Τετάρτη, Απριλίου 11, 2007

Πάσχα στην Ταϋλάνδη

Την επόμενη φορά που θα μου πούνε «έλα ρε φίλε, πάλι Πάσχα στο χωριό θα κάνεις – πάμε φέτος κάπου διαφορετικά, έλα, για 4 μόνο μέρες» θα αρνηθώ ευγενικά. Έλα όμως που μαζευτήκαμε παρεάκι 8 φίλων και ήταν δύσκολο αυτή τη φορά να πω όχι.

Σε γενικές γραμμές δεν αξίζει να πας στην Ταϋλάνδη για τόσες λίγες ημέρες. Πρώτα πρώτα θες 1516 ώρες να φτάσεις κι άλλες τόσες να γυρίσεις. Περνάς τον περισσότερο χρόνο σε πτήσεις και αεροδρόμια. Επίσης ξεγράφεις εντελώς κάθε παραδοσιακό κομμάτι της ελληνικής γιορτής όπως κόκκινα αυγά, αρνιά στη σούβλα, μαγειρίτσες, πυροτεχνήματα, κομμένα χέρια από αποτυχημένα βαρελότα και κίνηση στην εθνική οδό στο ύψος της Κινέττας.

Φτάνοντας στη Μπανγκόκ αποχωρίστηκα για λίγο την παρέα μου για να κάνω μερικά ψώνια στο αεροδρόμιο. Είχαμε ακριβώς 23 λεπτά μέχρι να μας παραλάβει ο ξεναγός, οπότε προλάβαινα μια βόλτα στα duty free. Όταν έχοντας μαζέψει στο καλαθάκι μου μερικά κοσμήματα, ρολόγια και κολώνιες έφτασα στο ταμείο, διαπίστωσα πως μου είχαν πάρει το πορτοφόλι και το κινητό μου. Όχι μόνο δε μπορούσα να πληρώσω τα πράγματα, όχι απλά δε μπορούσα να επικοινωνήσω με την παρέα μου, αλλά και είχα και ταυλανδέζους αστυνομικούς μαζεμένους γύρω μου να μου μιλάνε και να μην καταλαβαίνω Χριστό. Έτρεξα να βρω την παρέα μου αλλά είχαν φύγει. Ευτυχώς ήξερα το ξενοδοχείο που θα μέναμε, οπότε πήρα ένα ταξί και πήγα εκεί με την ελπίδα πως οι φίλοι μου θα μου πληρώναν την κούρσα όταν φτάναμε. Ευτυχώς είχα ακόμα το διαβατήριο μου.

Οι δρόμοι είχαν αρκετή κίνηση αλλά ήταν πολύ εντυπωσιακό το θέαμα της μεγαλούπολης. Πανύψηλα κτίρια με όμορφο φωτισμό, επιβλητικές τεράστιες λεωφόροι και χρώματα της πόλης πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει στην Ευρώπη. Είχαμε κολλήσει στην κίνηση για πολλή ώρα και ο λόγος ήταν ένα τρακάρισμα που είχε γίνει πιο μπροστά. Όταν προχωρήσαμε και πλευρίσαμε τα χτυπημένα αυτοκίνητα, το θέαμα που αντικρύσαμε ήταν αποτρόπαιο. Ο οδηγός και η συνοδηγός του πίσω αυτοκινήτου είχαν πεταχτεί μέσα από το παρμπρίζ και είχαν βγει πάνω στο καπώ με τα κορμιά τους κομματιασμένα και με γυαλιά καρφωμένα στα γεμάτα αίμα πρόσωπα τους. Στο μεταξύ η ζέστη ήταν αφόρητη που είχα ανοίξει το παράθυρο του ταξί κι έτσι η οσμή του θανάτου έφτανε έντονη και με γέμισε τρόμο και απογοήτευση.
Ο ταξιτζής βρήκε ελεύθερο δρόμο και γκάζωσε, κατέβασε τα παράθυρα και έβαλε μουσική. «Πάρε με, ταξίδεψε με, φίλησε με, μέθυσέ με, σ’αγαπώ» ακουγόταν από τα ηχεία κι εγώ σιγοτραγουδούσα κι ένιωθα σα το Γρηγόρη στο είσαι το ταίρι μου.
-Έλληνας είσαι πατριώτη?, μου είπε ο ταξιτζής
-Επιτέλους να μιλήσουμε λίγο στη γλώσσα μας, του είπα και ξεκινήσαμε κουβεντούλα για τις ευθύνες Τζίγκερ για την αποτυχημένη χρονιά του Πάο. Πράσινη κι η Ταϋλάνδη.
Φυσικά δε βρήκα τους φίλους μου στο ξενοδοχείο, αλλά ο πατριώτης δε μου χρέωσε την κούρσα. Πήρα το κλειδί για το δωμάτιο στον όροφο 42 και περιμένοντας το ασανσέρ έγινα μάρτυρας ενός απίστευτου φονικού. Ένας χρηματιστής που είχε χάσει όλα του τα λεφτά στο καζίνο, κατέβηκε γυμνός από τις σκάλες και με ένα μαχαίρι τύπου Ράμπο, αυτό με τις τρύπες, έσφαξε μία καμαριέρα κι ένα γκρουμ που έσπευσε να βοηθήσει πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Η ρεσεψιόν είχε γεμίσει αίματα κι ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου είχε σταθεί πάνω στην άμορφη μάζα από κρέας, κόκκαλα και αίμα και με ήρεμη φωνή έλεγε
“Please move along, there’s nothing to see here”

