Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2007

Παιχνίδια με απρόβλεπτο φινάλε

Με την πίκρα του πρώην, με την ηρεμία του παντοτινού αγαπημένου, με τη νοσταλγία της συντροφικότητας, με την αδημονία του τηλεθεατή και με την εξοργιστική κινητικότητα συναισθημάτων που έχει ένας παράλυτος άνθρωπος, ο Νάσος επρόκειτο να παρακολουθήσει τη Σαμάνθα να παίζει το παιχνίδι της εκδίκησης σε εθνικό δίκτυο. Την προειδοποίησε και την παρακάλεσε να μην το κάνει, άλλωστε πίστευε ότι θα ‘πρεπε να έχει κι αυτός λόγο σε όσα συμβούν, αφού γιαυτόν γίνονταν όλα σε τελική ανάλυση. Η μήπως όχι? Αναρωτιόταν πόσο καλά γνώριζε τη Σαμάνθα. Πόσο ήξερε η ίδια η Σαμάνθα τί έκανε πλέον, χαμένη στην εναλλαγή των δύο εαυτών της.

-Βοήθεια Χρήστο
-Να βοηθήσουμε την παίχτρια μας

Οι κάμεραμεν από τη στιγμή που η ψηλοτάκουνη γόβα της Σαμάνθας κόλλησε στο σκαλοπάτι και εκείνη έσκυψε να τη ξαναφορέσει, με κινήσεις γεμάτες νάζι και υπόνοια ερωτικής υπόσχεσης, δε σταμάτησαν να κάνουν τα καλύτερα τους πλάνα πάνω της. Τα ανδρικά μάτια που κρατούσαν σφιχτά τις βαριές κάμερες σα να γδύναν νοητά την επιβλητική ξανθιά παίκτρια με το κολλητό μαύρο φόρεμα και τα tribal και dio tattoo και οι εκατομμύρια θεατές, ανεξαρτήτως φύλου που καθηλωμένοι στις πολυθρόνες τους παρακολουθούσαν το prime time show είχαν αναγάγει απο τα πρώτα κιόλας λεπτά τη Σαμάνθα σε νούμερο ένα σεξουαλική τους φαντασίωση.

Κι αυτή ήξερε να χειριστεί τέτοιες καταστάσεις, τα βλέμματα των άλλων ήταν άλλωστε πάντα πάνω της και είχε μάθει όλους τους τρόπους να τα κρατάει εκεί όσο ήθελε. Γεμάτη αντιφάσεις, αντιδρούσε ασυνήθιστα στο ευτυχές ή ατυχές αποτέλεσμα κάθε επιλογής κουτιού. Ήξερε να επιτίθεται με παράξενες και αιφνίδιες υποχωρήσεις. Τη μια στιγμή γινόταν υπερβολικά διαχυτική, στην επόμενη επιτυχία απλώς χαμογελούσε σκεπτική και στα μεγάλα ποσά που φεύγαν απ τη συνέχεια πότε μαράζωνε και πότε το αντιμετώπιζε ψυχρά. Κι έτσι η πανέμορφη παίκτρια αποτελούσε ένα αίνιγμα. Έβρεχε τα χείλη με τη γλώσσα της και αμέσως τα δάγκωνε κοιτάζοντας τον παρουσιαστή στα μάτια, τόσο που τον έκανε να φέρεται αδέξια και να χάνει τα λόγια του. Όταν ήθελε έπιανε και έπαιζε το σταυρουδάκι στο λαιμό της καθοδηγώντας όλα τα βλέμματα στο στήθος της. Και μετά πάλι στεκόταν ακίνητη και ανέκφραστη κάνοντας σε να στοιχηματίζεις τί μπορεί να σκέφτεται.

