Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2007

Nemo me impune lacessit

Το ομολογώ,

Θέλω να κάψω το αμάξι του γείτονα

Παρατήρησα πως ένα στα εξι αμάξια στην περιοχή μου έχουν τη μία πόρτα τους τρακαρισμένη. Κάτι που μπορεί να σημαίνει είτε:

α) οτι οι έλληνες δε ξέρουμε να οδηγούμε

β) μας βάζουν στ΄αμάξια ελλατωματικές πόρτες

γ) οτι όλοι έχουμε αληταράδες γείτονες

Το α, εχει πολλές πιθανότητες να είναι σωστό. Ποτέ σε αγώνες ταχύτητας δεν άκουσα να κοντράρει τους κορυφαίους πιλότους κανένας έλληνας. Δηλαδή να πάρει pole position έλληνας οδηγός ούτε κατα λάθος. Πρώτη θέση ούτε δηλαδή σε φάση να τρακάρουν όλοι στην εκκίνηση και να μπεί μέσα έλληνας πιλοτάρχης να οδηγήσει για κανα γύρο τον αγώνα.

Οπως επίσης δεν άκουσα και ποτέ να παίζει κανένας έλληνας snooker σε επαγγελματικό επίπεδο. Δηλαδη σα να λεμε "πωπω φιλε ειδες το τέταρτο frame χτες O' sullivan - Τζαλουχίδη?" Δεν υπάρχει, απλά.
Ασχετο, αλλα ισχύει.

Οι αγώνες ταχύτητας βέβαια δεν έχουν να κάνουν με οδηγική συμπεριφορά και τρακαρισμένα αμάξια. Αρα το οτι οι έλληνες δε συμμετέχουν σε αγώνες ταχύτητας δε σημαίνει και οτι δε ξέρουν να οδηγούν, αντιθέτως οτι είναι αρκετά συνετοί για να αποφεύγουν τέτοιες ανταγωνιστικές αηδίες.

Επισης το β ήταν εξαρχής άκυρο, για να ενισχύσει το γ. Αν κάποιος πιστεύει το β, τότε είναι απο αυτούς τους τύπους που πιστεύουν πως ο Έλβις Πρισλει ζει, οι εικόνες απο το Απολλο στη Σελήνη είναι fake και είναι πιθανότατα μεγάλος φαν των Μίλι Βανίλι.







Γ. Επιτέλους. Ολοι έχουμε έναν αντιπαθητικό γείτονα. Που βάζει το μηχανάκι και πιάνει τη θέση ακριβώς δίπλα απ το γκαράζ του πιάνοντας έξτρα θέση κι εσύ δεν έχεις πού να παρκάρεις και τρελαίνεσαι.
Η που καλεί την τροχαία και σου βάζουν κλήση επειδή του έκλεισες κατα δυο εκατοστά το πάρκινγκ.
Η που έχει παρκάρει το δεύτερο του αμάξι εδω και δυο χρόνια ακριβώς έξω απο την πόρτα σου και δεν το κουνάει ποτέ. Που θολώνεις μόνο και μόνο που βγαίνει κάθε μερα και το πλένει και το χαιδευει. Και κάθε χρόνο παίρνει καινούργιο ενώ εσύ έχεις μείνει με το παλιό φίατ.

Με τα πολλά, πιστεύω οτι οι περισσότερες ζημιές στα αμάξια γίνονται απο τον ανταρτοπόλεμο μεταξύ γειτόνων. Δηλαδη του κλείνεις το πάρκινγκ, καλεί την τροχαία και σε γράφει. Μετά του κάνεις γρατζουνιά στο αμάξι, σου σκάει το λάστιχο. Του σπάς τον καθρέφτη, σου βουλώνει την εξάτμιση. Του καρφώνεις την πόρτα με μαχαίρι και του κάνεις τρύπα, σου βάζει μέσα όλη την πόρτα.

Έτσι εξηγείται. Όλοι έχουμε ένα γείτονα που μισούμε και μας μισεί και ξεσπάμε ο ένας στο αμάξι του άλλου.

Θελω να του κάψω το αμάξι, αλλα να γίνει με τρόπο που να μην καταλάβει οτι το έκανα εγώ. Όπως στο βαρέλι του Αμοντιλάδο, το θέμα είναι καί 1.να εκδικηθείς σωστά, 2.να καταλάβει ο εχθρός σου ποιός τον εκδικήθηκε αλλά και 3.να μη μπορεί να πάρει εκδίκηση με τη σειρά του.

