Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2006

Children of today ή αλλιώς στην εύφορη κοιλάδα του Θα.

Τον τελευταίο καιρό είμαι λίγο νωχελικός. Κοιμάμαι πολύ και δεν κάνω και τίποτα ουσιαστικό. Συν τοις άλλοις πονάει και η μέση μου (δικαιολογία για να μην πηγαίνω για τρέξιμο).
Αυτή μου όμως τη συμπεριφορά στη ζωή, μου τη διέκοψε για τα καλά το μεσημεριανό μου απότομο ξύπνημα. Μέσα απο το σκοτάδι του ύπνου ξεπρόβαλε με το μαύρο του δερμάτινο παλτό ο Tony Iommi και άρχισε να παίζει το riffακι του Children of the Grave. Ξαφνικά η Gibson έγινε κουβάς με νερό και ο Iommi μεταλλάχτηκε ο κακομοίρης σε Ozzy που μου ούρλιαξε στα μούτρα “Go fuckin’ crazy” και μου φόρεσε τον κουβά στο κεφάλι.
Πετάχτηκα καταβρεγμένος. Μέσα στον ενθουσιασμό μου για την αναπάντεχη συνάντηση είχα ρίξει το ποτήρι με το νερό που ήταν στο κομοδίνο, πάνω μου. Ήτανε φαση όπως ονειρεύεσαι οτι σε φιλάει καμιά γκομενάρα και τελικά σε γλύφει ο σκύλος.

Μα εγώ είμαι Dio fan. Τι θέλεις εσύ στον ύπνο μου; Ήθελες απλά να με ξυπνήσεις; Πας να μου πουλήσεις metal-οφροσύνη για να απαρνηθώ τον rock ‘n roll εργάτη Dio, τα roaw του, τους βασιλιάδες και τους δράκους και την γραφικότητα του; Δε γινόταν να έρθει αυτός και να με διατάξει “Stand up and shout, giorgos. Rockamos”
Ότι και να ήθελες πάντως αηδιαστικό φρικίο Ozzy τα κατάφερες. Με ξύπνησες για τα καλά. Διαπίστωσα το χάλι μου. Ξεκινώντας απο τώρα θα ξαναγίνω δραστήριος. Θα ζήσω κάθε λεπτό δυνατά. Για παράδειγμα σήμερα που παίζουμε μπάλα θα μασάω σίδερα. Παίζουμε και με αντίπαλο τον ψηλό (aka lemmy) – θα του δώσω τα πόδια στο χέρι να με θυμάται. Θα κάνω και δίαιτα να χάσω κιλά. Θα βρω και δουλειά. Θα δίνω περισσότερη σημασία και στα απλά πράγματα. * Θα.
Και την επόμενη φορά που θα εμφανιστείς στον ύπνο μου, Ozzy, και θα φωνάξεις υστερικά, θα σου απαντήσω "I can't fuckin' hear you ! ! !".


* Στην εύφορη κοιλάδα του «Θα», πολλοί πεθάναν της πείνας (οπως λέει κι ο worm)

6 σχόλια:

Misirlou Oubliez είπε...

fight-back σε συμπαθω λεμε αλλα ο lemmy_10 ειναι γαματοσρε.

Ανώνυμος είπε...

i have a dream...
i have a dream...
i have a dream...

kapoios mou klebei tis atakes kai tis anaptysei se blog!!!!

loipon pare alli mia gia na thn skefteis:
oso pio psila anebainei i maimou toso perissotero fainetai o kolos ths.

perimeno na to dw dhmodieymeno

adios rockamos!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ή έστω όταν έπεσε το νερό να άκουγες holy diver ε?

ερώτηση μπόνους...ας υποθέσουμε οτι αυτό με τον σκύλο συμβαίνει και εσύ στο όνειρό σου βλέπεις οτι σε φιλάει γκομενάρα...άν στο όνειρο προχωρήσει η φάση...με τον σκύλο τί γίνεται???
:)

Fight Back είπε...

misirlou νταξ μωρε καααλος κι ο λεμμυ. τελικα στη μπαλα μας ξευτιλισανε χτες, πολλα με λιγα.

worm αφου εισαι αστειρευτη πηγη γνωσης. αλλωστε μεχρι στιγμης εχω μονο επικαλεστει εσενα και τον οσκαρ γουαιλντ-φαντασου. οσο καθυστερεις το blog σου, μεχρι και το "λουμωσες" θα δεις εδω.

downhill, καλο με το holydiver. αμα γινοταν αυτο που λες, στο τελος ο σκυλος θα αναβε τσιγαρο

Ανώνυμος είπε...

To "loumwses" exei idi eipwthei, den prosexeis ta palia sou comments mallon agapite blogger.

Auto me ti maimou toxw ksanakousei, clopyright worm

FightBack exeis skulo?

Fight Back είπε...

mithrandir οχι δεν εχω σκυλο - πεθανε απο καρκινο - ξερεις απο τα τσιγαρα - ξερεις nudge nudge βλεπε παραπανω - ok stop that.

οντως το "λουμωσες" εχει ειπωθει ζηταμεν ταπεινα συγνωμην, θα βρω αλλη κλεμενη ατακα του worm για να οικειοποιηθω