερμηνεία και συμβολισμοί
Πού οδηγεί η ανθρώπινη ματαιοδοξία, ο επίπονος καθημερινός διάλογος με τον καθρέπτη για τη γήρανση. Η καθημερινή ερώτηση στον καθρέπτη που όλοι κάνουμε "ποιά ειναι η πιο όμορφη?" Πρόκειται για πολιτικό σχόλιο του Γουόλτ Ντίσνευ πάνω στην αλαζονεία της βασιλείας και των απολυταρχικών καθεστώτων. Γράφοντας Χιονάτη ο Ντίσνευ εννοεί προφανώς «Έλενα Τσαουσέσκου»


Το σύγχρονο κόμικ παρακμάζει, έφτασε σε μία εποχή που όλα έχουν ειπωθεί και προσπαθεί πλέον με μόνα όπλα το σεξ και τη βία να εντυπωσιάσει με ακραίες φιγούρες, όπως βαμπίρια, μάτσο υπερήρωες και περιθωριακούς τύπους που γοητεύουν μονάχα με την περιφρόνηση τους για την αξία της ζωής.



μια λέξη μόνο περιγράφει τα παραπάνω κόμιξ: "ξεφτίλα"


6. Η τοποθέτηση και μόνο του Αντώνη Καρπετόπουλου πάνω στο θέμα προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα και κύρος:

“- Βρίσκω ότι ο θείος Γουολτ άφησε φεύγοντας, μια σειρά απο ανολοκλήρωτα πράγματα και καλό θα ήταν να επιστρέψει. Η Μίνι έχει απομείνει αιώνια αρραβωνιαστικιά, η σχεση του Μικι με τον Γκούφι στον καιρό του Brochback Mountain θεωρείται ύποπτη. Κυρίως με νοιάζουν τα μικρά παιδιά. Αν οι μικροί εξερευνητές έχουν γίνει ρέιβερ, το εκπαιδευτικό σύστημα τελεί υπό κατάρρευση κι αν οι ανιψιές της Ντέζη έχουν κάνει ήδη δύο εκτρώσεις η κάθε μία, το δημογραφικό πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ποτέ. Ο θείος Γουολτ άφησε πίσω του ένα ολόκληρο κόσμο χωρίς να του δώσει κατεύθυνση. Επιβάλλεται η επιστροφή του γιατί το ρόλο του θα τον αναλάβουν σε διαφορετική περίπτωση η Μiramax, τα studio, o Αλαβάνος, η Παπαρήγα κτλ κτλ”




7. Ο άνθρωπος πίσω απο το σχεδιασμό της πυρηνικής βόμβας στην πραγματικότητα ήταν ο Γουόλτ Ντίσνευ. Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, που δημιούργησε τη βόμβα και οδήγησε το enola gay μέχρι τη Χιροσίμα, παρότι είχε όλες τις γνώσεις, δε μπορούσε να σχεδιάσει ούτε σπιτάκι με ανθρωπάκια και δεντράκια και γιαυτό ήταν απαραίτητα τα σκίτσα του Γουόλτ Ντίσνευ. Ο πυρηνικός όλεθρος δε θα εξασφαλιστεί ποτέ για την ανθρωπότητα αν δεν αποψυχθεί ο Ντίσνευ.




παιδαριώδες σκίτσο του Αινστάιν με την υπογραφή του



8. Ο Ντίσνευ είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κερδίσει το μπακαρά στο Καζίνο της Πάρνηθας. Ο Ευστράτιος Μπακαράς έχει ζητήσει ρεβανς και απαιτεί την απόψυξη του Γουόλτ Ντίσνευ.

9. Υπέρ της απόψυξης Γουόλτ Ντίσνευ δεν έχει ταχθεί ο πρώην βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ



Ο Κωνσταντίνος σε στιγμιότυπο μαζί με το Στάλιν


10. Η νανοτεχνολογία έχει προχωρήσει και οι αποφάσεις που θα παρθούν στο θέμα είναι κρίσιμες, ενόψει του επερχόμενου δημοψηφίσματος για την απόψυξη ΕΝΟΣ μόνο απο τους σημαντικούς άνδρες της ιστορίας που έχουν καταψυχθεί. Αυτοί ως γνωστόν είναι οι Γουόλτ Ντίσνεϋ, Ιωσήφ Στάλιν και Ρασπούτιν.