Σκεφτόμουν πως μία λύση θα ήταν ένα βράδυ να καβαλήσομε μια μηχανή, να βάλουμε μια μαύρη ετικέτα στην πινακίδα, να φορέσουμε και κουκούλες και να ρίξουμε μια μολότοφ στο αμάξι του γείτονα. Δε θα ήξερε όμως με σαφήνεια ποιος τον χτύπησε, αλλά και αν υποψιαζόταν, θα μπορούσε να εκδικηθεί ίσως ανατινάζοντας όλη την πολυκατοικία μου.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν να του έκαιγα το αμάξι και μετά να έστηνα μικροκάμερες γύρω απο το σπίτι και να τον βιντεοσκοπούσα που θα έκανε την ελεεινή και κατάπτυστη πράξη φθοράς ξένης περιουσίας. Εκτός που θα μπορούσα να τον τρέχω στα δικαστήρια, θα έκανα μεγάλο θέμα στο Μπορώ της Στεφανίδου ή και στο άλλο της Δρούζας, στα οποία θα έπαιζαν σε ατελείωτα ριπλεί και σε αργή κίνηση τα βιντεάκια με τον ρόμπα γείτονα που μου σπάει το παρμπρίζ απο το αμάξι. Κάτι τέτοιο το απέριψα γιατί θα μπορούσε να μου γυρίσει μπούμερανγκ. Με έναν σωστό ίματζ μέικερ και σωστή επικοινωνιακή καθοδήγηση, ο γείτονας θα μπορούσε να επικαλεστεί καμιά ανάπηρη σύζυγο με ψυχολογικά προβλήματα και με κανα δυό καλά αστειάκια on air να βγει ήρωας της ιστορίας.

Οπότε συνειδητοποίησα πως η λύση ήταν μία. Τουλάχιστο αν εφόσον ήθελα να μη με εκδικηθεί ποτέ ξανα.
Δυστυχώς για το γείτονα, τον κάλεσα να πάμε για ένα «ΠΙΚ-ΝΙΚ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ». Και δέχτηκε.

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προσεχώς...





bonus video: This is what happens, when you fuck a stranger in the ass




21 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

τί σημαίνει ο τίτλος
(θα σχολιάζα αν διάβαζα μόνο αυτόν)

είσαι παράφρων
(θα σχολίαζα αν έκανα μια διαγώνια ανάγνωση)

γαμάτα τα βιντεάκια
(θα σχολίαζα αν δεν έβλεπα τίποτα)

Ο πιο συνετός σχολιασμός, που θα καθιστούσε βέβαιο ότι διάβασα προσεκτικά όλο το κείμενο, θα ήταν να γράψω κάτι σχετικά με το βαρέλι του αμοντιλάδο αλλά αυτό το μουνάκι ο Πόε δεν έχει σχολιάσει ποτέ στο μπλογκ μου.

Οποτε δεν σχολιάζω τίποτα και άντε γαμήσου.

Tanila είπε...

:-(
Σουπιά Φάητ.
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!
Έχω κι εγώ γείτονα που θέλω να του κάνω τέτοια άσεμνα πράγματα. Δε το έλεγες πριν φύγετε να το κανονίσουμε να πάμε μαζί κουαρτέτο πικ νικ; Και σεξτέτο, μη σου πω και παραπάνω. Έχω πάνω από έναν γείτονες που θέλω να τους χαρακώσω/ ανατινάξω/κόψω στη μέση με ηλεκτρικό πριόνι το αμάξι.

Fight Back είπε...

@lexluthor ηξερα οταν εβαλα τον τιτλο πως θα βρεθει καποιος φουκαρας αμορφωτος να ρωτησει τι σημαινει. ελαχε να εισαι εσυ.
σημαινει "κανεις δε θα με βλαψει ατιμωρητος". πολυ φαιτ μπακ φαση

@τανιλα ολοι εχουμε τετοιους γειτονες, αλλα αυτο το σεξτετο που προτεινεις μου ακουγεται πολυ προστυχο.
H ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ;

Fight Back είπε...

δεν εχω επιχειρηματα να το στηριξω.
γιατι οχι?

Downhill.... είπε...

Έχω κάτι καλές παγοκύστες αμα θές ... απο τον τρίτο κάνουν μεγάλη ζημιά!

Μετά θα πείς οτι τις πέταξε ο Τζαλουχίδης που έχει ψυχολογικά προβλήματα που δεν έγινε ποτέ Snooker Master.

εναλλακτικά αμόλα του σακιά γεμάτα γατόνια μέσα στο διαμέρισμα να του ξύσουν όλους του καναπέδες και να του "κατεβάσουν" τις κουρτίνες.

Προσοχή όμως γιατί το εναλλακτικό σχέδιο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα σε περίπτωση που θέλεις να επιφέρεις αντίποινα με την χρήση μολοτωφ αφού χωρίς κουρτίνες για προσάναμμα η ζημιά θα περιοριστεί σε ένα μικρό μέρος του σπιτιού....βέβαια τα πυρακτωμένα γατόνια που θα τρέχουν αλλαλαζοντας δεξιά και αριστερά ισως να εκπληρώσουν τον σκοπό σου.

Κολοκύθι είπε...

Όσοι έχετε πρόβλημα με τους γείτονες προφανώς είστε παράξενοι άνθρωποι.

Το προφανώς ήτο περιτο.*

*περιτό με 2 τ
τ

satya είπε...

Του κώλου.

lazinio είπε...