Ανέβηκα στο δωμάτιο μου και περίμενα να έρθουν κι οι άλλοι. Στην τηλεόραση τύποι με χρωματιστά μαλλιά παρουσίαζαν σόου –υπερπαραγωγές. Στο κανάλι του ξενοδοχείου είδα ότι το βράδυ είχε ένα σεμινάριο με τον τίτλο “The Valenzetti Equation”
Διάολε, είπα, αυτό το σεμινάριο θα είναι πολύ ενδιαφέρον

-------------------------------

Τι θα μου αποκαλύψει το σεμινάριο?
Πόσα αποτρόπαια εγκλήματα θα γίνουν ακόμα μπροστά στα μάτια μου?
Οι φίλοι μου γιατί εξαφανίστηκαν?
Ποιο ρητό του Όσκαρ Ουάιλντ θα μου φωνάξει η Ταϋλανδέζα πόρνη πάνω στον οργασμό της και πως αυτό θα φανεί σημαδιακό?

Η συνέχεια στο επόμενο μέρος..

43 σχόλια:

Aggelos Spyrou είπε...

Τι πέρασες και συ...

Τουλάχιστον ο Yo!Reekas είχε παρκάρει στον Μαλιακό...

Παρατήρηση: Οι ταϋλανδέζες πόρνες προσποιούνται.

mc είπε...

Ποιός το λέει το τραγούδι;

Κολοκύθι είπε...

4-15-16-23-42
Yεραστικό έτσι?
(μισώ τα κείμενα με τις συνέχειες)

Downhill.... είπε...

XAXA ti keimeno einai ayto? Συλλεκτικό πόστ!

Ένα επετειακο λεύκωμα όλων των Fight back Πετυχημένων Ατακών (ποτέ δεν πρόσεχα σε εκείνα τα μαθήματα γραμματικής στο Δημοτικό)

Νομίζω πάντως οτι η ιστοριά σου είναι κλασεις συγκλονιστικότερη απο το Lost σε πλοκή και ένταση! Τόσο, που ήμουνα έτοιμος να πατήσω execute ενώ σε κάθε ερώτηση της προϊσταμένης απαντούσα "What's up Brotha'?"

επίσης άκουσα οτι στην Ταϋλάνδη πουλάνε γυναίκες σε κάλη τιμή...καλύτερη απο τις άλλες της Βουδαπέστης. Οπότε, σε παρκαλώ, αν μπορείς στέιλε μου μία στην παρακάτω δ/νση.

Πλατεία μπουρναζίου 9
Περιστέρι
Τ.Κ 4815162342
Dharma initiative co.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Kwlogria είπε...

Έχω πρόβλημα μαζί σου. Κάθε φορά που ξεκινάω να διαβάζω ένα ποστ σου, νομίζω ότι είναι αλήθεια με αποτέλεσμα στη μέση να έχω φρικάρει!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ναι είμαι ηλίθια, δεν το συζητώ, και συ είσαι γαμώ!! Έχω πάρει πατατάκια, γαριδάκια, ποπ κορν, σάμαλι, μαλλί της γριάς, μπύρες, ΕΨΑ και περιμένω τη συνέχεια! Μπερπ!