Δεν είχε μετανιώσει για τα λάθη του. Αυτή η λάθος ζωή που ακολούθησε τον έφερε κοντά της και ζήσανε ευτυχισμένα για πολύ καιρό. Και αναπόφευκτα τα ίδια λάθη τον άφησαν παράλυτο και μακριά απο κείνη. Σε αυτό το κρεβάτι της κλινικής υπέγραψε το διαζύγιο τους και απο αυτό θα παρακολουθούσε το τέλος ενός δράματος που δε θα γινόταν να έχει καλύτερη κατάληξη.

Ζούσαν το ερωτικό πάθος στα όρια όταν της πρότεινε να προσκαλέσουν κι άλλους στα αιματηρά τους παιχνίδια. Αυτή δέχτηκε για χάρη του αλλά έθεσε τους όρους. Θα καλούσαν μια γυναίκα και θα έπαιζε αυτός μαζί της ενώ αυτή θα έβλεπε. Θα έκανε έρωτα με την ξένη και θα τη βασάνιζε και η Σαμάνθα πίσω απο ένα καθρέφτη θα παρακολουθούσε. Και την άλλη φορά θα ήταν άντρας και οι ρόλοι θα άλλαζαν. Μόνο που ήταν γραφτό να παιχτεί μόνο μία φορά.

Η δήθεν οικογένεια της Σαμάνθας τα πήγαινε περίφημα, της δίναν όλες τις τυπικές παροτρύνσεις να συνεχίσει κι αυτή διάλεγε τα κουτιά με τη σωστή σειρά και όλα πηγαίναν ρολόι. Λίγα κουτιά ακόμα και η Σαμάνθα θα γινόταν η συζήτηση των ημερών, το πρόσωπο και το όνομα της θα γέμιζε τα εξώφυλλα, όχι όμως των lifestyle περιοδικών όπως είχαν συνεννοηθεί με τους μάνατζερς του σταθμού, αλλά των εφημερίδων. Η λατρεία της κάμερας προς τη Σαμάνθα ανάγκαζε όσους πετύχαιναν έστω τυχαία, στην αλλαγή καναλιών το τηλεπαιχνίδι, να μένουν εκεί και τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν πρωτοφανή.

«Πάει να σπάσει η καρδιά μου απο αγωνία, αλλά θα παίξω μέχρι τέλους»
«Είναι αγωνίστρια κυρίες και κύριοι η Σαμάνθα, θα παίξει για τις ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ» φώναζε παραληρώντας ο παρουσιαστής και βρήκε την ευκαιρία να αγκαλιάσει το αντικείμενο του πόθου, να μυρίσει στα κλεφτά την οσμή του σώματος της. Λίγα κουτιά έμεναν ακόμα. Τα πολλά και τα λίγα, η ιδανική εξέλιξη και μια εκρηκτική παίχτρια, η συνταγή της επιτυχίας.

Τα λεφτά είναι στο κουτί 12, ο τραπεζίτης στο κρίσιμο σημείο προτείνει ανταλλαγή και η Σαμάνθα θα επιλέξει αυτό το κουτί με το νούμερο 12 που θα της χαρίσει τη δόξα.

«Όχι Χρήστο, συνεχίζω με το κουτί μου»

και εν μέσω πλήθους που παραλληρεί

ο παρουσιαστής κομπιάζει,

ο σκηνοθέτης σαστίζει

και διατάζει τα πλάνα

να δείχνουν το κοινό

και ένα έκτακτο διαφημιστικό διάλειμμα

πέφτει

για να λύσει την αμηχανία της στιγμής.