αν του φας τη γκόμενα είναι too much?

lazinio είπε...

bonus σχόλιο

το αμάξι έχει αθηναικές πινακίδες;

Fight Back είπε...

downhill spare the gatonia for the marriage

κολοκυθι προφανως εισαι ενας περιεργος γειτονας καποιου που σε μισει

satya τι εκλεπτυσμενο χιουμορ, τι λεπτοτις

lazinio θα τον στειλω στην τσιμισκη με αθηναικες πινακιδες την ιδια ωρα που θα κυκλωνω τη γκομενα λολοτα

Tanila είπε...

Lazinio, πρώτον εγώ είμαι γκόμενα, δε μπορώ να του φάω την γκόμενα.
Επίπλέον, άμα ο άλλος είναι εβδομηντάρης παντρεμένος τι σκατά γκόμενα να έχει;

lazinio είπε...

tanilla η καλύτερα γκόμενα είναι η εβδομηντάρα. που δεν έχει δόντια. κάνει τις καλύτερες φίφες (sic)

natasha hassiotis είπε...

Εγώ έχω καλούς γείτονες -γαμώ το. Κι έπειτα δεν οδηγώ ούτε και έχω αυτοκίνητο καρντιά μου.
Όμως χαχα βλέπω κάτι λεβεντομαλάκες να παρκάρουν κάθετα στο πεζοδρόμιο (!) τη μηχανή τους και να πρέπει να βγεις στο δρόμο για να περάσεις. Σκέφτομαι να κολλάω τσίχλες στο κάθισμα. Επίσης να ζμπρώξω το κωλοπαπί, να χαρακώσω τη σέλα και άλλα τινά.

mc είπε...

Κατι μου λέει πως χτες είδες ταραντίνο.
Θέλω επίσης να δω τι θα σου βγάλει το extreme tracking μετά από αυτό το ποστ.

Sousou Delatroba είπε...

Αγαπητέ κύριε Ναούμ,

Μπορείτε να συγγράψετε αναλυτικό οδηγό εξόντωσης γειτόνων. Θα γίνει μπέστ σέλλερ. Θα ανεβάσει λίγο τα ποσοστά εγκληματικότητας αλλά, δε βαριέστε, μπορεί να δώσει ιδέες.

Πιχί: Αν ο γείτονάς σας περπατάει με τα τσόκαρα μέσα στη νύχτα αρχίστε να του βαράτε αναπάντητες με απόκρυψη στις 5 τα ξημερώματα.
Αν ο γείτονάς σας έχει βάλει τέρμα Βανδή μέρα μεσημέρι, κάντε αντίπραξη βασανίζοντάς τον με τους Ουγγαρέζικους χορούς του Μπράμς.
Αν ο γείτονάς σας πλύνει το μπαλκόνι και σας ρίξει νερά στο φρεσκοπλυμένο δικό σας, πάρτε ένα περιστέρι, μαδήστε το και ρίχτε ένα μίγμα με τα πούπουλα και κόλλα στο αυτοκίνητό του.

Βασικός κανόνας για να μην υπάρξει αντεκδίκηση: α. δεν εκδηλώνετε ποτέ τα παράπονά σας στον γείτονα και β. φοράτε γάντια.

Η συνέχεια δική σας,
Σουσού

mithrandir είπε...

You see what happens when you find astranger in the Alps???
Looooool

Lex_Luthor06 είπε...

αμόρφωτος ε;

τσιμπα τωρα μια μύνηση για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας από τον blogger που λάνσαρε πρώτος το τσιτάτο,

http://www.blogger.com/profile/03329974224007758513

Fight Back είπε...

highvoltage press θεωρω μεγαλη αδικια να μην εχεις ενοχλητικο γειτονα. κατι τετοια ειναι το πιπερι της ζωης στην πολη. επιδοκιμαζω το σκισιμο σελας καθετα παρκαρισμενων μηχανων

αμποτ το τρακερ εχει τρελαθει με κατελη

Fight Back είπε...

αγαπητη μανδαμ σουσου

με τιμαει το γεγονος πως θεωρειτε πως θα εκαμα μπεστ σελλερ γραφοντας εναν τετοιο οδηγο, δειχνει πως εκτιματε το ταλεντο μου. αν παλι δεν το εκτιματε ή πιστευευτε πως καν δεν υπαρχει δειχνει πως βρισκετε ενδιαφερουσα τη θεματολογια μου.

το κολπο με το περιστερι το προσπαθησα μα ειναι αδυνατο, βλεπετε τελευταια οι γειτονες εχουν κρεμασει cd στα μπαλκονια τους τα οποια περιστρεφομενα με τον ανεμο δημιουργουν αντανακλαση που διωχνει τα πουλια.

θα δοκιμασω συντομα και τον μπραμς φορωντας οπωσδηποτε γαντια

ευχαριστω
φβ

Fight Back είπε...

@μιθρα, απιθανα λογοκριμενο

@lex luthor χα ευτυχως που δεν εκανες λινκ και δε θα μας ανακαλυψει.