Gogo είπε...

ti diaolo paizei me ta bold noumera, kai eimai kai poli kommatia twra gia sfixtw na skeftw...
Eidomen...
Profilaxtiko e!

Fight Back είπε...

αγγελε σπύρου αυτό με τις ταυλανδέζες πόρνες που προσποιούνται το κατάλαβα πολύ αργά αφού είχα φάει 3-4 εύκολα λει-απ και είχα μείνει ήδη τόσο πισω στο σκορ που ήταν δύσκολο να το ανατρέψω.

αμποτ δεν καταλαβαινω τι λες. α μαλλον λες για το τραγουδι στο ταξι? το λεει ο σφακιανακης, μα καλα δε βλεπεις σιριαλς?

κολοκυθι περιπου το πετυχες - προκειται για τους αριθμους του λοστ. δηλαδη καθολου δεν το πετυχες. επισης προβλεπω τωρα να μπαινεις και να λες οτι μισεις και το λοστ.

νταουνχιλ θα δω τι στοκ εχει μεινει απο ταυλανδεζες γιατι φευγουν πολυ γρηγορα οι ατιμες. 0-100 σε 4 δευτερα.
επειδη βολευει αυριο μπουρναζι να περασω να στην αφησω? το κουδουνι λεει μπεν ετσι?

κωλογρια ανταλασσω τα γαριδακια και το σαμαλι με κοκ - πιροσκι

gogo για την ώρα δεν παιζει κατι, απλα μια αναφορά στα νούμερα του lost

Ανώνυμος είπε...

Downhill..,
νομίζω ότι έχεις ξαναδώσει τη δ/νση σου σε τούτο δω το μπλογκ και ήταν διαφορετική, αλλά πάλι στο Περιστέρι, οπότε είσαι σίγουρα πατριώτης! (δικός μου, όχι του ταξιτζη)

Fight Back,

"I'm so tired of waiting for you"
Ελπίζω το 2ο κομμάτι να είναι πιο εξωπραγματικό και προπαντός να μην έχει 3ο κομμάτι..

kabamaru είπε...

panagia mou re fight apo opou pernas ginetai foniko!!! Gia na doume ti tha ginei stin sunexeia!!!!

Downhill.... είπε...

Βασικά Mathilde έχω τόσους πολλούς φίλους (τρομερό ψέμμα) που δεν χρειάζεται να ψάχνω για ενοίκιο αφού εξασφαλίζω συνεχή φιλοξενία, εξ ου και οι πολλαπλές δ/νσεις...

Επίσης δεν μπορώ να αποκαλύψω την Δ/νσή μου γιατί είμαι VIP και αποφεύγω τα φώτα της δημοσιότητας.

Τέλος δεν αποκαλύπτω την αληθινή δ/νσή μου γιατί ο fightback έχει μία τρομακτική έφεση προς την νοοτροπία "KILL EM ALL" (όχι τον δίσκο των Μετάλικα) οπότε καταλαβαίνεις οτι συναναστροφές με τέτοια άτομα είναι επικίνδυνες. (Αυτό να το έχεις και εσύ στο μυαλό σου που είσαι μικρό και ανυπεράσπιστο κορίτσι... :)) )

Τέλος για να πώ και μία αλήθεια ανάμεσα στα τόσα ψέμματα, έχω κάνει τόσες μετακομίσεις που μπορώ να "δηλώνω" όσες (αληθινές) δ/νσεις θέλω για τα επόμενα 4815162342 ποστ του fightback.

Ωστόσο, κυρία gadget, είναι αλήθεια...(Σκύβω το κεφάλι υποταγμένος) Παραδέχομαι οτι ΝΑΙ! ΜΕΝΩ στο PIDGET!

φρουυυυυυυ (ήχος κουρούνας)

Ανώνυμος είπε...

Παλιοψέυτη Φάητ!
Δεν εξαφανιστήκαμε εμείς! Εσύ μας παράτησες για τις Ταϋλανδέζες χορεύτριες!

Έχουμε μάρτυρα τον downhill!

Ανώνυμος είπε...

η αλήθεια είναι οτι δεν έχεις φίλους...
it's all in your head boy...all in your head!

Ανώνυμος είπε...

Ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος:


(μιλώντας ψιθυριστά...)
βλέπουμε αγαπητοί τηλεθεατές σε αυτήν εδώ την γωνία του Δρομοκαϊτειου Ιδρύματος καθημερινά, το φαινόμενο Fight Back να αποτυπώνει στις ηλεκτρονικές σελίδες τον άρρωστο ψυχισμό του!

-Το Ίδρυμα αναγκάστηκε να του αγοράσει λάπτοπ καθώς κρίθηκε πως η παραχώρηση χαρτιού και μολυβιού θα ήταν θανάσιμη παράβλεψη! Μάλιστα φημολογείται πως το τελευταίο του θύμα ακρωτηριάστηκε με κόλλες χαρτιού Α4 αφού πρίν είχε καρφωθεί στο μάτι με μολύβι fiber castell No.4815162342!

-Να σεεε...διακόψω λίγο εκεί Πάνο? Πώς είναι δυνατόν να ακρωτηριάσεις κάποιον με χαρτί Α4?

-Απίστευτο πραγματικά Τερενς αλλά ομολογώ πως και εγώ έχω κοπεί στο χέρι πάμπολες φορές καθώς γυρίζω απροσεκτα τις σελίδες κάποιου βιβλίου!

Ας πάμε όμως πιό κοντά να δούμε τί θα μας πεί...(η κάμερα προχωράει προς τον Φάητ ο οποίος στραβοκοιτάει σαν ντόμπερμαν απο την κόλαση εμφανώς ενοχλημένος απο τα φώτα και την παρουσία ανθρώπων)

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
SMASH!
KABLAM!!!
POW!!
AAAAARGH!!!
HHHHSSSSHHHHHFFFWWWWWWAAAAAAA!!!!!

Η κάμερα έχει πέσει κάτω και το μόνο που φαίνεται είναι πόδια, αίμα που στάζει και φώτα που τρεμοπαίζουν ενώ ανατριχιαστικοί θόρυβοι ακούγονται...Μετά απο λίγο ο ήχος σταματάει και ακούγονται ήρεμα, σταθερά βήματα...το σύρσιμο μιας καρέκλας...ήχοι απο κάποιο πληκτρολόγιο...


...ο φαητ βρήκε την επόμενη ιστορία του...

(γδούπος LOST)

Downhill.... είπε...

βασικά θελω να πώ πως όλα τα παραπάνω γράφονται χωρίς πλήρη επίγνωση του τί θα επακολουθήσει και απεγνωσμένα ζητάω το έλεος του φάητ...

ειθε για μία μέρα το όνομα σου να μέινει μισό (xωρίς το back!!) ωωω τρισμέγιστε blogger!

Misirlou Oubliez είπε...

Κανε μια ειδικη κατηγορια με τα ταξιδια σου, γιατι χτες ηθελα πληροφοριες για εκδρομη Αγιου Πνευματος γυρο Ταηπούρ-Καρακας-Νησια του Θωμα (διπλα στα νησια του Πασχα) και αναγκαστηκα να διαβασω ολο το blog σου απο την αρχη.

(R.I.P. Αρκαδιε Βαζεχα)

Downhill.... είπε...

χαχαα!! ΤΡΕΛΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! ΘΟΛΩΝΩ ΛΕΜΕ!!

Πρίν απο λίγο έκανα comment στον civil οτι μου την δίνει ο david santos (ο πασίγνωστος spammer που με συναγωνίζεται τόσο καιρό) και μόλις είδα οτι τον σπονοσράρεις??!?!?!?!?!!!!???!!! OHHHH! THE WOUUUND!! REVEEEENGE!!!

FB ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ MORISSON ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΥΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ...

THIS IS THE END, MY SANTOS FRIEND, THE END...
ΚΙLL SANTOS, KILL, KILL, KIIILL!!! (APOCALYPSE NOW!)

Downhill.... είπε...

SANTOS...I WANT TO KILL YOU!
DAVID, I W-A-N-T TO.... EEEEAAAAAEEEAAAAAAAAAAAAEEEOOOO!!!

TELIKA TO APOCALYPSE NOW MPORW NA TO DW 150 FORES ASTAATHTA KAI NA MHN TO BARE8W!!!

PARANOID!

Κολοκύθι είπε...

astonishing!!!!!!!!!!

