Σάββατο, Οκτωβρίου 07, 2006

Κάτω απ’ την πανσέληνο βουτιές.

Ο φίλος μου ο worm, μου διηγήθηκε ένα όνειρο που είδε στο οποίο, μεταξύ άλλων, είχε συνεύρεση με τη Τζούλια Ρόμπερτς, χάθηκε σε πλακόστρωτα σκοτεινά σοκάκια και έκανε ηλιοθεραπεία με 2 δίδυμες και τη γυμνή μάνα τους. Το εντυπωσιακό είναι οτι στη διάρκεια της ημέρας, ισχυρίζεται ο worm οτι είδε τη δίδυμη, την οποία δεν είχε συναντήσει ξανά, παρά μόνο στο όνειρο του.

Στην ερώτηση, ποιά απο τις δύο δίδυμες, ο worm απάντησε την δεύτερη. Δεν ήταν identical twins, του τα εξηγούσε η μάνα τους στο όνειρο, πώς ταξίδεψε στη Βρετανία και έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση, αλλά αυτός είχε εστιάσει στα στήθια της ως γνωστός milf lover και δεν άκουγε τίποτε άλλο.
Στην ερώτηση τί χρώμα μαλλί είχε η Τζουλια, απάντησε κόκκινο.

Το γλαφυρό όνειρο του, μου θύμισε πως κι εγώ στο παρελθόν έχω συναντήσει άτομο που έχω μόνο ονειρευτεί. Ηταν παλιά που δούλευα σε λογιστικό γραφείο και είχα ονειρευτεί οτι ένας μυστήριος τύπος είχε αποστολή να με σκοτώσει. Δεν έμαθα γιατί, αλλα συνήθως στα όνειρα μου ειμαι υπερκατασκοπος και ξυπναω διαφορα παθη. Με τα πολλά μονομαχήσαμε πάνω σε ενα κυμματοθραύστη υπο το σεληνοφως και τον έριξα στη θάλασσα και τον παρακολούθησα να βουλιάζει.
Το άλλο πρωί πήγα για δουλειά της εταιρείας στη Λαική Τράπεζα, όπου δεν είχα ξαναπάει και είδα τον πνιγμένο να δουλεύει ταμίας. Μούδιασα με την ομοιότητα και με το ιδιαίτερο deja vu και οταν ήρθε η σειρά μου, άφησα μια γριούλα να περάσει ώστε να εξυπηρετηθώ απο το άλλο ταμείο. Τελικά έφυγα απο την τράπεζα και μέχρι σήμερα δε με εχει κυνηγήσει να με σκοτώσει.

Θα μου μείνει αιώνια απορία πώς εξηγείται όμως να ονειρεύεσαι κάποιον που δεν τον έχεις δει και αμέσως να τον συναντάς? Παιχνίδι του υποσυνείδητου μην είναι? Θα υπάρχει φαντάζομαι μια επιστημονική εξήγηση. Έχω καταλήξει εδώ και χρόνια όμως οτι τα επιστημονικά συμπεράσματα ειναι κατευθυνόμενα και η διάδοση της επιστημονικής αυθεντίας σε κάθε τομέα της σύγχρονης ζωής σκοπό έχει να κατευναζει το πλήθος και να καθιστά την κρίση άχρηστη.
Π.χ. όποτε πλησιάζει Σαββατοκύριακο οι μετεωρολογικες υπηρεσίες ανα τον κόσμο προβλέπουν κακοκαιρία και βροχές, ώστε να μην κανονίζουμε ποτέ εκδρομές και να καθόμαστε στα σπιτάκια μας να βλέπουμε τηλεόραση. Εντάξει, μ.Χ. βελτιώθηκαν λίγο τα πράγματα, με το φόβο Του.

9 σχόλια:

Misirlou Oubliez είπε...

Δεν καταλαβα copig, τι εχουν τα σγουρα μαλλια?

Ανώνυμος είπε...

Χμ..μάλλον παρεξηγήθηκα ε;
Η συγκεκριμένη φωτο είναι λίγο έως πολύ χάλια. Μόνο αυτό εννοούσα, τίποτα άλλο ενάντια στο συγκεκριμένο στυλ, misirlou..

Fight Back είπε...

Λοιπον copig το συζητησα και με αλλους που το εχουν παθει, και κοινο για ολους ηταν οτι συναντησαν το ατομο την ιδια μερα που ειδαν το ονειρο, τετοια συμπτωση ειναι αδυνατη. Και κατεληξα στο εξης.
Ονειρευεσαι καποιον ομως υπαρχει ασαφεια στα χαρακτηριστικα του, ετσι οταν συναντας καποιον που του μοιαζει υποσυνειδητα η νεα εικονα αντικαθιστα την παλια κι εχεις τη βεβαιοτητα οτι ειναι το ιδιο ατομο.

Επισης οι ατυχεις στυλιστικες επιλογές, μας σφηνωνονται για παντα στο υποσυνειδητο οποτε απο δω και περα οποτε σας λενε Τζουλια ρομπερτς θα θυμαστε τη φωτο με τα σγουρα κοκκινα μαλλια. Μουαχαχα (σατανικο γελιο)

Misirlou Oubliez είπε...

Δεν καταλαβα fight-back, τα σγουρα μαλλια γινανε "ατυχης στυλιστικη επιλογη" τωρα?
Θα φαω τις μπουκλες μου με αυτα που ακουω σημερα.

Fight Back είπε...

Misirlou οχι, οχι, προς θεού!! (Λοιπον copig εμεις θα πουμε τα υπολοιπα στο http:/forumagainstCurlhair.com)

Ανώνυμος είπε...

loipon pisteuw pws san o ka8ylin armodios gia to oneiro me thn julia roberts 8elw nw dior8wsw kapoies anakribeies!
prwton den itan didimes
deyteron i mana ths me goustare kai etribe to aidoio ths sthn omorfi mapa mou.
triton alles parathrhseis...

Misirlou Oubliez είπε...

Ο ka8ylin armodios που παρομοιαζεσαι ειναι υπαρκτο προσωπο?

"Τι εχεις ντυθει?"
"Ka8ylin armodios"
"Cool"

Ανώνυμος είπε...

O kathulin armodios loumwse!

elenitsa! είπε...

ελα βρε και συ, δεν διαφερουν και τοσο πολυ. το χρωμα των μαλλιων ειναι διαφορετικο και το σγουρο-ισιο. και στην τελικη και γω δνε ειμαι και θεα της ομορφιας οταν ξυπναω, αν βαφτω και παστοθω γινομαι. κμερα! και μεγεια.....