Υπάρχει ένα κίνημα που υποστηρίζει πως ο Ρασπούτιν θα πρέπει να είναι αυτός που θα αποψυχθεί και όχι ο Γουόλτ Ντίσνει. Είναι γνωστο ότι ο ρασπουτιν εχει καταψυχθει σε θερμοκρασια –300 βαθμων κελσίου, πράγμα που σημαίνει πως εχουν καταστραφει τα ζωτικα του οργανα και άρα η επαναφορά θα ήταν αδύνατη. Επίσης θα ήταν ανώφελο να επαναφέρεις το σάτυρο Ρασπούτιν ως ευνούχο, αφού το πέος του έχει αποκοπεί και φυλάσσεται σε κάποιο μουσείο σε φορμόλη.




Ρασπούτιν χωρίς πέος = τελειωμένη υπόθεση


Αντιστοίχως αδύνατη είναι και η αποψυξη του Ιωσήφ Στάλιν, άρα και άτοπη η συζήτηση γύρω απο το αν θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε τέτοια απόφαση ή οχι. Μαρτυρίες γύρω απο την κατάψυξη του Στάλιν στα 1953 αναφέρουν πως τα σοβιετικά μηχανάκια που θα ρίχναν τη θερμοκρασία στους μείον 150 βαθμούς για να προλάβει να τοποθετηθεί ο σύντροφος πρίν πεθάνει, δε δούλεψαν λόγω ανεπαρκούς ηλεκτροδότησης κι έτσι ο Στάλιν καταψύχθηκε μεν και φυλάχθηκε στο Κρεμλίνο, όμως ήταν ήδη νεκρός. Κατα συνέπεια τυχόν απόφαση απόψυξης θα πρέπει να συνοδεύεται και απο την ελπίδα πως μια πεντακονταετής παραμονή στον πάγο μπορεί να επαναφέρει δια θαύματος κάποιον πίσω στη ζωή.


Και αν αυτές οι μαρτυρίες αμφισβητούνται και κάποιοι πιστεύουν πως μπορεί να γίνει η αποψυξη, δε μπορεί να αμφισβητηθεί το γεγονός πως στην κατάρευση του σοβιετικού καθεστώτος το Δεκέμβρη του ’91 το μεγάλο μπλακ άουτ είχε ως αποτέλεσμα την μερική απόψυξη του Στάλιν για κάποια λεπτά της ώρας. Λάτρεις της θεωρίας του σταλινισμού, γνήσιοι εκπρόσωποι της προπαγάνδας ισχυρίζονται πως στη σύντομη του αυτή ανάνηψη, ο ξεπαγωμένος μπολσεβίκος συνομίλησε με το Μπόρις Γέλτσιν για την κρίση στο Ιρακ, το Απαρτχαιντ και έπαιξε λίγο με το νεοκυκλοφόρητο Nintendo.
Φυσικά ΚΑΙ κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο, καθώς η χρόνια ψύξη επιστημονικά προκαλει ολική ή μερική αμνησία.

Αυτό ακριβώς είναι ένα σοβαρό θέμα και στην περίπτωση του Γουόλτ Ντίσνει. Αν δηλαδή στη δομή και τη χημεία του ανθρώπινου εγκεφάλου που ψύχεται διατηρώνται η μνήμη, η προσωπικότητα και η ταυτότητα. Στην περίπτωση που δεν διατηρούνται θα σημαίνει πως επι 50 και χρόνια διατηρείται ένας καρκινοπαθής γεράκος που όταν θα ξυπνήσει δε θα θυμάται ποιος ήταν, ούτε θα είναι ικανός να δημιουργήσει τέχνη.

Θα ξυπνήσει σε ένα εντελώς διαφορετικό μέλλον χωρίς γνώση των σύχρονων συνθηκών, χωρίς να γνωρίζει κανέναν σε αυτό τον κόσμο. Οι εταιρείες κρυογονικής θα τον κοροϊδέψουν και θα του πάρουν 150.000$ για κάθε χρόνο συντήρησης, θα βρίσκει μπροστά του μόνο εγκατάλειψη και υποκρισία. Θα επιβαρύνει με τη σύνταξη του το ασφαλιστικό σύστημα της Αμερικής και ίσως κάποιο βράδυ που θα γυρνάει σα χαμένος, καταλήξει σε κάποιο πάρκο και συναντήσει το δημιούργημα του το Μίκι να φοράει ζαρτιέρες και να κουνάει προκλητικά το ποντικένιο κωλαράκι του.