Downhill.... είπε...

plaka plaka, syntagma syntagma se ayto to post soy ekana tromero sefte sta comments.
giati etsi? se ekdikoyntai gia thn 4h aprilh h tous skotwses olous?

Ανώνυμος είπε...

downhill....
Ε, ήμουνα σίγουρη.. Νομίζω ότι σε είδα μία φορά έξω από τον "Φοίβο" να παζαρεύεις κάτι γυαλιά (Pay Ban) από τον Πακιστανό που είναι πάντα στάνταρ απ'έξω..

Downhill.... είπε...

όχι λάθος είδες...ο Πακιστανός ήμουνα!

Fight Back είπε...

ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ
downhill και mathilde,
GET A ROOM!! στο μπουρναζι ή οπουδηποτε αλλου, γιατι τη σεξουαλικη ενταση εδω μεσα την κοβεις με μαχαιρι.

νταουνχιλ αγορι μου το πρωι γελασα με τα 4 κομμεντς αλλα δεν περιμενεις και απαντηση ετσι?

καμπαμαρου τι με κυνηγαει και γινονται παντου φονικα ? μην ειναι οι αριθμοι?

μισιρλου εγινε. αλλωστε εκει που εχω ταξιδεψει με το μπλογκ, δεν το δατε ποτε σας ρε μαλαααακες στο πιο τρελο σας ονειιιροοοοοοοο

ONOMATODOSIA είπε...

στην αρχη πηγα να σε πιστεψω...

Ανώνυμος είπε...

downhill....,
Α, πες έτσι! Με θύμάσαι που σου πήρα μία πρόσοψη (3330) προχθές και μου την άφησες 3 από 5€?

Fight back,
Σε γράφω

Downhill.... είπε...

Ως γνήσιος SPAMMER απαντάω στα σχόλια σου...

@Fightback - Ο Σωστός ο spammer δεν περιμένει απάντηση, ούτε κάν επίσκεψη στο μπλόγκ του..εγώ δεν είμαι σαν αυτόν τοοον...Σάντος...

Και μόνο που είπες οτι γέλασες μου δίνεις κουράγιο να στα κάνω πουτάνα και στο επόμενο πόστ!

@Trello Mwro Mathilde - μωράκι μου απο εδώ και πέρα θα μιλάμε στο msn γιατί εδω πέρα μας ενοχλούν...

@Fight Back - Ποιά σεξουαλική ένταση εννοείς ρε φάητ? Δεν καταλαβαίνω??

@Mathilde - Ντεν τυμάμαι καλά γιατί στο Πακιστάν έφαγκα μία σφαίρα στο κεφάλι...Μπορώ θυμάμαι μόνο 1 λεπτό και μετά η μνήμη μου...τί έλεγα??

Ανώνυμος είπε...

ท่องเที่ยว ทั่วไทย เกาะช้าง เกาะเสม็ด เกาะกูด ภูกระดึง ระยอง หัวหิน พัทยา เชียงใหม่ และ สถานที่ท่องเที่ยว ต่างๆ.

Metafrash: Που είσαι τρελλό Greek lovah?? Έρθει Thailand immidiately αλλιως πώ downhill κάνει όλα Thailandeza Πουτάνα εδω μέσα...

Downhill.... είπε...

all mistakes are deliberate...

(kai kala)


Βασικά τώρα που το καλοκοιτάω, το παραπάνω θα μπορούσε να σταθεί και αυτόνομα σάν γνωμικό, Oscar Wilde φάση κιετς!!


.....NOOOOT!!

Ανώνυμος είπε...

Ω ΟΥΡΑΝΟΙ!! Πώς και δεν το σκέφτηκα να το πώ ΠΡΩΤΟΣ!!?

Fight Back είπε...

onomatodosia και σκεψου, δεν εισαι και κανας καινουργιος εδω μεσα, παλιος θαμωνας

mathilde κοριτσι μου με το παλαιολιθικο 3330 εχεις μεινει ακομα? κι αγοραζεις και θηκες απο πακιστανους? τωρα με τον Ντχιλ που το φυσαει το παραδακι θα σου παρει καινουργιο ;)

ταιλανδεζα πουτανα δεν ειναι δυνατον να εισαι εσυ αφου ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ χοχο
ακυρακι τρελο

YO!Reeka's είπε...

αμάν τι βλάκας που είμαι, μέχρι το τέλος της πρώτης παραγράφου νόμιζα ότι έλεγες αλήθεια :Ρ :Ρ

pietà είπε...