Η Σαμάνθα τα είχε παρακολουθήσει όλα πίσω απο τον καθρέφτη. Η κοπέλα με τα καστανά κοντά μαλλιά και το όμορφο πρόσωπο λεγόταν Σύλβια αλλά δεν πρέπει να ήταν το κανονικό της όνομα. Δήλωνε μοντέλο κι απο τον τρόπο που τρέκλιζε φαινόταν μαστουρωμένη άσχημα εκείνο το βράδυ που την έφερε ο Νάσος στο δωμάτιο τους. Ήπιαν μερικά ποτά και συνέχισαν με φιλιά και χάδια. Η Σαμάνθα αμήχανη έβλεπε τον άντρα της να ερωτοτροπεί με κάποια άλλη και δε μπορούσε να καταλάβει τι ένιωθε μέχρι που άρχισε να γίνεται βίαιος. Η άγρια εικόνα του την γέμιζε πάντα απερίγραπτη ηδονή κι αυτός πού και πού έριχνε και ματιές στον καθρέφτη σα να της έλεγε πως στο φόνο που θα ακολουθούσε θα ήταν κι αυτή συνεργός. Όμως τη Σύλβια δεν την είχαν μετρήσει καλά. Στα πρώτα χτυπήματα δεν αντέδρασε, μόλις όμως είδε τα μαχαίρια και τους γάντζους συνειδητοποίσε που είχε μπλέξει. Έπρεπε να βγει απο κει μέσα και υπήρχε μόνο ένας τρόπος. Στην πρώτη ευκαιρία που της δώθηκε άρπαξε ένα μακρύ μαχαίρι και το έχωσε στη μέση του άναυδου Νάσου, λίγο πάνω απο απο τη λεκάνη. Και αμέσως μάζεψε τα ρούχα της και έφυγε τρέχοντας. Η Σαμάνθα τα είχε παρακολουθήσει όλα πίσω απο τον καθρέφτη. Κοιτούσε ανέκφραστη τον άντρα της να υποφέρει πεσμένος στο χαλί κοιτάζοντας με αγωνία προς την πλευρά της, μα το μόνο που αυτός κατάφερνε να δει ήταν το είδωλο του να σφαδάζει ματωμένο. Τη Σαμάνθα δε μπορούσε να τη δει. Κι η Σαμάνθα δε θα γινόταν να είναι πια γυναίκα του. Δε μπορούσε να της προσφέρει τίποτα πια, αφού οι γιατροί είπαν πως δε θα ξανασηκωνόταν ποτέ απο το κρεβάτι. Κι η Σαμάνθα δε θα γινόταν νοσοκόμα του Νάσου γιατί είχε ένα ρόλο να παίζει. Αυτόν του ατίθασου και σκληρού μάγκα.

«Άκουσε να δεις κοριτσάκι μου, θα παίξεις και το επόμενο κουτί και θα σου ξαναπροτείνουμε ανταλλαγή και το καλό που σου θέλω να δεχτείς. Αν δεν κατάλαβες καλά εμείς την τηλεθέαση μας την κάναμε κι αν δεν κερδίσεις τα λεφτά θα μπλέξεις πολύ άσχημα γιατί ούτε δεκάρα θα πάρεις ούτε θα κάνεις την καριέρα που νόμιζες πως θα έκανες. Γιαυτό ας θεωρήσουμε πως κόλλησε το μυαλό σου και πως τώρα σκέφτεσαι λογικά, οπότε παίρνεις την ανταλλαγή είτε το θες είτε όχι» είπε ο εκπρόσωπος του σταθμού κι έθεσε το θέμα στη σωστή του βάση. Μόνο που το μόνο ζητούμενο για τη Σαμάνθα ήταν η εκδίκηση κι αυτή δεν είχε να κάνει ούτε με λεφτά ούτε με κουτιά.

Πράγματι δύο κουτιά πριν το τέλος του παιχνιδιού της δώθηκε άλλη μια ευκαιρία για ανταλλαγή. Έλυσε προσεκτικά το σταυρό απο το λαιμό της και τον κράτησε σφιχτά στα χέρια της. Η προσοχή όλης της χώρας πάνω της.
«Θα αλλάξω το κουτί μου. Έχω καλό προαίσθημα για το κουτί με το νούμερο τέσσερα...»
Δεν υπήρχε τίποτα πια να κάνουνε για αυτήν την κοπέλα. Οι χάρες τελείωσαν σκέφτηκαν οι παράγοντες του σταθμού, ίσως βρούμε την επόμενη βδομάδα κάποιον να πάρει τα λεφτά, κάποιον που να σέβεται τους κανόνες.