Άλλες ανταγωνιστικές έρευνες:
-Απόψυξη του Ιωσήφ Στάλιν απο το Lex Luthor

-Απόψυξη του Ρασπούτιν απο τη Misirlou Oubliez

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tι είναι αυτά;
Γελάει κανείς με τέτοιου είδους καλαμπούρια;
Θωρείται αστεία η αναφορά οιασδήποτε ασχετοσύνης;
Με λύπη μου παρακολουθώ το επίπεδο χιούμορ των μπλογκς να πέφτει κατακόρυφα μέρα με την μέρα.
Οτινανισμός, ασχετίλες , κρυάδες και λογοπαίγνια Σεφερλή.
Αίσχος!

Όπως αντιλαμβάνεστε τάσσομαι υπέρ της απόψυξης Στάλιν , που τόσο ορθολογικά υποστηρίζει ο εξαιρετικός βλόγερ Λεξ Λούθορ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ όπως διαγράψετε τούτο το κείμενο μια και θίγει ένα θέμα αυστηρώς οικογενειακό όσο και λεπτό.

Ανώνυμος είπε...

Να το αφήσετε παγωμένο το μουνάκι. Εκεί να πήξει.
Ξεπαγώστε Στάλιν.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΟΥΟΛΤ ΝΤΙΣΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥS ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ FBI.
ΞΕΠΑΓΩΣΤΕΕΕ ΣΤΑΛΙΝ ΡΕΕΕΕΕ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΡΕΖΑΡΕΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ

Lex_Luthor06 είπε...

Μια και ο Καρπετόπουλος διαβάζει fight back έχω να του κάνω μια ερώτηση:

Κύριε Καρπετόπουλε δεν ανατριχιάζετε στη θέα του υπερμεγέθους κεφαλιού του συμπαρουσιαστού σας κυρίου Πανούτσου;

Misirlou Oubliez είπε...

Καταραμενοι, ειχα πει να μην συμμετασχω στην ντανταηστικη παρωδια σας, αλλα το παρακανατε. Αναμεινατε για τον πραγματικο νικητη αποψυξης.

Κολοκύθι είπε...

Ναι γεια σας, συγνώμη που σας ενοχλώ.Από άνω Περδικόβρυση παίρνω. Προχθές που πέρασε ο Βασιλιάς μας Κωνσταντίνος από το χωριό τον είδα με τα μάτια μου να κρατάει έναν λούτρινο Ντόλαντ Ντακ.
Νομίζω ότι μας λέτε ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

Πχιο βαρετό κείμενο δεν έχω ξαναματαδιαβάσει.
Και γιατί ολική αποτρίχωση πριν την καταψυξη;

Fight Back είπε...

@ανωνυμε περαστικε, δεν ξεγελασες κανεναν. εισαι προβοκατορας των ανταγωνιστων, πιθανοτατα της Μισιρλου ΟΥμπλιεζ

@πατακος αποδεχτειτε τον αδελφο σας με το καλο, πριν βρεθειτε προ εκπληξεως στο "εχεις πακετο"

@ρομπαξ το αιτημα σας καταχωρηθηκε. ο κυβος που κρατει τον σταλιν απορριφθηκε στην Ψυταλλεια

@φρεζα τβ ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ

@λεξ λουθορ απαγορευονται οι ερωτησεις στους μαρτυρες υπερασπισης Γουολτ Ντισνευ

@ΜΙΣΙΡΛΟΥ το μονο που θα καταφερεις ειναι να εισαι ο τριτος πολος που θα παρει @@ και 5-6%

@κολοκυθι ελεγχουμε τωρα το αληθες της πληροφοριας. σε λιγα λεπτα καποιος πρακτορας θα ειναι κοντα σας για ανακριση. οι λουτρινοι ντοναλντς παντως δεν θα επρεπε να σας ανησυχουν, ολα ειναι υπο ελεγχο

@τανιλα για να μην κολλανε οι τριχες στον παγο

Ανώνυμος είπε...

O Disney pagwnei to pagwni den disney.

Ara kati syzitiseis tou typou na ksepagosoume ton Trotski tis akouw tzampa kai verese

kabamaru είπε...

eisai paranoikos re file!
ennoeitai pws protimw walter se sxesi me koumounia tipou stalin kai adiaforous paparologous tupou raspoutin!