Διόρθωση:
Ποιο ρητό του Όσκαρ Ουάιλντ θα μου φωνάξει η ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ Ταϋλανδέζα πόρνη πάνω στον οργασμό της (στον ποιόν της;) και πως αυτό θα φανεί σημαδιακό?
Έχει κάτι τρύπες το στόρυ, αλλά θα περιμένω να διαβάσω την συνέχεια πριν βγάλω άποψη...

numb είπε...

Eίδες και τη Γωγώ στην Ταϋλάνδη; Μου είχε πει ότι θα πήγαινε το Πάσχα στην Μπανγκόκ.
"Thanks for you work and have a nice weekend"

Ανώνυμος είπε...

downhill...
Εμείς τα είπαμε στο msn babe, δε σου ξαναμιλάω εδώ μέσα.

fight back,
Είναι το μόνο μοντέλο που μου ήρθε στο μυαλό και μπορεί να αλλάξει πρόσοψη..

Alexandra είπε...

πάθη στην ταϋλάνδη καλέ μου φάιτ...

Tsoula είπε...

Το απόλαυσα πάντως πολύ....Που είναι το parτ 2? Άντεεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

re papara,pali sbistike to comment mou kai einai h 4i h 8i fora pou sumbainei auto!!!Nomizw itan to comment no23...Anyway,to problima einai oti den thumamai an sxoliaza to keimeno sou h kapoio apo ta 15-16 comments tou downhill [imarton,get a room (oxi oti den exeis)]Pantws,stin sugkekrimeno keimeno bgainoun alithina ta logia tou sofou Kabamaru (perimenw me agwnia tin sunexeia) Episis,to reply me tis prospoiiseis kai ta ley up ta ESPASE...Episis,43! [den kollage pouthena (pou na eblepa kai lost(ektos apo to ksemparko epeisodio me ton thalamo elegxou(xoxo,de se xalase Misi(HMARTON ME TIS PARENTHESEIS!!))))]

Misirlou Oubliez είπε...

[ { (kalore symptom) } ]

Mathilde είπε...

Misirlou, δεν είναι έτσι.. Πρώτα πάει το { μεεά το [ και μετά το (.

(Φυτουκλάκι, το ξέρω)

Ανώνυμος είπε...

Hello fightback
this is great work
portuguese whores better
but more expensive
tank you

Katerina είπε...

Άπαπααα γαμώτο, όλα σε σένα;; Άτυχος, φίλε μου.

Ανώνυμος είπε...

Να πας στο κλαμπ Summer dream και να πεις ότι έρχεσαι από εμένα. Θα σε κεράσουν ντραμπούι.

DrStein είπε...

“The Valenzetti Equation”

Και ποιοι είναι αυτοί που κάνουν σεμινάρια για τέτοια θέματα χωρίς την τελική έγκρισή μου;

Fight Back είπε...

yo!reeka την πατησες σαν πρωταρης. αδικαιολογητος.

pieta ο oscar wilde ειναι βασικο προαπαιτουμενο στην ταυλάνδη για να ασκησεις το αρχαιοτερο επαγγελμα.

numb santos δεν το ειδα το γωγουλινι. τοσο κοντα και να μη μου πει τιποτα? ντροπη - δε της ξαναμιλαω

mathilde thanks for your work, have a good week

alexandra τα παθη του φαιτ, ενα εργο με πολλες συνεχειες. ε οχι και τοσες πολλες

tsoula ιδου το πτ2

symptom μηπως μετα τα κομεντς να δοκιμαζες να πατας και publish? ενταξει το επεισοδιο με το δωματιο ελεγχου οπου πεθαινει ο λοκ και ο σωγιερ ειναι τρελο σποιλερ για ολους και αρκει μονο αυτο το επεισοδιο.

helix santos thailand prostitute good literature and fluent english.
thanks for your work!

katerina ποια μοιρα με κυνηγα και τα παθαινω ολα αυτα?

αργυρενια πηγα και με πεταξαν με τις κλωτσιες εξω και μου ειπαν "πες σ'αυτη την παλιοβρωμα να μην ξαναπατησει το ποδι της εδω". ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!

drstein νομιζω ειχαν χρησιμοποιησει πλαστα πιστοποιητικα Drstein approved seminar.