Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2007

Η καλύτερη αναζήτηση στο google εβερ!


(εναλλακτικός τίτλος: η πιο πλήρης και ολοκληρωμένη έρευνα αυτή τη στιγμή για τη σωστή χρησιμοποίηση της έκφρασης «τα σπάει»)

Τρώω κάτι κολλήματα ώρες ώρες. Τον τελευταίο καιρό μου έχει κολλήσει η έκφραση «τα σπάει». Απλό παράδειγμα για τη χρήση του ενδιαφέρον* αυτού νεοτερισμού.

«Μάνα, το παστίτσιο τα σπάει σημερα»

Αποτέλεσμα της επανάληψης της φράσης αυτής ήταν να πιάσω τον εαυτό μου προχτές στη δουλειά μετά απο μία εξαιρετικά δύσκολη συμφωνία να μονολογεί «καλα μιλάμε τα έχω σπάσει άσχημα ετσι?»

Πράγμα πολύ ανησυχητικό. Επόμενο βήμα είναι να πω στο αφεντικό οτι η εταιρεία τα σπάει. Και καλά να πουλάγαμε καρυοθραύστες, να του το πουλήσω και σα διαφημιστικό σλόγαν, αλλά στην παρούσα φάση δε νομίζω οτι θα το εκτιμούσε.. Είναι και πολύ συντηρητικός τύπος της θεωρίας και της διδαχής το αφεντικό που είναι σίγουρο οτι μετά θα ακούω κήρυγμα για πολλή ώρα.
Βέβαια σε περίπτωση που το αφεντικό με στριμώξει – αυτό τώρα είναι συμβουλή προς όσους βρεθούν ποτέ σε δύσκολη θέση – έχω έτοιμο κι ενα plan b.

Αυτή την εναλλακτική πρέπει να την έχεις επεξεργαστεί απο καιρό και απλά να την κρατάς σαν άσσο στο μανίκι. Γιατί όταν έρθει η ώρα αδερφέ και σε στριμώξει το αφεντικό στη γωνία, τότε να σε δω άμα θα μπορείς να βρεις πλαν μπι.

Το δικό μου plan b είναι πολύ απλό και βασίζεται στον αιφνιδιασμό. Εκεί δηλαδή που έχω κάνει τη χοντρή μαλακία και μου τα χώνουν πολύ άσχημα και κανονικά δεν έχω απάντηση, προβαίνω στην αποκάλυψη που συγκλονίζει.

Τους αποκαλύπτω κάτι καταπληκτικό. Όπως ότι οι στίχοι του εθνικού ύμνου και της φραγκοσυριανής μπορούν να τραγουδηθούν οι μεν αντι των δε και το αντίστροφο. Με την αποκάλυψη μου αυτή αποσυντονίζεται το σύμπαν και καταλήγουμε να χτυπάω παλαμάκια στο αφεντικό που χορεύει σε σκοπό φραγκοσυριανής

"Σε γνωρίζω απο την κόψη του σπαθιού την τρόμερη,
Σε γνωρίιιιζω απόοο την όψη που με βια μετράει τη γή
Σε γνωρίιιιζω απόοο την όψη που με βια μετράει τη γήηη"


"Παίξε την παλι σαμ, παίξε τη φραγκοσυριανή"


Ξέφυγα απο το θέμα του τίτλου. Η καλύτερη αναζήτηση όλων των εποχών, πραγματικά τα σπάει. Μου αποκάλυψε το tracker οτι τη Δευτέρα 22/01/2007 στις 12:15 κάποιος έφτασε στο μπλογκ αυτό κάνοντας αναζήτηση στο google «Δαχτυλίδι με διαμάντι φτηνό». Δηλαδή εντάξει, τι να λέμε. Περνάνε τόσες εικόνες και πιθανές ιστορίες στο μυαλό μου που αποσύρομαι στα ιδιαίτερα δωμάτια μου για περισυλλογή και ανασυγκρότηση.

*επίτηδες λάθος

16 σχόλια:

Lex_Luthor06 είπε...

μετά από αυτο περιμενω μυθιστοριμα 673 σελιδων με τιτλο ''ο καρμοιρης αραβωνιαστικός''.

Την πλοκη και τους χαρακτηρες θα τους φτιαξεις χρησιμοποιόντας τον tracker σου και τις αναζητησεις του κοσμου.

(Σιγουρα θα έχει πολυ σεξ με τη Βινα Ασικη και την Γκελυ Κελεκιδου)

Fight Back είπε...