Fight Back είπε...

@xasapis αργει ακομα το παγκοσμιο συνεδριο τραγιασκας, ας περιμενει ο τροτσκι

@kabamaru τι διαολος εισαι? τι διπλωματης, τι κολακας.
προσκυνω!

Kyriakos o Xasapis είπε...

ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα απόψυξης ανθρώπων στο http://www.vamvax.blogspot.com

γιατί η Σοφία Αλιμπέρτη απαγόρευσε στον Ντίσνεϋ να έχει πιστολάκι!

Ανώνυμος είπε...

xexe! διαβάζω και διαβάζω και διαβάζω...σε κάθε παράγραφο διαπιστώνω οτι η παράνοιά σου μεγενθύνεται εκθετικα!

δεν ξεπαγώνεις κανα καλαμαρακι να το τσακίσουμε με ουζάκια???

Ανώνυμος είπε...

αν ξεπαγώσει ο ντίσνεϋ λές να πουλήσουν τα παγάκια του ώς συλλεκτικά?

Μαρτίνι με πάγο ντίσνεϋ ... πολύ τρεντυ

θα βγαίνουν σε σχήμα W

numb είπε...

θεοπάλαβε

mithrandir είπε...

Auto to post prepei na nai to pio filodokso sou

Fight Back είπε...

@kyriako xasapi ανυπομονω να ερθω να διαβασω. ερχομαι σου λεω τωρα!

@downhill γιατι ρε θα ετρωγες καλαμαρακια? αφου φοβασαι τη σαλμονελα. πλακα πλακα ο ντισνευ τοσα χρονια εκει μεσα θα πρεπε να κανει ενα προαιρετικο ελεγχο σαλμονελας

@numb ω! μερσι

@mithrandir κανεις λαθος! οταν ομως παρω εκπομπη στο μεγκα και σχολιαζω την επικαιροτητα τι θα λες τοτε? ε?

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι μια καρά εδω στον πάγ(κ)ο και ντεν νομιζω οτι χγειάζομαι απόψυτξη

YO!Reeka's είπε...

ποιος είναι ο ντίσνεϊ και πώς μαγειρεύεται; εγώ λέω καλύτερα να καταψύξετε κανένα κιμά, καμιά μπριζολίτσα να κάνουμε Λαμπρή

Unknown είπε...

fihgt, αναγνωρίζω την απόλυτη αναγκαιότητα αποψύξεως του Walt Disney, αλλά επειδή είμαι εγωίστρια θα διαλέξω Ρα-ρα-ρασπουτίν, και by the way, τι απέγινε το γατί που είχες καταψύξει στο προηγούμενο ποσστ;

natasha hassiotis είπε...

Φάιτ Μπακ, ψηφίζουμε Ντίσνευ! Θέλω να δω αν έμεινε φράπα η μούρη του τόσα χρόνια στον πάγο, μπορεί και να δοθεί νέα πνοή στην κοσμετολογία (ποιά είναι η πιο όμορφη εδώ μέσα;)
Ο Μίκυ Μάου ζει!

Gogo είπε...

Βασικά παράνοια σκέτη έτσι! Σιγά μη διάβασα όλο αυτό!!!!

Μόνο τα bold και τις αλλαγές χρωμάτων που έκανες μου έρχεται να λιποθυμήσω!

Ανώνυμος είπε...

@ fightback, tote tha lew: "auta de ginontai!"

Fight Back είπε...

@βολτ ντισνευ διαπιστωνω καποια δυσλεξια ή αδυναμια στην ομιλια. θα σε αποψυξω μονο και μονο να δω γιατι προκειται

@yo!reekas το νου σου στο φαι μονο δηλαδη? μια χοιρινη στο παλικαρι!

@switchblade δεν υπαρχει ακομα λογος αποψυξης των 3000 γατιων που κατεψυξα τοτε. στο μελλον ισως προβω σε ενεργειες ισως και οχι ομως

@highvoltagepress φραπα ξεφραπα η αναγκαιοτητα παραμενει. ας τον ξεπαγωσουμε επιτελους! ο μικι μαους ζει αλλα εχει κανει καποιες εναλλακτικες επιλογες απ οτι βλεπω στην εικονα

@γογο ντροπη σου ρε. κρυφορασπουτινικια!