«Παρακαλώ τη Σύλβια με το νούμερο 4 να φέρει το κουτί» είπε ο παρουσιαστής κι η καστανή κοπέλα έκανε τα τελευταία της βήματα προς ένα μαρτυρικό θάνατο που θα τον συζητούσε όλος ο κόσμος απο την επόμενη μέρα. Η Σαμάνθα τέντωσε το σύρμα που κρυβόταν κάτω απο την αλυσίδα του σταυρού της και μόλις η Σύλβια κρατώντας το κουτί έφτασε δίπλα της, την άρπαξε με μια απότομη κίνηση απο το λαιμό σφίγγοντας τη με το σύρμα. Ένα μακρόσυρτο Αλφα, ως γράμμα έκπληξης ακούστηκε στο στούντιο της εκπομπής και όλοι κοιτούσαν παγωμένοι.

Η Σαμάνθα ήξερε πως έπρεπε να γίνουν όλα γρήγορα, πριν κοπεί στον αέρα η εκπομπή, μα ήθελε για λίγα δευτερόλεπτα να ακούσει την απορημένη και τρομαγμένη ανάσα της κοπέλας πριν της πάρει τη ζωή. Και μόλις άκουσε αρκετά, τράβηξε με δύναμη το σύρμα χαμογελώντας προς την κάμερα και λέγοντας προς τον Νάσο της
«Αυτό είναι για σένα ρε μαλάκα».

Μόνο που ο εν λόγω μαλάκας είχε κλείσει πολλή ώρα πριν την τηλεόραση και είχε μείνει να κοιτάζει μια μαύρη οθόνη. Είχε αποφασίσει να προχωρήσει με τη ζωή του.

Τρόπος του λέγειν προχωρήσει.

15 σχόλια:

Misirlou Oubliez είπε...

Πολυ καλο.

Γραψε κατι και για τον γιατρο της Μυκονου.

Lex_Luthor06 είπε...

Πολύ καλό ρε.
Πάλι ομως δεν έβαλες τον Τραπεζιτη και στράβωσα.

Fight Back είπε...

misirlou αυτο σκεφτομουν χτες που ειχα βυθιστει στο αφρολουτρο μου ακουγοντας marvin gaye και νοσταλγωντας αδικοχαμενες γκομενες
ΝΟΤ

lex_luthor πρεπει να τον εχει απωθησει το μυαλο μου αυτο τον τυπο γιατι ολο το ξεχναω. εσυ παλι εχεις μια εμμονη :)

kabamaru είπε...

Samantha kill em all!
Eprepe sto telos na anatinaze kai olo to tileoptiko plato
Edw teleiwnei h istoria ths samantha h; tha exoume ekplikseis?

Downhill.... είπε...

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ:

Όσες επιθυμείτε ένα καυτό βράδι με τον εν λόγο εκπληκτικό μπλόγκερ εδώ παραθέτει ολα τα hint για την απόλυτη επιτυχία...VOILA...

-"με κινήσεις γεμάτες νάζι και υπόνοια ερωτικής υπόσχεσης"

-"Έβρεχε τα χείλη με τη γλώσσα της και αμέσως τα δάγκωνε κοιτάζοντας τον παρουσιαστή στα μάτια, τόσο που τον έκανε να φέρεται αδέξια και να χάνει τα λόγια του"

-"έπιανε και έπαιζε το σταυρουδάκι στο λαιμό της καθοδηγώντας όλα τα βλέμματα στο στήθος της"

-"έκανε παθιασμένο στριπτίζ" ΟΥΠΣ!! Αυτό δεν το γράφει (αλλά με παρακάλεσε ο fight να το προσθέσω...)