Ο Ιάσωνας ξύπνησε αργοπορημένος αυτό το πρωί και ντύθηκε βιαστικά με τα ίδια ρούχα που είχε παρατήσει το προηγούμενο βράδυ πάνω στο ποδήλατο γυμναστικής. Ρούφηξε βιαστικα μια γουλιά απο το χθεσινό καφέ φίλτρου και έριξε κι ένα φιλί στον τοίχο της κουζίνας στην αφίσα της Βίνας Ασίκη.
Καθώς στριμωχνόταν στο τρόλει και έψαχνε δικαιολογία για την αργοπορία του, παρατήρησε ένα τεράστιο λεκέ στο έτσι κι αλλιως τσαλακωμένο πουκάμισο του. Συνειδητοποίησε οτι έπρεπε να νοικοκυρευτεί. Το κατερινάκι του είχε σταθεί τόσους μήνες και παρότι δεν την αγαπούσε, αν το έβλεπε αντικειμενικά ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να του τύχει. Το πήρε απόφαση, μέσα στο....

καλη ιδεα λεξ

Gogo είπε...

gia pe ki alla!

pietà είπε...

Ο λεκές...από καφέ;;;
(ακούγονται πολλά τα τελευταία χρόνια)

kabamaru είπε...

pws ta kataferneis panta na sundeeis tosa pragmata se ena post me tosh eukolia kai me tosi epituxia tatutoxrona. Apo to pastitsio pou ta spaei-(atuxes paradeigma oloi kseroume ti ta spaei shmera alla de tha to pw gia 20000000 fora giati me lene grafiko hdh sta stena dromakia toy blogduktiou)- mexri th fragosuriani-(joke already posted in forum)- pou xoreuei to afentiko-(twra h leksi afentiko pote de mou arese..protimw proistamenos..afentiko.afentis dunastis akura to 21ai meta apo toses diekdikiseis tis ergatikis taksis)- se stixous ethnikou umnou kai to daxtulidi me to diamanti...ekplhktiko desimo toswn diaforetikwn pragmatvn..sigoura apo ta pio prwtotupa blogs mesa sti blogosfaira(meta to diko mou vevaia)

numb είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
numb είπε...

Με κάλυψε ο Kabamaru
Nα συνεχίσεις και αυτό με τον Ιάσονα

Downhill.... είπε...

NOW NOBODY LIKES A GOOD LAUGH MORE THAN I DO...

CARRY ON...CARRY ON...

Fight Back είπε...

@gogo ε ξερεις, μετα κατι παιζει με ελενη φιλινη, τα γνωστα

@pieta πας γυρευοντας μου φαινεται με τα αμφιλεγομενα σου σχολια

@kabamaru απολυτε αβανταδορε μου μαλλον υπονοεις οτι το paparise τα σπαει, και ποιος δεν το ξερει πλεον. ευχαριστω και παλι

@numb ευτυχως που σε καλυψε ο kabamaru, δεν ηθελα να μεινεις ξεσκεπαστος το βραδυ και να μου κρυωσεις παλι

@downhill GET ON WITH IT!

Ανώνυμος είπε...

me elouse kruos idrwtas kai mono pou skeftika oti exw 2 mines stin nea mou douleia xwris na exw plan B!!

Fight Back είπε...

καλε μου συμπτομ ευτυχως που υπαρχω εγω με τις "πρωτοτυπες" ιδεες μου και σε εκανα να το συνειδητοποιησεις

Bitch Girl είπε...

το plan b "αποπροσανατολισμός μετά Φραγκοσυριανής" τα...(όχι όχι όχι αρνούμαι να το πω :Ρ) θα το υιοθετήσω κι εγώ αν δεν σας πειράζει:)

Ανώνυμος είπε...

τα'σπασες πάλι!!!
Α, θα σου πω κάτι.
Εγώ έψαχνα δαχτυλίδι με διαμάντι φτηνό. Δε βρήκα καμία καλή προσφορά όμως..!

mc είπε...

Το plan b μπορώ να το χρησιμοποιήσω κι εγώ; Αν πω ότι είναι δική μου ατάκα, λες ο eu-aggelos να με πιστέψει;
Το σχόλιο του lex για τον tracker τα έσπασε..

Fight Back είπε...

@bitch girl σου δινω το ελευθερο, ετσι κι αλλιως δεν ειναι δικο μου, ο BIAFRA μας το ειπε

@anonymous πρεπει να κανεις πιο διακριτικες αναζητησεις. οσο φτηνο και να ειναι το δαχτυλιδι, κανεις δε θα το πλασαρει ως φτηνο. δοκιμασε "οικονομικο", "σε τιμη ευκαιριας"

@ampot ελευθερα κι εσυ, κι εγω στον ευαγγελο κουβεντα.

Kwlogria είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα άαααατομοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!