@mithrandir a la mode de ampot δηλαδη

Ανώνυμος είπε...

isxiei oti o walt disney ekane ti foni tou miki meta apo eispnoes iliou apo mpalonia kai kapoios sampoter antikatestise to ilio me igro azoto?psifo ston disney giati einai thima skeuorias.
episis psifo se disney giati psifistike apo to e!entairtainment os deuteros pio goiteutikos andras ipo psiksi meta ton han solo.o deuteros apopsixhtike idi, opote katalavaineis, einai isxiro epixeirima.
FB an kapoia stigmi sto mellon tha antimaxontai 3 alloi bloggers gia to poios tha apopsixthei anamesa se sena,ti misirlou kai to lex luthor,ego psifizo FB dagkoto.

Fight Back είπε...

eks_aimatos ισχυει οτι ο γουολτ πριν αποψυχθει πηρε μαζι του και ιλιο για να κανει τη φωνη του μικι στη διαρκεια της 50ετης ψυξης του?

θενκς για την προτιμηση! ανυπομονω για τη στιγμη που θα αποψυχθω και θα χορευω χιπ χοπ πανω απο τις παγοκυστες τους

david santos είπε...

Hello, may friend!
I passed to desire a good week to you.
Until always

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου είναι «στημένες».


Κανένας δημοσιογράφος δεν του κάνει τις εξής ερωτήσεις:


1. Γιατί συνεχώς λέτε για το πού σπούδασαν τα παιδιά σας και δεν λέτε για το τι σπουδές κάνατε εσείς ο ίδιος που σας χρυσοπλήρωνε ο ελληνικός λαός;


2. Γιατί συνεχώς μιλάτε για τη Σχολή Αναβρύτων, λες και είναι κανένα Πανεπιστήμιο τύπου Καίμπριτζ; Γιατί δεν λέτε καθαρά ότι τα Ανάβρυτα που σπουδάσατε ήταν απλά ένα γυμνάσιο, στο οποίο ο καθηγητής δεν θα τολμούσε ποτέ να σας βάλει κακό βαθμό επειδή θα πέρναγε την υπόλοιπη ζωή του στη Μακρόνησο;


3. Πώς καταφέρατε σε δύο (2) χρόνια και τελειώσατε τρεις (3) στρατιωτικές σχολές (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων); Γιατί δεν τις τελειώνατε σε τρία (3) χρόνια (στην κάθε μία η φοίτηση είναι τετραετής);


4. Όταν η χούντα σας κατάργησε οριστικά γιατί βιαστήκατε να δηλώσετε ότι θα σπουδάζατε στο Καίμπριτζ; Γιατί είσασταν επί τρία (3) χρόνια υποψήφιος και τελικά δεν καταφέρατε να γίνετε δεκτός; Πως το δικαιολογήσατε μετά; Ότι «δεν είχε το Καίμπριτζ το κατάλληλο κύρος»;


5. Θυμάστε που όταν είσαστε διάδοχος του Θρόνου στην Αθήνα μια κοπέλα ρωτήθηκε σε ένα λεωφορείο αν της αρέσετε και όταν εκείνη απάντησε «όχι δεν είναι του γούστου μου» συνελήφθη από αστυφύλακα με πολιτικά για περιύβριση αρχής και καταδικάστηκε με την εισήγηση του εισαγγελέα ότι «Σε όλες τις Ελληνίδες αρέσει ο διάδοχος Κωνσταντίνος»;


6. H γιαγιά μου μου έλεγε παλιά ότι καλά κάνατε και μάθατε καράτε επειδή με τον τρόπο αυτό θα μπορούσατε να αντιμετωπίζατε τους εχθρούς της πατρίδας μας. Στη δίκη της χούντας (1975) αποκαλύφθηκε την πρώτη μέρα του πραξικοπήματος σας επισκέφτηκαν στα ανάκτορά σας στο Τατόι ο Παπαδόπουλος, ο Πατακός και ο Μακαρέζος, και τους δεχτήκατε αόπλους στο γραφείο σας. Εσείς κρατάγατε ένα πιστόλι (τι το κάνατε, καθαρίζατε τα νύχια σας;) και πίσω από τους τρεις πραξικοπηματίες υπήρχαν δύο εμπιστότατοί σας χωροφύλακες που κρατούσαν αυτόματα «Sten». Γιατί δεν τους πυροβολήσατε; Φοβηθήκατε μήπως οι συγγενείς τους σας κάνουν αγωγή κατά του δημοσίου με βάση το άρθρο 105 του Εισαγωγικού Νόμου του Αστικού Κώδικα;