-"Θα καλούσαν μια γυναίκα και θα έπαιζε αυτός μαζί της ενώ αυτή θα έβλεπε"

-"Και την άλλη φορά θα ήταν άντρας και οι ρόλοι θα άλλαζαν" (αν φέρετε και άντρα μαζί οι πιθανότητές σας αυξάνονται)

επίσης αν σας λένε Σύλβια, δηλώνετε μοντέλο και είστε συνεχώς μαστουρωμένη παίρνετε δώρο μία ακόμα βραδιά αχαλίνωτου ερωτικού πάθους με τον αγαπητο φίλο του fight...ΕΕΕΜΕΝΑ....!!

---------------------

Για τους ΑΝΤΡΕΣ αναγνώστες δέν έχουμε να προσφέρουμε τίποτα...

---------------------

και εδώ κόβω την μαλ*κία και μένω άναυδος!!Σημερα αποφάσισα να κάνω live commenting...έτσι κομένταρα το κείμενό σου λέξη προς λέξη...(γιατί καιρό έχω να σου τα κάνω ρημάδι!)...αλλά μετά απο ένα σημέιο σταμάτησα να κάνω τις εναλλαγές στα παράθυρα...με καθήλωσες! Συγκλονιστική η εξέλιξη σχεδόν hitchcokική! και το επαναλαμβάνω για να αποκτήσει την βαρύτητα που θέλω να δώσω...

σχεδόν hitchcokική!

αλλά ακόμα μου έμεινε η απορία τι έγινε με την αρχική οικογένεια του 1ου ποστ...είχε καποιο ρόλο το όλο σκηνικό ή απλά ήταν ιντρο για το τηλεπαιχνίδι?

Υ.Γ. Καλά την είπα εγώ την Σαμάνθα Max Cady...Cape fear, Cape Deal...all the same...

Gogo είπε...

ouf..
de me apogoiteuses katholou..
waiting again!

satya είπε...

Δε θέλω να σταματήσει η Σαμάνθα!!! Είναι κατάφωρη η αδικία που συντελείται στο πρόσωπό μου!!! Δε θέλω δε θέλω δε θέλω!!!!!

Τέλειο λέμε!!!!

Fight Back είπε...

@kabamaru για την ωρα τελειωνει, η ανατιναξη παντως δε θα ηταν κακη, could be, could be..

@downhill φιλε δεν εχω δει καθολου χιτσκοκ γιατι εχω ακουσει οτι δεν εχει παρει οσκαρ αρα δε θα ειναι καλος. λολ.
η οικογενεια ηταν ιντρο

@gogo θενκς ρε!!

@satya ενταξει μελλοντικα δε ξερεις τι μπορει να γινει. Σαμ γουιλ μπι μπακ

Ανώνυμος είπε...

Basika akyra ola re...to exeis parakanei me ta sequels...(get on with it..)

Fight Back είπε...

συμπτομ θα πω σ'αυτον που σε εχει δεμενο μπροστα στην οθονη με ματια ανοιχτα μονιμα (αλα κουδιστο πορτοκαλι) και σε υποχρεωνει να διαβαζεις το μπλογκ, να χαλαρωσει λιγο

mc είπε...

Θάνατος είναι, ναι, θάνατος...
Όλε!

Fight Back είπε...

ampot θάνατος οι γυναίκες που αγαπιούνται καθώς να καθαρίζουνε "κρεμμύδια"

Κολοκύθι είπε...

Πολύ κομπλεξικιά ρε παιδιά αυτή η Σαμάνθα.
Άσε που ποτέ δε μάθαμε τι είχε το κουτί. (το οποίο κουτί, δεν είναι κουτί, ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΙΤΣΑ).

Πολύ ωραίο ήταν φάιτ. Μας κράτησε σε εγρήγορση.

υγ:Πόσα εκατοστά πάχος είχε το σύρμα για να την αφήσει στο τόπο τη Βουλγάρα?

Ανώνυμος είπε...

κάνεις καλές εικόνες.

Ανώνυμος είπε...

με τα νευρα που θα ειχε η σαμανθα θα πηγε στο αμαξι της και θα το μαρσαρε τοσο σκληρα που η γοβα θα κολλαγε το γκαζι στο πατωμα.