7. Ποιος ενέργησε σωστά, εσείς ή ο γαμπρός σας ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας που αντιμετώπισε με θάρρος την απόπειρα πραξικοπήματος του συνταγματάρχη Τεχέρο Μολίνας (1976) και τον εξανάγκασε να αυτοκτονήσει; Ποιός απολαμβάνει υστεροφημία τώρα; Αυτός η εσείς που βουτήξατε στη θάλασσα για να ρίξετε σαμπάνια σε μια ολυμπιονίκη μας (δεν σας εξήγησαν ο Αρναούτης και ο Χοϊδάς ότι δεν ρίχνουν σαμπάνια σε βρεμένους από τη θάλασσα ολυμπιονίκες, η μήπως εσείς δεν το ξέρατε επειδή δεν είχατε βραχει ως ολυμπιονίκης);

8. Θυμάμαι ότι όταν ταξίδευα με το πλοίο στην Κρήτη για το δημοψήφισμα του 1974, την ώρα που μιλούσατε στην τηλεόραση ότι «θέλετε να επιστρέψετε στην πατρίδα σας, για να επισκεφτείτε τους τάφους των προγόνων σας» ένας ασεβής Κρητικός πήγε πίσω από την τηλεόραση και κουνούσε τα χέρια του, σαν να ήσαν τα δικά σας χέρια. Έτσι το πλήθος των Κρητικών επιβατών της «Κρητικής Ατμομπλοϊας» δεν έδειξε την αρμόζουσα κατάνυξη. Γιατί δεν διαμαρτυρηθήκατε, ώστε να επαναληφθεί το δημοψήφισμα;

9. Όταν έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Βασιλευομένης Δημοκρατίας» στις 2 Οκτωβρίου 1974 στη γωνία Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους στην Αθήνα, γιατί ανεχτήκατε το πλήθος των ασεβών φοιτητών που φώναζε «λέσα για λέσα είσαι πριγκιπέσα, άνοιξε το παράθυρο να μπει γιαούρτι μέσα» και πέταγε αβγά και νεράντζια; Γιατί δεν ζητήσατε να διαλυθεί το πλήθος με τα μηχανοκίνητα του Μπιτούνη με τα δακρυγόνα («τις αύρες» όπως τις αποκαλούσατε τότε); Γιατί τα ανεχτήκατε όλα αυτά; Γιατί ένας άξιος αξιωματικός, ορκισμένος στη χούντα και στο θρόνο, ο Μπόλαρης, έκανε αυτή την ξεφτιλισμένη απόπειρα πραξικοπήματος με τις πιτζάμες;

10. Δεν ντραπήκατε τους προγόνους σας, τους Αψβούργους, τους Χοετζόλερν, και τόσους άλλους που δόξασαν το στερέωμα της βασιλευόμενης Ευρώπης, τον Μαξιμιλιανό του Μεξικού κλπ; Θα τολμούσαν ποτέ στον Φραγκίσκο Ιωσήφ της Αυστρίας να φωνάζουν «έ, έ, έρχεται – έρχεται γιαούρτι!»;



Λυπάμαι, αλλά αν με είχατε πλησιάσει και εμένα ευγενικά, ίσως να σας ρώταγα μόνο για τις σπουδές που έκαναν τα παιδιά σας (για να γεμίσει η συνέντευξη).

Ανώνυμος είπε...

Όσο ο Walt Disney είναι κατεψυγμένος, έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον; Θέλω να πω, τελικά είναι νεκρός ή ζωντανός;

Converse All Star pas cher είπε...

Θυμάστε που όταν είσαστε διάδοχος του Θρόνου στην Αθήνα μια κοπέλα ρωτήθηκε σε ένα λεωφορείο αν της αρέσετε και όταν εκείνη απάντησε «όχι δεν είναι του γούστου μου» συνελήφθη από αστυφύλακα με πολιτικά για περιύβριση αρχής και καταδικάστηκε με την εισήγηση του εισαγγελέα ότι «Σε όλες τις Ελληνίδες αρέσει ο διάδοχος Κωνσταντίνος»;